- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Hiç bilemedimYaa acaba 50 kilo olmak 45 hedef koymak 47 düşmek nasıl bir duygudur
Tsk ederiz yasemincim.Bende seni tebrik edeeim cnn.Hasimatona ragmen guzel kiko verdin cnm.Senin kilo vermen bizden daha zor olmasina ragmen zoru basariyorsun cnmbu hafta @Aylinkonya42 @sara28Antepia27 Mor Vampirella super kilolar verip takimi çok sevindirdi kendilerini tbr ederim
Aminnkaptanım teşk ederim
arkadaşlarım süper kilolar verdi maşallah rabbim herkese istediği kiloyu vermeyi nasip etsin o mutluluğu yaşatsın
Keşke 1.60 olsam da 50 kilo olsamHiç bilemedim
Hatun 1,60 mış bide
verirsin vampirelallamKeşke 1.60 olsam da 50 kilo olsam
Inşallah abla ne güzel olur 50 leri görsem sanırım en son 17 yaşında o kadardimverirsin vampirelallam
ben geçen hafta kaçamaklı geçirdim aylincim kaçamaklı geçirmesemde benim vereceğim kilo 500 600gr olrdu. bunada şükür 70in altına indiğimde daha rahatlayacam inş.Tsk ederiz yasemincim.Bende seni tebrik edeeim cnn.Hasimatona ragmen guzel kiko verdin cnm.Senin kilo vermen bizden daha zor olmasina ragmen zoru basariyorsun cnm
Insallah canim basaracaksin ben sana guveniyorum.Istikrarli ve bilincli beslenitorsunben geçen hafta kaçamaklı geçirdim aylincim kaçamaklı geçirmesemde benim vereceğim kilo 500 600gr olrdu. bunada şükür 70in altına indiğimde daha rahatlayacam inş.
Iyi geceler tatlim.Insallah hic uyanmadan sabaha kadar uyursunben 2. uykuma gidiyom tbr ederim hepiniziuykum gelmişken uyuyum
Aman kuzum kilo bildirimlerini unutma sakın, işe başlayanı kurt kapıyorArtık ise başlıyorum daha az aktif olabilirim bakalim :)
bu hafta @Aylinkonya42 @sara28Antepia27 Mor Vampirella super kilolar verip takimi çok sevindirdi kendilerini tbr ederim
Benim kız ayağını kırınca depresyona girdimKız sen aktiftin, ne olduda yabanileştin de bakıyım
gezegenfeza gönlün olsun diye 300 ip atladim
Saate dikkatini çekerim
Yatsıyı kilmamistim biraz uyuyup namaza kalktım
Uykuyu dagitmisken ip atlayim dedim
Bu hafta hedefim 2000 insallah
Geçmiş olsun canım.
bu hafta @Aylinkonya42 @sara28Antepia27 Mor Vampirella super kilolar verip takimi çok sevindirdi kendilerini tbr ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?