- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benim torunlar süpriz yapmışlar, çat kapı geldiler. Onları yolladım, ortalığı topladım, saatin kaç olduğunu yeni gördüm.Siz niye uyumadin iz hanımlar
GeldimGel bacı gel ( divi)
Bana biri böyle desin valla dediğini yuttururum ona. Sırf o lafa kilo verir gözüne sokarım. Belki seni gaza getirmek için söylüyordurYaa ki zlar Dr abim var senede 1 veya 2 kere memleket e gelir ve meni her gördüğünde kilolarimiz sorar zararlarını anlatır
Yine ameliyat ol dedi 40 kilo verdim diyorum tamam 3 yıl önce verdim aldım falan ama 40 eksigim hiç bu yönü taktir etmez ortopedi uzmanı kemikler şunlar bunlar
Bilmiyorum bu işi yapamam mi ki
Dese bacım 40 vermişsin hadi bı 40 daha ver yok sen yapimiycan ameliyat biraz canım sıkıldı
Neyse artık karar versem bile maddi olarak farkı yatiramam bundan önce ameliyat için altinlarimi bozdurup karar vermiştim
İnşallah öbür geldiğinde artık duymam bunu
Anaaam, vildan bizede gelsin, evde yemek yapılmaması güzel fikirde, benim aslanlar acıkıyor onu napacazGeldim
300 hayali ip atladim onu yazmaya geldim
Bugün çok yoruldum
Menüm de her zamanki gibi ama akşam bol salatalı lahmacun yedim
Çünkü Vildan mutfağı temizlemiş evde yemek yapilmiycakmis 2 gün
Su 3 lt
Aralarda yeşil çay kahve falan yok
Yapmaya vaktim olmadı
Bana biri böyle desin valla dediğini yuttururum ona. Sırf o lafa kilo verir gözüne sokarım. Belki seni gaza getirmek için söylüyordur
Hayırdır niye uyanıksın canım:))Nerdeeee
Canım bak ne diyecem sen böyle yazınca aklıma geldiYaa ki zlar Dr abim var senede 1 veya 2 kere memleket e gelir ve meni her gördüğünde kilolarimiz sorar zararlarını anlatır
Yine ameliyat ol dedi 40 kilo verdim diyorum tamam 3 yıl önce verdim aldım falan ama 40 eksigim hiç bu yönü taktir etmez ortopedi uzmanı kemikler şunlar bunlar
Dese bacım 40 vermişsin hadi bı 40 daha ver yok sen yapimiycan ameliyat biraz canım sıkıldı
Neyse artık karar versem bile maddi olarak farkı yatiramam bundan önce ameliyat için altinlarimi bozdurup karar vermiştim
Timam inş.Hem yapıyomdamı karışıyom, bildiğini söyle lütfen.
Biraz yükümü alsan fena olmaz hani
Gel bacı gel ( divi)
Bana sorarsan fatmam hiç gerek yokYaa ki zlar Dr abim var senede 1 veya 2 kere memleket e gelir ve meni her gördüğünde kilolarimiz sorar zararlarını anlatır
Senin vildanın kaç yaşında bacım oğluşuma alabilirimGeldim
300 hayali ip atladim onu yazmaya geldim
Bugün çok yoruldum
Menüm de her zamanki gibi ama akşam bol salatalı lahmacun yedim
Çünkü Vildan mutfağı temizlemiş evde yemek yapilmiycakmis 2 gün
Su 3 lt
Aralarda yeşil çay kahve falan yok
Yapmaya vaktim olmadı
Atlama hoplama diyince aklıma geçen yıllarda püsküütün bir mesajı geldi .Anaaam, vildan bizede gelsin, evde yemek yapılmaması güzel fikirde, benim aslanlar acıkıyor onu napacaz
Bugün bende çarşı gezdim, 3 kişiye bayram hediyesi aldım. Eve geldim 150 de ip atladım.
günaydın bacım hayırlı sabahlar ya gerek görmüyor yada ciddiye almıyor diye düşündüm geçen ama böyle düşünmekte istemiyorum belki vakti yok yazmaya.Hanımlar genelde tüm sayfaları okuyorum ama habibenin mesajıma döndüğünü yine görmedim ve sordugum sorulara cevabını oysaki mesajlarıda begeniyor
Gözümdenmi kaçti siz gördünüzmü yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?