Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu sabah hepinizin başını ağrıttım arkadaşlar uzun uzun yazarak hakkınızı helal edin...
Kimsenin başı ağrımamıştır emin ol.
Ben çok sevindim, perde arkasında neler olduğunu kimse bilmiyor, aydınlanmak hoşuma gidiyor

INŞAALLAH ablam benim o günleri iple çekiyorum

Ablam öyle ciddi bi rahatsızlığım yok iki defa tüp bebek tedavisi yaptırdım hamilelik oldu düşük yaşadım sonrasında daha kilo aldım üzüntüyle bide pko var insülin direnci yüksek çikiyo bende üzgün olunca çok fazla yiyorum ama bunların hepsini aşicam ALLAH'IN izniyle herkes şaşıracak INŞAALLAH

canımsın ciddi bir sorun olarak görmediğin insülin direnci ve pko bir çok kadının sıkıntısı demekki kilo alman için sağlık sorunların olmuş eşin farkında değil galiba bu sorunların insan vücüduna neler yapabildiğinin çoğu insana göre bahane üretmek gibi gelsede çok ciddi sorunlar bunlar ha aşılmayacak şeylermi elbette aşılabilir.
tüm metobilik hastalıkların insülin direnci gelişebiliyor yani hormonsal hastalıklar yani bendede vardı 7 8lerde idi ama glisemik indeksi düşük beslenip yürüyüşten sonra 3lere kadar düştü tabi bu uzun bir süreç hemen olmuyor birazsabır gerekiyor ve insülin direncinde karatay hocam farklı düşünsede 6 7 öğün yemek metobolizmayı çalıştırdığını bizaat kendimde gördüm.tavsiye derim az ve sık beslen glisemik indeksi düşük yiyeceklerle

Canım bu yazılarımla hem bizi motive ediyor Sun ve insallah sende motive oluyorsun

bende fatma gibi gazla yağla mazotla çalışıyorum

yanlız değilsin fatmam biz bogalar hassas bir okadar duygusal acıkta pohpohlanmayı isteyen tipleriz

günaydın cnm

Aynen bogayiz degilmi bacim

Günaydınlar Ben bugün erken kalktım kahvaltı bile yaptım.Cuma günü fenaaa geliyorum haberiniz olsun takım dostlarım

Günaydın canım bu hafta senin yüzdene takımın ihtiyaç i var çünkü arkadaşlar ciddi kilo verdi bu hafta durabilir

bu sabah hepinizin başını ağrıttım arkadaşlar uzun uzun yazarak hakkınızı helal edin...

Yaa sen böyle gel ağrit

Ohooo sen kalkana kadar ben eskişehire geldim

Yaa Ankara'dan çok mu leylek geçiyor havada gormussun

allah razı olsun hepinizden fatmacım elbette motive oluyorum ama gene kafamı kuma gömdüğüm dönemlerdeyim gerçi geçen seneye göre iyiyim ama sağlık sorunlarım beni çok yıpratıyor dün bütün gün bel ağrısı çektim yerimden kalkamadım geçen hafta boynum tutuldu sırtım şuan mayın tarlası gibi fibromilyaljim gene hortladı aslında bunun tek bir tedavisi var spor ve düzgün moral ama o gücü bir türlü bulamıyorum.

Saol ablacım güzel paylaşımların için dediğin gibi beslenmeye özen göstericem ama eşime göre bahane bunlar diyo ki sen hiç yemiyorum onlar kilo aldiriyo onun için bahane yok haftada 4 veya 5 kilo bekliyo benden millet ayda verir ben haftada verecekmişim

Allah kocanı ıslah etsin canım haftada 4 5 kilo kim verebiliyomuş onu araştırsın bi zahmet

Sen ona kafanı takma hedefine odaklan tüp bebek tedavilerinde kullanılan hormon iğneleri ne kadar kilo aldırıyor biliyosun bunları vermek zaman ister sen sakin sabırlı ve azimli ol gerisi gelecek inan bana

Buradanda çok uzak kalma dibe vurduğumuz zamanlarda birbirimizin elinden tutup kaldıracak yine biziz

Benim başım ağrımadığı gibi birbirimizi tanımak ve bilgi sahibi olmak adına çokda iyi oldu

[Qgüzel kardeşimUOTE="Ssy8491, post: 57021151, member: 863128"]Saol ablacım güzel paylaşımların için dediğin gibi beslenmeye özen göstericem ama eşime göre bahane bunlar diyo ki sen hiç yemiyorum onlar kilo aldiriyo onun için bahane yok haftada 4 veya 5 kilo bekliyo benden millet ayda verir ben haftada verecekmişim [/QUOTE]
güzel kardeşim senin için haftada 500 600 gr büyük başarı o çok konuşmasın eşine okut yazdıklarımıpes etmek yok az veriyorum diye bişey yok 100 gr bile versek ben kendimle gurur duyuyorum sende duy.

Aynen öyle ablam burası bana güç veriyo hepinizi seviyorum iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…