Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaa ki zlar Dr abim var senede 1 veya 2 kere memleket e gelir ve meni her gördüğünde kilolarimiz sorar zararlarını anlatır
Yine ameliyat ol dedi 40 kilo verdim diyorum tamam 3 yıl önce verdim aldım falan ama 40 eksigim hiç bu yönü taktir etmez ortopedi uzmanı kemikler şunlar bunlar
Bilmiyorum bu işi yapamam mi ki
Dese bacım 40 vermişsin hadi bı 40 daha ver yok sen yapimiycan ameliyat biraz canım sıkıldı
Neyse artık karar versem bile maddi olarak farkı yatiramam bundan önce ameliyat için altinlarimi bozdurup karar vermiştim
İnşallah öbür geldiğinde artık duymam bunu

Gel bacı gel ( divi)
Geldim
300 hayali ip atladim onu yazmaya geldim
Bugün çok yoruldum
Menüm de her zamanki gibi ama akşam bol salatalı lahmacun yedim
Çünkü Vildan mutfağı temizlemiş evde yemek yapilmiycakmis 2 gün

Su 3 lt
Aralarda yeşil çay kahve falan yok
Yapmaya vaktim olmadı

Bana biri böyle desin valla dediğini yuttururum ona. Sırf o lafa kilo verir gözüne sokarım. Belki seni gaza getirmek için söylüyordur

Anaaam, vildan bizede gelsin, evde yemek yapılmaması güzel fikirde, benim aslanlar acıkıyor onu napacaz
Bugün bende çarşı gezdim, 3 kişiye bayram hediyesi aldım. Eve geldim 150 de ip atladım.

Evett başlasın bayram yolculuğu bizde gidiyoruz bizimkilere poğaça yaptım kendime ise
Dalından yeni toplanmış yarım avuç fındık
7 hurma ve 3 fındık 3 yemek kasigida yulaftan oluşan kurabiyemi yaptım
Artık onlar onu yerken bende çayın yanında minicik ondan yerim
Fotoğraf nasıl yükleniyor beceremedim ya olmuş halini atacaktim

Canım bak ne diyecem sen böyle yazınca aklıma geldi
İnstegramda takip ettiğim biri var 40kilo nasıl gider diye
Kadın ameliyatsız tam 40nkilo veriyo 100den 60a yani 1yılda ve ameliyatsız sıkı bi sporla ve diyetle şimdi resim de yükleyeceğim. Bem baya etkilenmiştim kadından karar vermiştim ben de yapabilirim diye

Bana sorarsan fatmam hiç gerek yok .
Ameliyatda olsan kilo vermen ve koruman kendi elinde olacak , ameliyatın maddi manevi risklerini anlatmaya gerek bile yok .
40 kilo vermiş birisin niye bi 20-30 daha veremeyesin ?.

Bu konuda aylininde görüşüne başvur derim . Tavsiye edermi gerek yokmu der bilmem .

Senin 100 kilo civarındaki fotonu biliyorum ameliyatlık bir durum yok bence ...

Bak abinin bu dayatmasını fırsata çevir ve hırs yap
Akşam dedin bak moniş bayram sonrası iyi kilo verirsen seni listeye alabilirim demiş ayrıca bak aylin. sara , habibe gibi 100 üstü bacılar nasıl başarıyor veriyor takır takır maşallah .
Sen neden yapmayasın ?
Bu konuda saranın menülerini toplayıp çıktısını al ve bir hafta sende aynen yap derim

Senin vildanın kaç yaşında bacım oğluşuma alabilirim .Dmaşallah pek hamarat kuzum

Anaaam, vildan bizede gelsin, evde yemek yapılmaması güzel fikirde, benim aslanlar acıkıyor onu napacaz
Bugün bende çarşı gezdim, 3 kişiye bayram hediyesi aldım. Eve geldim 150 de ip atladım.
Atlama hoplama diyince aklıma geçen yıllarda püsküütün bir mesajı geldi .
Yakın bir tanıdıgı bey yıllardır her yemek sonrası 100 kere yerinde zıplarmış , ve homini gırtlak yediği halde hiç kilo almazmış

gün
Hanımlar genelde tüm sayfaları okuyorum ama habibenin mesajıma döndüğünü yine görmedim ve sordugum sorulara cevabını oysaki mesajlarıda begeniyor
Gözümdenmi kaçti siz gördünüzmü yav
günaydın bacım hayırlı sabahlar ya gerek görmüyor yada ciddiye almıyor diye düşündüm geçen ama böyle düşünmekte istemiyorum belki vakti yok yazmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…