Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı yolculuklar, iyi tatiller canım.

ben de takip ediyorum, süper başardı.

Fatmacım önce bi kocaman kucaklayıp öpmek istedim.
canım abin mutlaka seni düşündüğünden diyordur. Bazı kişilerin yapısı bu şekilde. Severken boğuverirler elinde kalırsın. Motive edişi demek böyle ki birde doktormuş. Doktorlar bize göre daha sert, duygusuz yani nötr oluyorlar.
Benim de küçük oğlum sebep olmuştu kilo vermeme.
Net şekilde, artık zayıfla yoksa öleceksin demişti. Ben biliyorum ki beni çok sevdiğinden ve kaybetmek istemediğinden söyledi.
Demin de dediğim gibi, hayata siyah ve beyaz bakan kişilerin grisi olmuyor. Tabii alınıp kırılabiliyoruz ama bunu da göz ardı etmemeliyiz kuzum.
Ben sana inanıyorum, çok güzel olacak birazcık sabır.

açıkçası kaptanım aynı fikirdeyim ama burda yazacağım şeyler hoş olmaz siyaset yaptığımı düşünülür o yüzden yazmayacam . bu arada mide balonu cerrahi bir işlem değil ama genede anestezi alıp vucuduna yabancı bir cisim konuluyor bence gerek yok çünkü zaten diyet yapıyon ee diyet yapacaksam ne gerek var ama şunu destekliyorum yeme bozukluğu olan insanlar var duygusal boşluktan bu insanların piskologa ihtiyacı var yada bizim gibi birbirine destek olan insanlara ama herkeste eleştiri aynı görevi yapmıyor kimi hırslı yapamazssın dersen yapar kimide sen yaparsın demeyi bekler bu ayrımı yapmakta zor burda . mesela ben sen yapamassın veremessin deseler yapacağımı bilsemde yapmam ters teper bu huyumdan nefret ediyorum o yüzden hırslı insanları çok seviyorum.

açıkçası kaptanım aynı fikirdeyim ama burda yazacağım şeyler hoş olmaz siyaset yaptığımı düşünülür o yüzden yazmayacam . bu arada mide balonu cerrahi bir işlem değil ama genede anestezi alıp vucuduna yabancı bir cisim konuluyor bence gerek yok çünkü zaten diyet yapıyon ee diyet yapacaksam ne gerek var ama şunu destekliyorum yeme bozukluğu olan insanlar var duygusal boşluktan bu insanların piskologa ihtiyacı var yada bizim gibi birbirine destek olan insanlara ama herkeste eleştiri aynı görevi yapmıyor kimi hırslı yapamazssın dersen yapar kimide sen yaparsın demeyi bekler bu ayrımı yapmakta zor burda . mesela ben sen yapamassın veremessin deseler yapacağımı bilsemde yapmam ters teper bu huyumdan nefret ediyorum o yüzden hırslı insanları çok seviyorum.

Antepia27 fatma ablam bende sana yürekten inanıyorum sen o kadar güzel kilolar verdin ki dahada veriyosun azimli güçlü bi kadınsın kim ne derse desin ben zaten veriyorum diye düşün onların dedikleri seni sadece hirslandirsin bak senin abin herzaman yanında değil senede bi duyuyosun dediklerini benim eşim hep dibimde hergün kiricak bişey yapiyo şimdide artık her hafta tartiya çikartiyo bide niye 1.5 veya niye 2 kilo veriyosun çok az diye bana neler ediyo

Ablam eşimden dolayi bende ameliyati çözüm olarak görüyodum ama senin yazilarini okuduktan sonra tamamen vazgeçtim teşekkürler ablacim

Bende tam tersi, sen yapamazsın diyeni yaniltmayi severim

Günaydın güzellikler
Ben yine bi sürü alıntı yaptım iyi mi
Yine beceremedim yaaa
Hepsini kaybettim bide iyi mi
Ne güzel sohbet ediyorsunuz
Buranın enerjisi çok güzel gerçekten
Alıntılamayi bana anlatmışsınız
Çok teşekkür ederim ama yine olmadı
Bir daha ki sefere ins

Eline, emeğine sağlık kuzum.
Bayramı en hasarsız bir şekilde atlatalım inş.

ben döverim o nuuu
moralini bozma kuzum, ona inat çok güzel kilolar vereceksin.

günaydın canım.

