güzel kardeşim senin için haftada 500 600 gr büyük başarı o çok konuşmasın eşine okut yazdıklarımı[Qgüzel kardeşimUOTE="Ssy8491, post: 57021151, member: 863128"]Saol ablacım güzel paylaşımların için dediğin gibi beslenmeye özen göstericem ama eşime göre bahane bunlar diyo ki sen hiç yemiyorum onlar kilo aldiriyo onun için bahane yok haftada 4 veya 5 kilo bekliyo benden millet ayda verir ben haftada verecekmişim
Aynen ablam bu sözü tuttumBende okuyorum ama yazamıyoruz
Bence ne arkadan itmek nede önünden çekmekle kişi yol almaz , elinden tutup beraber yol almak lazım
allah razı olsun hepinizdenfatmacım elbette motive oluyorum ama gene kafamı kuma gömdüğüm dönemlerdeyim gerçi geçen seneye göre iyiyim ama sağlık sorunlarım beni çok yıpratıyor dün bütün gün bel ağrısı çektim yerimden kalkamadım geçen hafta boynum tutuldu sırtım şuan mayın tarlası gibi fibromilyaljim gene hortladı aslında bunun tek bir tedavisi var spor ve düzgün moral ama o gücü bir türlü bulamıyorum.
Bende okuyorum ama yazamıyoruz
Bence ne arkadan itmek nede önünden çekmekle kişi yol almaz , elinden tutup beraber yol almak lazım
Aynen ablam bu sözü tuttumkullanırım ben haa
Hurma ve birkaç leblebi ay ağzına ve çiğne kuzum.Canım inanılmaz tatlı istiyor ne yapsam nasıl kandırırım bu mideyi ?
Kuru kayısı kakao çok beğendim bunu :)Hurma ve birkaç leblebi ay ağzına ve çiğne kuzum.
Yahut kurukayısıyı kokaoya bula çukulata yemiş hibi ol.
Yok abla etaplar birleşti bu hafta kilo bildirimi yok diye biliyorum diğer hafta yapacağızmoni canım bu cuma kilo bildirimi yapacak miyiz
Kuru kayısı kakao çok beğendim bunu :)
Ayy canım menim kilomda başlamışsin 93 hayal edemiyorum
Canım inanılmaz tatlı istiyor ne yapsam nasıl kandırırım bu mideyi ?
Yok abla etaplar birleşti bu hafta kilo bildirimi yok diye biliyorum diğer hafta yapacağız
Benimde canmSende çok güzel yol almışsın canım
20eylul menimde 100den kurtulma hedefim
Yoğun ama güzel geçti abla iyiyim sen nasılsın :)Nasılsın canım alistinmi işine
Hayal et et 93 beki 63 olacan daha
Hurma ye canım
O olabilir tabi :)Canım resmi olarak yokta belki salmamak için kaptanim yapmamızı isteyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?