Spor bakanım Sopayı ve sporları artırın de . Hakkat bizim kızlar çok az spor yapıyorlarKızlar spor bakanı olarak spor yapmanızı tavsiye ediyorum, hatta baskı yapıyorum, ama hergün aynı şeyleri yapmayın, arada değiştirin ve haftanın 1 günü mutlaka vücudunuzu dinlendirin
Kızlar spor bakanı olarak spor yapmanızı tavsiye ediyorum, hatta baskı yapıyorum, ama hergün aynı şeyleri yapmayın, arada değiştirin ve haftanın 1 günü mutlaka vücudunuzu dinlendirin
Hayırlı yolculuklar ablamHu huuu iyi geceler yğregi güzel bacılar
Bugun eski komşular buluştuk tüm gün ordaydım yane
Yarında allah izin verirse eskişehire gidiyoruz ailecek , hem iş hem gezme diyelim.
Yılbaşı hedeflerine bi bakayım kendime hesap edeyim yazarım ayşemmoni
Kilosu az olanlar arttırabilir, bence kilosu fazla olanlar her - 5 kiloda biraz daha artırsa iyi olur diyorum. Nacizane fikrimSpor bakanım Sopayı ve sporları artırın de . Hakkat bizim kızlar çok az spor yapıyorlar
Taammsustum yahu hatta kayboldum hanımlar beni dövmeden
Hem yapıyomdamı karışıyom, bildiğini söyle lütfen.Ben şimdi diyet soor yapmıyomya sizede kızmaya yüzüm olmuyor , helebi ben diyete başlayım yandınız
Gezegen bacıyı mumla aratırım size
Yinede 9 verdim ama yarın dikkatli ol lütfenCanım bugün spor yapamadım
Dinlenme günüm olsun
Birde ocanim dışarda ailece dondurma yedik bir iki çatal tatlı aldim
Spor nerde
Nerdeeeeİyi geceler diyecem ama muhtemelen herkes uyumuştur bile
yazık kadını kim korkuttuki acaba yeme diye ? aslında böyle anlatınca acaba mide küçültme ameliyatımı oldu diye düşündüm ama kadın 90 kiloda yapmazalr morbid obez olman gerekiyor .Aynen, zaten bahsettiğim kişininki birazda şüpheli bir durum.
Safra kesesinden ameliyat oldum dedi, hızla kilo verdi, hiçbirşey yemedi. O yasak, bu yasak diye. Ben safıda yazık kadın bişey yiyemiyor diye netten araştırma yaptimki ne görüyüm. Yasak dediklerinin çoğu serbestmiş.
senin kilon az bacım ben 60 olabilirim diyemiyom çünkü korkuyom oğlan kızıyorBen 6-7 diycedim o vakit ben noliyim
yazık kadını kim korkuttuki acaba yeme diye ? aslında böyle anlatınca acaba mide küçültme ameliyatımı oldu diye düşündüm ama kadın 90 kiloda yapmazalr morbid obez olman gerekiyor .Aynen, zaten bahsettiğim kişininki birazda şüpheli bir durum.
Safra kesesinden ameliyat oldum dedi, hızla kilo verdi, hiçbirşey yemedi. O yasak, bu yasak diye. Ben safıda yazık kadın bişey yiyemiyor diye netten araştırma yaptimki ne görüyüm. Yasak dediklerinin çoğu serbestmiş.
senin kilon az bacım ben 60 olabilirim diyemiyom çünkü korkuyom oğlan kızıyorBen 6-7 diycedim o vakit ben noliyim
Ayyy hocam çok teşekkür ler yarın yıldızlı 10 almaya calusacagimYinede 9 verdim ama yarın dikkatli ol lütfen
Nerdeeee
yazık kadını kim korkuttuki acaba yeme diye ? aslında böyle anlatınca acaba mide küçültme ameliyatımı oldu diye düşündüm ama kadın 90 kiloda yapmazalr morbid obez olman gerekiyor .
senin kilon az bacım ben 60 olabilirim diyemiyom çünkü korkuyom oğlan kızıyoranne dediğin az kkilolu olur diyor bune böyle çoçuk gibi kaldın diyor çoçuk alışmış şişkok anneye
Kimse korkutmuyor canım, kendi kendine yapıyor. Ameliyat kısmı şaibeli zaten, senin düşündüğünü burda kaçımız düşündük.yazık kadını kim korkuttuki acaba yeme diye ? aslında böyle anlatınca acaba mide küçültme ameliyatımı oldu diye düşündüm ama kadın 90 kiloda yapmazalr morbid obez olman gerekiyor .
Sen yaparsınCanım sabahın çok güzel olmuş aksam biraz fazla suyunu da enaz yarım lt daha artirirsan iyi olur
Ayyy hocam çok teşekkür ler yarın yıldızlı 10 almaya calusacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?