esf canım benim neden yabani olasın hepinizin çoluk çoçuğu var meşgalasi var yazamayabilirsinTebrik ederim abla
Ben genelde çok yazmıyorum
10. Takımın yabani uyesiyim
Teşekkür ederiiiiiim
İyiyim artık şükür
Onun hesaplanmasında hata var. 50 den 47,7 ye düşmüş görünüyor.bu hanım kaç kiloymuş bacım 4.6 vermiş maşallah
O üyede hata var büyük ihtimal, sonuçlansın haberdar edicem.Bende simdi yuruyusten geldim.Gelir gelmez tartildim.300 gr daha gitmis ama yine olmuyor.4.25 oluyo yuzdem.Neyse saglik olsun
yanlış olanDemekki biyerde yanlış giden biseyler var
Kuzum kimseye yorum yapamadım henüz, ilk tebriği sana edeyim.tbr ederim
inşlllah bacım biliyon ben yavaş veriyorum acelem yok.
tbr ederim herkesi gözden kaçırdığım varsada affola hepinizin sabrı ve iradesi için kutlarım . beni takımda sadece 2kişi ciddiye alıp tbr etmiş ama olsun)))))
canım hayırlı yolculuklar iyi bayramlar çoçuklarıda öpüyorumm....Selam hanımlar eşimin tlf okudum sizi maşallah yüzde harika. Verilen kilolar harika siz harikasınız daha ne olsun. Bu gün iş yerinden izin aldim pc açamadım. Sabah kiloma baktım ama üstümü giyinmiştim. Artık inşallah bayramdan sonra düzenli bir şekilde gelirim takıma.
Saat 1 de yolculuk var yarın memlekete gideceğim inşallah. Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar dilerim.
yasom7272 Telefon eski tuslulardan var biraz nostalji takılayım dedim çok öpüyorum
Maşallah subhanallah kuzuyakizlar yoldayiz saat 4 de ciktik yola trafikten gidilmiyor daha yeni kocaeli den ciktik önümüz inşallah bundan sonra acik ..
gece 2 den sonra samsuna varırmışız.
minnak kizimin ilk yolculuğu Eki Görüntüle 2180572
Kuzum hayırlı yolculuklar
İyi bayramlar şimdiden
Kızlar bi sürü alıntı yapmıştım ama becerememişim
Nasıl cevaplıyorduk çoklu seçmeleri
Rica etsem
@yasom7272 yazdığını alintilayamadim ama eski günlükten hatırlıyorum abla seni
Hep okurdum saraycamla muhabbetlerinizi
Teşekkür ederim çok ciddi hastalandım bu hafta
Biraz bıraktım birkaç gün hooop bi haftalık emeğim cop oldu resmen
Ama tekrar ayağa kalktım Allah’ın izniyle
kaptanım teşk ederimKuzum kimseye yorum yapamadım henüz, ilk tebriği sana edeyim.
Tebrik ederim.
Maşallah size kuzum, hayırlı yolculuklarınız olsun.Eki Görüntüle 2180574 herkeze diyetli bayramlar
Listeyi paylaştım takımda , %1401 ile 2. Olduk.7.takim ortalamasi 2.014.Bizimki kac acaba,kacinci olduk.Merakla bekliyorum
Geçmiş olsun canım.İyi diyelim iyi olalım canım ama sanırım üşüttüm hemde bu havada bedenimde kırgınlığım var
Sen nasılsın
Kız sen aktiftin, ne olduda yabanileştin de bakıyımTebrik ederim abla
Ben genelde çok yazmıyorum
10. Takımın yabani uyesiyim
Hayırlı yolculuklar, iyi bayramlar canım.Selam hanımlar eşimin tlf okudum sizi maşallah yüzde harika. Verilen kilolar harika siz harikasınız daha ne olsun. Bu gün iş yerinden izin aldim pc açamadım. Sabah kiloma baktım ama üstümü giyinmiştim. Artık inşallah bayramdan sonra düzenli bir şekilde gelirim takıma.
Saat 1 de yolculuk var yarın memlekete gideceğim inşallah. Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar dilerim.
yasom7272 Telefon eski tuslulardan var biraz nostalji takılayım dedim çok öpüyorum
Geçmiş olsun canımKuzum hayırlı yolculuklar
İyi bayramlar şimdiden
Kızlar bi sürü alıntı yapmıştım ama becerememişim
Nasıl cevaplıyorduk çoklu seçmeleri
Rica etsem
@yasom7272 yazdığını alintilayamadim ama eski günlükten hatırlıyorum abla seni
Hep okurdum saraycamla muhabbetlerinizi
Teşekkür ederim çok ciddi hastalandım bu hafta
Biraz bıraktım birkaç gün hooop bi haftalık emeğim cop oldu resmen
Ama tekrar ayağa kalktım Allah’ın izniyle
Sonç listelerini haxırlama sıradı bende bu hafta, hata bulduğum için bekletiyorum.Gezegenfezam takimimiz kacinci oldu biliyon mu?Monim niye yazmadi bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?