Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine.Günaydın kızlar her yerim ağrıyor midem bulanıyor çok yorgunum
Sevdim ama uzun süre icersem usandirir gibime geliyorSevdinmi peki ben şekersiz kremasız nescafe ye çok yakıştıramadım ama Türk kahvesine çok yakışıyor ayrıca metabolizmayı hızlandırıp kilo verdiriyor diyetisyenimin tavsiyesi![]()
Yıldızlı 10Bugünkü menüm
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates
Ara : çay
Akşam : 2 tabak madımak yemeği
Yarım kase yoğurt
Su : 3 lt
Spor : 500 ipgezegenfeza
![]()
![]()
Dün Hindistan cevizi yağı aldırdım güya kahveyle içecektim
Yağ eve bi geldi sıvı yağ gibi
Geri gönderdim katisini al getir diye
Mu. Dükkana gitmiş ..meğerse sıcaktan öyle oluyormuş dolapta durması gerekiyormuş
Adam dolaptan çıkarmış göstermiş
Bugün geri getirecek yağımigezegenfeza
Yıldızlı 10MENÜ
Sabah
Yarım yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 salatalik
4 zeytin
1 dilim ekmek
ÖĞLEN
Salata içindekiler(haslanmis barbunya,kapya biber,salatalık, domates, soğan ,yeşil biber)
1 kase yoğurt
Aksam üstü 5 sarma yedim...
Başka bisey yiyemedim dışardaydim
Su 2 lt
spor 15 dk lesli
Zaten senden duyduk, coştuk. Bide ben turkiyeden minicik damla şişesi gibi pakette aldim. Bu kaç gün gidecekse dedim. Burdan bi int. Sitesinden 1 kiloluk kavanoz getirttim. Şimdilik neskafeyle içiyorum, hoş bir tadı var. Ilk fırsatta türk kahvesi ile denerim. Esimede çayla icirdim pek beğenmediAllah seni iyi etsin emisıcaktan öyle oluyor o bende hindistan cevizi yağlı kahve içiyorum neskafeyle değilde türk kahvesine çok yakışıyor aklında olsun canım
![]()
Yıldızlı 10Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık kırmızı biber
1 dl çavdar
1 çb süt
Öğle
Semiz otu yemeği8 yı
1 kase yoğurt
Akşam
3 yk yoğurt
5 kuru köfte
Su 2 litre
Spor 40 dk yürüyüş
moni
gezegenfeza @Zhre_
Her cuma ne kadar gidecek diye stres yapıyorsun. Biraz rahat olman lazım benceArastirdim bişey bulamadım
Eşim böyle devam edersen vermeye devam edersin dedi
Katılıyorum
Yağı boş yemeyi daha çok sevdim
Rahatsızlığım yok
74.4 le başladım 69.4 oldum
Toplamda 5 kilo vermişim 1.5 ayda
Normalde çok kolay kilo veririm
Bu defa çok dikkat ettim ama istediğim gibi veremedim
Şimdiye 67 66 görürdüm
Su günde 1 2 bardak içerdim ..suyu 3 litreye çıkardım ona rağmen veremedim
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar her yerim ağrıyor midem bulanıyor çok yorgunum
Bazı cevaplar içerde kalmış. Ben yazdım onlarıda benHer cuma ne kadar gidecek diye stres yapıyorsun. Biraz rahat olman lazım bence![]()
Yetişemedim kahvaltıya ablam isim vardı haklisinKahvaltı olsa yıldızlı 10 olurdu
Şimdi 9
Aynen ablam ben tümden taşıyorum evi hep bayramdan sonra geçicem ALLAH'IN izniyle nasıl yetiştiricem onu düşünüyorumKolay gelsin canım benim evim tamirata girdi geçici olarak taşındım ama çok zor bütün düzenin değişiyor
Öyle durumlarda 1 muz, biraz ceviz yeterliYetişemedim kahvaltıya ablam isim vardı haklisin![]()