- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kimsenin başı ağrımamıştır emin ol.bu sabah hepinizin başını ağrıttım arkadaşlar uzun uzun yazarak hakkınızı helal edin...
INŞAALLAH ablam benim o günleri iple çekiyorumCanım eceyi geçen yıl takip ediyordum gerçekten süper degisti
Canım benim menim 147 kilo olmam aşırı stres yorgunluk yoğunluk uykuduzluku
Neden ozaman siz bana iyi geldiniz kaybettiğim özgüveni yakaladım bana inancımız ve bunu hissettirdi iz
Bütün gün normal insanlar gibi belki daha az yerdim sonra gece nöbetleri
En buybü kilo nedenimdi
Şimdi çok şükür daha iyiyim daha oönc yaptım yine yaparım diyorum ama bu farkı abim bir türlu gormuyor
Bacım öbür geldigimde daha zayıf gorucem dese daha etkiler
Neyse canım kimse için degde bu yükleri men taşıyorum kendi hayat kaliteli için havilemem gerek
Evet canım süper bilgiler
2015 140karar verdiğimde böyle yasamiyorum öyle yaşamayacak sam dedim ama şimdi öyle değil _40kilo menim hayatımı çok değiştirdi mutluyum yetmez tabi o bı Dr gözüyle bakıyor yine çok şişman din ameliyat ol diyor
İnşallah yine yapicam düşücem yorumlacam sıkılicam ama burda birbirimize hadi deyip gönül ellerinizi uzaticaz ve yine basaracaz inşallah
Evet canım zaten seni 2015 teki azmime benzetiyor um Dr ameliyat tan vazgeçince son bir şans istedim ve o yıl _40kiloyu verdim
Birde canım buraya yıllardır 100kilo çok arkadaş geldi hiç istikrar sağlayamadı gittiler bu konuda senide kendimize kutluyorum
Çünkü biz 70 kilo gelip 60 dusmeyecegiz bizim istikrarlı olmamız zaman uzun olduğu için çok daha zor birde yıllardır yemeyi sevdiğimiz den 100 üzeri olmuşuz
Hayatımda n çıkarmak gercegerç bir başarı buradaki 100 kilo üzeri arkadaşlar masallah kaç kişiydik bak herkes kurtuldu 3basamaklardan menimkide yakindir insallah
Ayy canım kardeşim iyiki varsınız
Kızlar vatsapa Yasemince foto atmıştım canım ağlamış duygulanmst i hiç unutmam sevgilerimizle guvenimiz asla sanal değil burda
İnşallah kuzum
Evet canım kaptanim dilleri gercgerçe sert niyetleri çok iyi ama yapicaz insallah
Ooo canım evde daha zor
Ama canım sende supersin bak 3basamaklar bitti eşine dediklerinden dolayı uyanacak
Eşim bana yıllar sonra azmine hayranım demişti sende duracaksın canım sabir
Canım sende çok istikrarlı süper ilerliyorsun
Ablam öyle ciddi bi rahatsızlığım yok iki defa tüp bebek tedavisi yaptırdım hamilelik oldu düşük yaşadım sonrasında daha kilo aldım üzüntüyle bide pko var insülin direnci yüksek çikiyo bende üzgün olunca çok fazla yiyorum ama bunların hepsini aşicam ALLAH'IN izniyle herkes şaşıracak INŞAALLAHkuzum burda bunu yaşayan okadar çok kadın varki ...... demin yazdığım gibi hepimizin psikolojik destege ihtiyacı var herkeste sen yapamassın yada aşşalama aynı görevi yapmıyor benim gibi kuma gömebilir kafasını daha çok kilo alıp geriye dönülmeyecek hallere gelebilir bana herkes ay ne çok kilo almışssın dediklerinde daha çok yiyordum kendilerine baksınlar diyordum ve evden dışarı çıkmıyor kimseyle görüşmüyordum bu lafları duymamk için sadece işe gidip geliyordum taki yeni işe başlayan güvenlik görevlisi bana teyze nereye gidiyorsun diyene kadar . tabi haşimato olduğumun farkında değilim sürekli bunalımdayım habire antidepresan veriyolar ve ben şişiyorum yiyorum kısır döngünün içindeyim . vucudum tepki gösterdi balon gibi şiştim ve teşhisi bir sağlıkçı olarak 10 sene sonra konuldu .