Ablam eşimden dolayi bende ameliyati çözüm olarak görüyodum ama senin yazilarini okuduktan sonra tamamen vazgeçtim teşekkürler ablacim
kuzum burda bunu yaşayan okadar çok kadın varki ...... demin yazdığım gibi hepimizin psikolojik destege ihtiyacı var herkeste sen yapamassın yada aşşalama aynı görevi yapmıyor benim gibi kuma gömebilir kafasını daha çok kilo alıp geriye dönülmeyecek hallere gelebilir bana herkes ay ne çok kilo almışssın dediklerinde daha çok yiyordum kendilerine baksınlar diyordum ve evden dışarı çıkmıyor kimseyle görüşmüyordum bu lafları duymamk için sadece işe gidip geliyordum taki yeni işe başlayan güvenlik görevlisi bana teyze nereye gidiyorsun diyene kadar . tabi haşimato olduğumun farkında değilim sürekli bunalımdayım habire antidepresan veriyolar ve ben şişiyorum yiyorum kısır döngünün içindeyim . vucudum tepki gösterdi balon gibi şiştim ve teşhisi bir sağlıkçı olarak 10 sene sonra konuldu .
belki seninde bir sağlık sorunun var bunu eşin biliyomuda eleştirebiliyor ben çok kötü olduğum dönemde ben eşimden yardım istedim bana yadım et ne olur dedim bana neyin eksik herşeyin var dedi ve beni başından savdı çok üzülmüştüm .
damdan düşen anlar düşenin halini ...........
Bir hedefiniz yoksa, sonucunuz olmaz.

Başarmak için niyetiniz varsa, bir yol mutlaka bulunur.

Cesaretiniz var mı? Bazen bir damdan, bazen bir tepeden, bir kum birikintisinden düşmeye hazır mısınız?

Bende tam tersi, sen yapamazsın diyeni yaniltmayi severim
bende fatma gibi gazla yağla mazotla çalışıyorum
yasom7272 canım mende senin gibiyim olumsuz Luk hiç bana gelmez
Gaz ve yağ ile calusiyorum
yanlız değilsin fatmam biz bogalar hassas bir okadar duygusal acıkta pohpohlanmayı isteyen tipleriz

günaydın cnm

Canım eceyi geçen yıl takip ediyordum gerçekten süper degisti

Canım benim menim 147 kilo olmam aşırı stres yorgunluk yoğunluk uykuduzluku
Neden ozaman siz bana iyi geldiniz kaybettiğim özgüveni yakaladım bana inancımız ve bunu hissettirdi iz
Bütün gün normal insanlar gibi belki daha az yerdim sonra gece nöbetleri
En buybü kilo nedenimdi
Şimdi çok şükür daha iyiyim daha oönc yaptım yine yaparım diyorum ama bu farkı abim bir türlu gormuyor
Bacım öbür geldigimde daha zayıf gorucem dese daha etkiler
Neyse canım kimse için degde bu yükleri men taşıyorum kendi hayat kaliteli için havilemem gerek

Evet canım süper bilgiler
2015 140karar verdiğimde böyle yasamiyorum öyle yaşamayacak sam dedim ama şimdi öyle değil _40kilo menim hayatımı çok değiştirdi mutluyum yetmez tabi o bı Dr gözüyle bakıyor yine çok şişman din ameliyat ol diyor
İnşallah yine yapicam düşücem yorumlacam sıkılicam ama burda birbirimize hadi deyip gönül ellerinizi uzaticaz ve yine basaracaz inşallah

Evet canım zaten seni 2015 teki azmime benzetiyor um Dr ameliyat tan vazgeçince son bir şans istedim ve o yıl _40kiloyu verdim
Birde canım buraya yıllardır 100kilo çok arkadaş geldi hiç istikrar sağlayamadı gittiler bu konuda senide kendimize kutluyorum
Çünkü biz 70 kilo gelip 60 dusmeyecegiz bizim istikrarlı olmamız zaman uzun olduğu için çok daha zor birde yıllardır yemeyi sevdiğimiz den 100 üzeri olmuşuz
Hayatımda n çıkarmak gercegerç bir başarı buradaki 100 kilo üzeri arkadaşlar masallah kaç kişiydik bak herkes kurtuldu 3basamaklardan menimkide yakindir insallah

Ayy canım kardeşim iyiki varsınız
Kızlar vatsapa Yasemince foto atmıştım canım ağlamış duygulanmst i hiç unutmam sevgilerimizle guvenimiz asla sanal değil burda

Fatmama bende inanıyorum hepimiz kilo verecez birbirimize destek olarak başaracaz

İnşallah kuzum

Evet canım kaptanim dilleri gercgerçe sert niyetleri çok iyi ama yapicaz insallah

Ooo canım evde daha zor
Ama canım sende supersin bak 3basamaklar bitti eşine dediklerinden dolayı uyanacak
Eşim bana yıllar sonra azmine hayranım demişti sende duracaksın canım sabir

Canım sende çok istikrarlı süper ilerliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…