Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aferin
Bende söylediğin filme baktım, birazda kitap okuyum dedim, enisten gelince okuyamadım yattım
Ama film güzelmiş

Canım filmin adı ne çocuklar la izlenecek bir filmi mi bizimde oglanlarla film saatimiz oluyor film bulamiyoruz okadar çok film izledik ki
Fikri olan varsa sevinirim
Animasyon aşk yerli komedi macera filmi tercihimiz

Günaydın hanimlar
Gerçi ben uyanali 3 saat oldu.koy yerinde uyunmuyor.
Geçmişi.okudum ama cvp veremedim herkese
Burda zaman güzel geçiyor
Ama.arada cıslar oluyor
Akşam falan dengelemeye çalışıyorum

Ben menu vermessem olur mu moni

Ne kadar dengelesemde
Buradaki arkadaslara ayıp etmiyim.canlari cekmesin

açıkçası bende yazmıyom ama yazmak gerekiyor gamze aslında başkasından değil kendimden utandığımdan yazmıyom yazarsak bidaha yapmayız acık döverler bizi acımasızca eleştiri alırız bidaha yerken düşünürüz.

Hatunlar etaplar birleşti diye Bayramda salmayın ha

Canım filmin adı ne çocuklar la izlenecek bir filmi mi bizimde oglanlarla film saatimiz oluyor film bulamiyoruz okadar çok film izledik ki
Yerli komedi, ismi sevimli tehlikeli
Haftanın 3 günü eşimle oturup film izleriz, ben macera ve tarih severim, e sim komedi sever. Bizim komedi filmleri neden küfürlü oluyor arkadaşlar. Küfür duyunca komik sahnelere bile gülemiyorum.

Bu saatte mi ip atladın. Eviniz müstakil heralde.ben yapsam alt komşu hatta üst komşu topa tutar beni
Evet
Apartmanda oturuyorum .atlarken hiç ses çıkarmadan parmak uçlarında atladim
çok geçmiş olsun canım rabbim başka acı dert vermesin
Amin inşallah teşekkur ederim
Aferin
Bende söylediğin filme baktım, birazda kitap okuyum dedim, enisten gelince okuyamadım yattım
Ama film güzelmiş
Ben 2 kere izledim biraz ara verip bidaha izliycem
Sevimli tehlikeli filmin adı
Çocuklarla izlenebilir

Bunda küfür yoktu dimi
Benim aklimda sadece "iyi b.k yedin" dediği yer var başka küfür yok

Bencede yaz canım, mesela cız yedin, kacta yedin? Ne kadar yedin? Yanında ne yiyebilirsin? Bilen arkadaşlar fikir verir. Moni ve ben biraz kafanda oklava kırarız onada razı olursun

***10. Takım 584-585. ETAP ***

zhre_ (94,9///% )
Morvampirella( 61,8///%)
Ssy8491(93,3///%)
evinizinmimari(77,3///%)
Divinity(68,9///%)
Sara_28(94,8///%)
ya habibi(99,7/// %)
Gamze21(64,8///%)

Dtdentist(67,8///%)
Aylin42konya(76,9///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Sarayca (65,1///% )bMezun olan üye geri döndü. Baş. Tar: 08 Haziran 2018 Baş.Kil: 64,8 Hedef: 55 (_SARAYCA_ adlı üye, k.adı değişikliği. )(takıma geliş:08 Haziran 2018 geliş kilo:64,8)(mazeretli, paylaşımdan muaf)
Antepia27 (107,8///%)551. Etapta 7. takımdan 98,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. 5 Ocak. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme: 75 (takıma geliş:12 Haziran 2018 geliş kilo:112,3)

Aeben(69,8///% )b558. Etapta 7. Takımdan 69,3 kg ile bildirimsiz kendi isteği ile ayrılan üye(23 Şubat 2018). Hedef güncelleme:65 (takıma geliş 5 Temmuz 2018 geliş kilo:70,5)
Vorones(58,8///% )bMezun üye. (Mazeretli, paylaşımdan muaf)
Ozlemkartal(98,8///%)bYeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73 (mazeretli,paylaşımdan muaf)

Deryagundz13(80///%)bYeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kilo:82,7 Hedef: 65
Mavili38(70,1///%)Yeni üye, baş. Tar:19 Temmuz 2018 baş. Kil:74 Hedef:60(bayram için izinli)
Zeynepleyya(69,4///%)Yeni üye, baş. Tar:30 Temmuz 2018 baş. Kil:70,5 Hedef: 60
Yasom7272(72,9///%)428. Etapta 66,6 kg. İle 7. Tk.dan bildirimli izne ayrılan üye(28.08.2015). Ekstrem durum b. Hedef güncelleme:65 (takıma geliş 31 temmuz 2018 gel.kil:75)
Daydream-(76,0///%)b7. Takımdan gelen üye, bilgilerine ulaşamadım? Tk. Geliş:1.08.2018 g.k:76 h:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…