belki seninde bir sağlık sorunun var bunu eşin biliyomuda eleştirebiliyor ben çok kötü olduğum dönemde ben eşimden yardım istedim bana yadım et ne olur dedim bana neyin eksik herşeyin var dedi ve beni başından savdı çok üzülmüştüm .
damdan düşen anlar düşenin halini ...........
Bir hedefiniz yoksa, sonucunuz olmaz.
Başarmak için niyetiniz varsa, bir yol mutlaka bulunur.
Cesaretiniz var mı? Bazen bir damdan, bazen bir tepeden, bir kum birikintisinden düşmeye hazır mısınız?
INŞAALLAH monim benim bende kaçamak yapicam sıra hep aklıma geliyo hemen bırakıyorum eşime inat gidicek bu kilolarben döverim o nuuu
moralini bozma kuzum, ona inat çok güzel kilolar vereceksin.
Ohooo sen kalkana kadar ben eskişehire geldimGünaydın , hayırlı pazarlar, az daha yatıyım, ben kalkana kadar biraz daha msj biriktirin
Ben kendi açımda acayip bilgilendim çok faydalı konulara değiniyorsun ablam ALLAH razı olsunbu sabah hepinizin başını ağrıttım arkadaşlar uzun uzun yazarak hakkınızı helal edin...
Helall hemşom sabah erken yola çıktınız demek hıza gel MAŞAALLAHOhooo sen kalkana kadar ben eskişehire geldim
Afiyetler olsun canım günaydın❤GünaydınlarBen bugün erken kalktım kahvaltı bile yaptım.Cuma günü fenaaa geliyorum haberiniz olsun takım dostlarım
Yattım ama uyumadım canımOhooo sen kalkana kadar ben eskişehire geldim
canımsın ciddi bir sorun olarak görmediğin insülin direnci ve pko bir çok kadının sıkıntısı demekki kilo alman için sağlık sorunların olmuş eşin farkında değil galiba bu sorunların insan vücüduna neler yapabildiğinin çoğu insana göre bahane üretmek gibi gelsede çok ciddi sorunlar bunlar ha aşılmayacak şeylermi elbette aşılabilir.Ablam öyle ciddi bi rahatsızlığım yok iki defa tüp bebek tedavisi yaptırdım hamilelik oldu düşük yaşadım sonrasında daha kilo aldım üzüntüyle bide pko var insülin direnci yüksek çikiyo bende üzgün olunca çok fazla yiyorum ama bunların hepsini aşicam ALLAH'IN izniyle herkes şaşıracak INŞAALLAH
kuzum burda bunu yaşayan okadar çok kadın varki ...... demin yazdığım gibi hepimizin psikolojik destege ihtiyacı var herkeste sen yapamassın yada aşşalama aynı görevi yapmıyor benim gibi kuma gömebilir kafasını daha çok kilo alıp geriye dönülmeyecek hallere gelebilir bana herkes ay ne çok kilo almışssın dediklerinde daha çok yiyordum kendilerine baksınlar diyordum ve evden dışarı çıkmıyor kimseyle görüşmüyordum bu lafları duymamk için sadece işe gidip geliyordum taki yeni işe başlayan güvenlik görevlisi bana teyze nereye gidiyorsun diyene kadar . tabi haşimato olduğumun farkında değilim sürekli bunalımdayım habire antidepresan veriyolar ve ben şişiyorum yiyorum kısır döngünün içindeyim . vucudum tepki gösterdi balon gibi şiştim ve teşhisi bir sağlıkçı olarak 10 sene sonra konuldu .
belki seninde bir sağlık sorunun var bunu eşin biliyomuda eleştirebiliyor ben çok kötü olduğum dönemde ben eşimden yardım istedim bana yadım et ne olur dedim bana neyin eksik herşeyin var dedi ve beni başından savdı çok üzülmüştüm .
damdan düşen anlar düşenin halini ...........
