Aferin
Bende söylediğin filme baktım, birazda kitap okuyum dedim, enisten gelince okuyamadım yattım
Ama film güzelmiş
Kocaman tebriklerrBİREYSEL DERECELER
1..........%4,6 ...…semurcan ( 4. Takım )
2.......... % 3,88 ..... @Aylin42Konya ( 10. Takım )
3.......... %3,85 …… @sara_28 ( 10. Takım )
tbr arkadaşlar
açıkçası bende yazmıyom ama yazmak gerekiyor gamze aslında başkasından değil kendimden utandığımdan yazmıyom yazarsak bidaha yapmayız acıkGünaydın hanimlar
Gerçi ben uyanali 3 saat oldu.koy yerinde uyunmuyor.
Geçmişi.okudum ama cvp veremedim herkese
Burda zaman güzel geçiyor
Ama.arada cıslar oluyor
Akşam falan dengelemeye çalışıyorum
Ben menu vermessem olur mumoni
Ne kadar dengelesemde
Buradaki arkadaslara ayıp etmiyim.canlari cekmesin
Tebrik ederim kuzumÜçüncü olmuşum dereceye girmek güzel daha motive oluyor insan
Hatunlar etaplar birleşti diye Bayramda salmayın haKızçelerim, önümüzdeki etap Bayram tatiline denk geldiği için bildirim yapılmayacak. Bayram ertesi etap ile birleştirilip, tüm yüzdeler 2 ye bölünecek.
584. Etap => BAYRAM TATİLİ585. Etap (31 Ağustos 2018) => (584. etapla birleştirilmiştir)
Ne uykucusunGünaydın kızlar, aylincim 2. Olduk sizlerin sayesinde. Hastalara geçmiş olsun, yola çıkanların yolu açık, tatilleri güzel geçsin, ben biraz daha yatıyım
Tebrik ederim canlar
BİREYSEL DERECELER
1..........%4,6 ...…semurcan ( 4. Takım )
2.......... % 3,88 ..... @Aylin42Konya ( 10. Takım )
3.......... %3,85 …… @sara_28 ( 10. Takım )
tbr arkadaşlar
Yerli komedi, ismi sevimli tehlikeliCanım filmin adı ne çocuklar la izlenecek bir filmi mi bizimde oglanlarla film saatimiz oluyor film bulamiyoruz okadar çok film izledik ki
Fikri olan varsa sevinirim
Animasyon aşk yerli komedi macera filmi tercihimiz
EvetBu saatte mi ip atladın. Eviniz müstakil heralde.ben yapsam alt komşu hatta üst komşu topa tutar beni
Amin inşallah teşekkur ederimçok geçmiş olsun canım rabbim başka acı dert vermesin
Ben 2 kere izledim biraz ara verip bidaha izliycemAferin
Bende söylediğin filme baktım, birazda kitap okuyum dedim, enisten gelince okuyamadım yattım
Ama film güzelmiş
Sevimli tehlikeli filmin adıCanım filmin adı ne çocuklar la izlenecek bir filmi mi bizimde oglanlarla film saatimiz oluyor film bulamiyoruz okadar çok film izledik ki
Fikri olan varsa sevinirim
Animasyon aşk yerli komedi macera filmi tercihimiz
Bunda küfür yoktu dimiYerli komedi, ismi sevimli tehlikeli
Haftanın 3 günü eşimle oturup film izleriz, ben macera ve tarih severim, e sim komedi sever. Bizim komedi filmleri neden küfürlü oluyor arkadaşlar. Küfür duyunca komik sahnelere bile gülemiyorum.
Bencede yaz canım, mesela cız yedin, kacta yedin? Ne kadar yedin? Yanında ne yiyebilirsin? Bilen arkadaşlar fikir verir. Moni ve ben biraz kafanda oklava kırarız onada razı olursunGünaydın hanimlar
Gerçi ben uyanali 3 saat oldu.koy yerinde uyunmuyor.
Geçmişi.okudum ama cvp veremedim herkese
Burda zaman güzel geçiyor
Ama.arada cıslar oluyor
Akşam falan dengelemeye çalışıyorum
Ben menu vermessem olur mumoni
Ne kadar dengelesemde
Buradaki arkadaslara ayıp etmiyim.canlari cekmesin
Yaa bulmuşsunuz güzel havayı, erkenden kalkıyorsunuz deyilmi.Ne uykucusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?