Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar spor bakanı olarak spor yapmanızı tavsiye ediyorum, hatta baskı yapıyorum, ama hergün aynı şeyleri yapmayın, arada değiştirin ve haftanın 1 günü mutlaka vücudunuzu dinlendirin
Spor bakanım Sopayı ve sporları artırın de . Hakkat bizim kızlar çok az spor yapıyorlar

Taammsustum yahu hatta kayboldum hanımlar beni dövmeden

Kızlar spor bakanı olarak spor yapmanızı tavsiye ediyorum, hatta baskı yapıyorum, ama hergün aynı şeyleri yapmayın, arada değiştirin ve haftanın 1 günü mutlaka vücudunuzu dinlendirin

Canım bugün spor yapamadım
Dinlenme günüm olsun
Birde ocanim dışarda ailece dondurma yedik bir iki çatal tatlı aldim

Hayırlı yolculuklar ablam

Spor bakanım Sopayı ve sporları artırın de . Hakkat bizim kızlar çok az spor yapıyorlar

Taammsustum yahu hatta kayboldum hanımlar beni dövmeden
Kilosu az olanlar arttırabilir, bence kilosu fazla olanlar her - 5 kiloda biraz daha artırsa iyi olur diyorum. Nacizane fikrim

Spor nerde
Haşlanmış yumurta varsa 2 dilim ekmek çok geldi bana,
Sarma, dolma pirinclimi? Bulgurlumu?
Pirinçliyse glisemik indeksi yüksektir
Miktar fazla olmuş tehlikeli.
Bulgurluysa, bulgur vücutta su tutar yine fazla olmuş.
Spor yok ve saydığım sebeplerden 8 veriyorum

yazık kadını kim korkuttuki acaba yeme diye ? aslında böyle anlatınca acaba mide küçültme ameliyatımı oldu diye düşündüm ama kadın 90 kiloda yapmazalr morbid obez olman gerekiyor .

Ben 6-7 diycedim o vakit ben noliyim
senin kilon az bacım ben 60 olabilirim diyemiyom çünkü korkuyom oğlan kızıyor anne dediğin az kkilolu olur diyor bune böyle çoçuk gibi kaldın diyorçoçuk alışmış şişkok anneye

yazık kadını kim korkuttuki acaba yeme diye ? aslında böyle anlatınca acaba mide küçültme ameliyatımı oldu diye düşündüm ama kadın 90 kiloda yapmazalr morbid obez olman gerekiyor .

Ben 6-7 diycedim o vakit ben noliyim
senin kilon az bacım ben 60 olabilirim diyemiyom çünkü korkuyom oğlan kızıyor anne dediğin az kkilolu olur diyor bune böyle çoçuk gibi kaldın diyorçoçuk alışmış şişkok anneye

Canım sabahın çok güzel olmuş aksam biraz fazla suyunu da enaz yarım lt daha artirirsan iyi olur

Yinede 9 verdim ama yarın dikkatli ol lütfen
Ayyy hocam çok teşekkür ler yarın yıldızlı 10 almaya calusacagim

Siz niye uyumadin iz hanımlar

Kimse korkutmuyor canım, kendi kendine yapıyor. Ameliyat kısmı şaibeli zaten, senin düşündüğünü burda kaçımız düşündük.
Eğer öyle bi imkanı varsa yolunu bulup yaptıracak bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…