• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

image.webp

Sevdinmi peki ben şekersiz kremasız nescafe ye çok yakıştıramadım ama Türk kahvesine çok yakışıyor ayrıca metabolizmayı hızlandırıp kilo verdiriyor diyetisyenimin tavsiyesi :KK39:
Sevdim ama uzun süre icersem usandirir gibime geliyor
Bende senden görüp denemek istedim
Umarım banada kilo verdirir

Dün Hindistan cevizi yağı aldırdım güya kahveyle içecektim
Yağ eve bi geldi sıvı yağ gibi
Geri gönderdim katisini al getir diye
Mu. Dükkana gitmiş ..meğerse sıcaktan öyle oluyormuş dolapta durması gerekiyormuş
Adam dolaptan çıkarmış göstermiş :KK48:
Bugün geri getirecek yağımi gezegenfeza gezegenfeza
:KK70::KK70::KK70:benimkide öyleydi. Adamı boşuna yormuşsun. Seninki geri götürüyor bide,:KK70::KK70::KK70: benimki olsa böyle kullan der götürmezdi

MENÜ

Sabah
Yarım yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 salatalik
4 zeytin
1 dilim ekmek

ÖĞLEN

Salata içindekiler(haslanmis barbunya,kapya biber,salatalık, domates, soğan ,yeşil biber)

1 kase yoğurt

Aksam üstü 5 sarma yedim...
Başka bisey yiyemedim dışardaydim

Su 2 lt
spor 15 dk lesli
Yıldızlı 10

Allah seni iyi etsin emi :KK70::KK70::KK70:sıcaktan öyle oluyor o bende hindistan cevizi yağlı kahve içiyorum neskafeyle değilde türk kahvesine çok yakışıyor aklında olsun canım :KK39:
Zaten senden duyduk, coştuk. Bide ben turkiyeden minicik damla şişesi gibi pakette aldim. Bu kaç gün gidecekse dedim. Burdan bi int. Sitesinden 1 kiloluk kavanoz getirttim. Şimdilik neskafeyle içiyorum, hoş bir tadı var. Ilk fırsatta türk kahvesi ile denerim. Esimede çayla icirdim pek beğenmedi

Arastirdim bişey bulamadım
Eşim böyle devam edersen vermeye devam edersin dedi
Katılıyorum :rapci::rapci:

Yağı boş yemeyi daha çok sevdim :KK53:
:KK57::KK57:
Rahatsızlığım yok
74.4 le başladım 69.4 oldum
Toplamda 5 kilo vermişim 1.5 ayda
Normalde çok kolay kilo veririm
Bu defa çok dikkat ettim ama istediğim gibi veremedim
Şimdiye 67 66 görürdüm
Su günde 1 2 bardak içerdim ..suyu 3 litreye çıkardım ona rağmen veremedim
Her cuma ne kadar gidecek diye stres yapıyorsun. Biraz rahat olman lazım bence:super::super:

Back
X