Bir hedefiniz yoksa, sonucunuz olmaz.
Başarmak için niyetiniz varsa, bir yol mutlaka bulunur.
Cesaretiniz var mı? Bazen bir damdan, bazen bir tepeden, bir kum birikintisinden düşmeye hazır mısınız?
bende fatma gibi gazla yağla mazotla çalışıyorum
yanlız değilsin fatmam biz bogalar hassas bir okadar duygusal acıkta pohpohlanmayı isteyen tipleriz
günaydın cnm
GünaydınlarBen bugün erken kalktım kahvaltı bile yaptım.Cuma günü fenaaa geliyorum haberiniz olsun takım dostlarım
bu sabah hepinizin başını ağrıttım arkadaşlar uzun uzun yazarak hakkınızı helal edin...
Ohooo sen kalkana kadar ben eskişehire geldim
Hadi bakalımGünaydınlarBen bugün erken kalktım kahvaltı bile yaptım.Cuma günü fenaaa geliyorum haberiniz olsun takım dostlarım
Saol ablacım güzel paylaşımların için dediğin gibi beslenmeye özen göstericem ama eşime göre bahane bunlar diyo ki sen hiç yemiyorum onlar kilo aldiriyo onun için bahane yok haftada 4 veya 5 kilo bekliyo benden millet ayda verir ben haftada verecekmişimcanımsın ciddi bir sorun olarak görmediğin insülin direnci ve pko bir çok kadının sıkıntısı demekki kilo alman için sağlık sorunların olmuş eşin farkında değil galiba bu sorunların insan vücüduna neler yapabildiğinin çoğu insana göre bahane üretmek gibi gelsede çok ciddi sorunlar bunlar ha aşılmayacak şeylermi elbette aşılabilir.
tüm metobilik hastalıkların insülin direnci gelişebiliyor yani hormonsal hastalıklar yani bendede vardı 7 8lerde idi ama glisemik indeksi düşük beslenip yürüyüşten sonra 3lere kadar düştü tabi bu uzun bir süreç hemen olmuyor birazsabır gerekiyor ve insülin direncinde karatay hocam farklı düşünsede 6 7 öğün yemek metobolizmayı çalıştırdığını bizaat kendimde gördüm.tavsiye derim az ve sık beslen glisemik indeksi düşük yiyeceklerle
Antepia27 fatma ablam bende sana yürekten inanıyorum sen o kadar güzel kilolar verdin ki dahada veriyosun azimli güçlü bi kadınsın kim ne derse desin ben zaten veriyorum diye düşün onların dedikleri seni sadece hirslandirsin bak senin abin herzaman yanında değil senede bi duyuyosun dediklerini benim eşim hep dibimde hergün kiricak bişey yapiyo şimdide artık her hafta tartiya çikartiyo bide niye 1.5 veya niye 2 kilo veriyosun çok az diye bana neler ediyo
bu sabah hepinizin başını ağrıttım arkadaşlar uzun uzun yazarak hakkınızı helal edin...
Bende öyle yapıyom vampirim, o yüzden bazı arkadaşlara yazamıyorum, kusura bakmayınTelefondan hızınıza yetişmek çok zor oluyor sadece okudum geçmişi epey :)
Aynen öyle ablam burası bana güç veriyo hepinizi seviyorum iyiki varsınızAllah kocanı ıslah etsin canım haftada 4 5 kilo kim verebiliyomuş onu araştırsın bi zahmet
Sen ona kafanı takma hedefine odaklan tüp bebek tedavilerinde kullanılan hormon iğneleri ne kadar kilo aldırıyor biliyosun bunları vermek zaman ister sen sakin sabırlı ve azimli ol gerisi gelecek inan bana
Buradanda çok uzak kalma dibe vurduğumuz zamanlarda birbirimizin elinden tutup kaldıracak yine biziz
Benim başım ağrımadığı gibi birbirimizi tanımak ve bilgi sahibi olmak adına çokda iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?