- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Aebenin butun soyledikleine katiliyorum.Zaten 40 kilo vermisin,daha da vericez.Ben de 20 kilo aldim onu vermeye calisiyorum.Ama acik ve net bir seyi itiraf etmek istiyorum ameliyat olduguma asla pisman olmadim.Verdigin kilolari geri almadigin surece ameliyati unut bence cnm Ama 40 verir 50 alirsan amelyata yol gorunuyo bence.Bana sorarsan fatmam hiç gerek yok.
Ameliyatda olsan kilo vermen ve koruman kendi elinde olacak , ameliyatın maddi manevi risklerini anlatmaya gerek bile yok .
40 kilo vermiş birisin niye bi 20-30 daha veremeyesin ?.
Bu konuda aylininde görüşüne başvur derim . Tavsiye edermi gerek yokmu der bilmem .
Senin 100 kilo civarındaki fotonu biliyorum ameliyatlık bir durum yok bence ...
Bak abinin bu dayatmasını fırsata çevir ve hırs yap
Akşam dedin bak moniş bayram sonrası iyi kilo verirsen seni listeye alabilirim demişayrıca bak aylin. sara , habibe gibi 100 üstü bacılar nasıl başarıyor veriyor takır takır maşallah .
Sen neden yapmayasın ?
Bu konuda saranın menülerini toplayıp çıktısını al ve bir hafta sende aynen yap derim
Hay allahım yaseminnHabibecim kusura bakma alındığı düşünmeden yazdim hakkını helal et asla birdaha yorum yapmam menülerine yada öneride bulunmam.
Haddimi bilirim
Tabiki aylincim ben hep güvendim ve güveneceğim sanaSenibiliyon demi
Denedinmi? Ben habire pestil yiyorumKuru kayısı kakao çok beğendim bunu :)
Ama hayali bile güzel be ablam düşünsene sıfır bedensin ve istediğini istediğin gibi yiyebiliyosun ah ne güzel bi hayalkuzum bizim genler bozuk öyle lüksümüz yok hayat boyu dikkat etmek zorundayızbiraz acımasızca oldu bu sözüm ama gerçek bu.
Niye kıız, sakın öyle düşünme hepsini okuyorum ama iş güç anca yetisiyoruzEvet çok aliniyorum
Hemen yazıyorumMisafirlerim var bu ara fazla giremiyorum.Ama 9 verdin gibi hatirliyorum.
Sen ne yapiyon canm gidiyon mu memleketeben bayramda tekim esim calisiyo.melekete yeni gitdim sayilir
Daha iyiyim canım dün çok güzel eğlendim gezdim kendime geldim bugünde evdeyim keyif yapıyorum
Sen nasılsın
Aebenin butun soyledikleine katiliyorum.Zaten 40 kilo vermisin,daha da vericez.Ben de 20 kilo aldim onu vermeye calisiyorum.Ama acik ve net bir seyi itiraf etmek istiyorum ameliyat olduguma asla pisman olmadim.Verdigin kilolari geri almadigin surece ameliyati unut bence cnm Ama 40 verir 50 alirsan amelyata yol gorunuyo bence.
Valla gönlüm burda, aklım hâlâ bitmeyen pestillerde, tartımın pili bitmek üzere, bayram gelmiş burnumun dibine, ben hala 70 in altına inemedim. Sinir oluyorum. Her mesaja yetişemiyorum, kolumu kaldıracak halim yok. Koltukta uzanıp duruyorum. Nolacak benim bu halimHay allahım yaseminn
Habibe gezegen bacıya ona yazmıyo yorum yapmıyor diye latife etmiş darılmış senle ne alaka ?
Ama gezegen bacıya YORUM yapmıyor diye latife eden habibecim bizim YORUMLARIMIZA kulak tıkayıp cevap bile yazmıyor netim yetersiz diyor buda ilginç tabiki
Napalım zorla yorum yapacak değiliz
sanırım alınganlığım hat safhada[olmayan biri QUOTE="aeben, post: 57022914, member: 80890"]Hay allahım yaseminn
Habibe gezegen bacıya ona yazmıyo yorum yapmıyor diye latife etmiş darılmış senle ne alaka ?
Ama gezegen bacıya YORUM yapmıyor diye latife eden habibecim bizim YORUMLARIMIZA kulak tıkayıp cevap bile yazmıyor netim yetersiz diyor buda ilginç tabiki
Napalım zorla yorum yapacak değiliz
Evet abla kendi mesleğimi yapıyorumİyiyim canım hamdolsun çocuklarla buraya gelen gidenle geçiyor hamdolsun mesleğinin mi yapıyor Sun canim
Denedim çok güzel oldu :)) pestile de bayılırım ayrıcaDenedinmi? Ben habire pestil yiyorum
Evet yaa onlar bitmeden diyet moduna giremiyorumEvet abla kendi mesleğimi yapıyorum
Denedim çok güzel oldu :)) pestile de bayılırım ayrıca
Yıldızlı 10Sabah
1 haşlanmış yumurta
1.domates
4 zeytin
1 dl çavdar
1 sb kayısı suyu
3 dl peynir
Öğle
10 bulgurlu sarma
Domates çorba
Salata
Ara
3 kakaolu kayısı
Akşam
2 kepçe sulu köfte
2 yk yoğurt
Su 2 litre
Spor 40 dk yüzme
gezegenfeza Zre_ moni
Aylinim senin ameliyat olman şartmış zaten niye biliyonmu kilondan dolayi degil sabırlı degilsinAebenin butun soyledikleine katiliyorum.Zaten 40 kilo vermisin,daha da vericez.Ben de 20 kilo aldim onu vermeye calisiyorum.Ama acik ve net bir seyi itiraf etmek istiyorum ameliyat olduguma asla pisman olmadim.Verdigin kilolari geri almadigin surece ameliyati unut bence cnm Ama 40 verir 50 alirsan amelyata yol gorunuyo bence.
İyi gikir arkadaşlar
Bencede cuma tüm musait olanlar kilo bildirsin takım içi liste yapalım...
20li yaşlarda 4 5 simidi oturup yerdim kilo almazdım arkadaşlarım sinir olurdu 45 47 kilonun üstüne çıkmazdım güzel bir duygu vampireallam ama kendim için o günler geride kaldı ıns sizler öyle olursunuz.Ama hayali bile güzel be ablam düşünsene sıfır bedensin ve istediğini istediğin gibi yiyebiliyosun ah ne güzel bi hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?