Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aebenin butun soyledikleine katiliyorum.Zaten 40 kilo vermisin,daha da vericez.Ben de 20 kilo aldim onu vermeye calisiyorum.Ama acik ve net bir seyi itiraf etmek istiyorum ameliyat olduguma asla pisman olmadim.Verdigin kilolari geri almadigin surece ameliyati unut bence cnm Ama 40 verir 50 alirsan amelyata yol gorunuyo bence.

Habibecim kusura bakma alındığı düşünmeden yazdim hakkını helal et asla birdaha yorum yapmam menülerine yada öneride bulunmam.
Haddimi bilirim
Hay allahım yaseminn
Habibe gezegen bacıya ona yazmıyo yorum yapmıyor diye latife etmiş darılmış senle ne alaka ?

Ama gezegen bacıya YORUM yapmıyor diye latife eden habibecim bizim YORUMLARIMIZA kulak tıkayıp cevap bile yazmıyor netim yetersiz diyor buda ilginç tabiki
Napalım zorla yorum yapacak değiliz

Son düzenleme:
[olmayan biri QUOTE="aeben, post: 57022914, member: 80890"]Hay allahım yaseminn
Habibe gezegen bacıya ona yazmıyo yorum yapmıyor diye latife etmiş darılmış senle ne alaka ?

Ama gezegen bacıya YORUM yapmıyor diye latife eden habibecim bizim YORUMLARIMIZA kulak tıkayıp cevap bile yazmıyor netim yetersiz diyor buda ilginç tabiki
Napalım zorla yorum yapacak değiliz [/QUOTE]
sanırım alınganlığım hat safhada yanlışmı okumuşum neyse genede haddimi bilir yorum yapmam . ben kimseyi kırmadan üzmeden yorum yapmak isterim kırılan gücenen olursada benim yüzüme söylesin sizin yorumunuzu yada önerilerinize ihtiyacım yok diye bunuda böylece anlamış olduk bacım.

Sen ne yapiyon canm gidiyon mu memleketeben bayramda tekim esim calisiyo.melekete yeni gitdim sayilir

Canım 49.5 verdim yaklaşık 15 aldım şimdi 9.5 kaldi

Daha iyiyim canım dün çok güzel eğlendim gezdim kendime geldim bugünde evdeyim keyif yapıyorum

Sen nasılsın

Sevindim canım

Canım insallah ameliyat gerek kalmadan halledem

Valla gönlüm burda, aklım hâlâ bitmeyen pestillerde, tartımın pili bitmek üzere, bayram gelmiş burnumun dibine, ben hala 70 in altına inemedim. Sinir oluyorum. Her mesaja yetişemiyorum, kolumu kaldıracak halim yok. Koltukta uzanıp duruyorum. Nolacak benim bu halim

sanırım alınganlığım hat safhada yanlışmı okumuşum neyse genede haddimi bilir yorum yapmam . ben kimseyi kırmadan üzmeden yorum yapmak isterim kırılan gücenen olursada benim yüzüme söylesin sizin yorumunuzu yada önerilerinize ihtiyacım yok diye bunuda böylece anlamış olduk bacım.[/QUOTE]
Bana istediğini söyleyebilirsin, hatta acımasızca, yerden yere vurabilirsin. Bu sayede gaza gelirim

Aylinim senin ameliyat olman şartmış zaten niye biliyonmu kilondan dolayi degil sabırlı degilsin diyet işi sabir ister... sen listeye almadılar diye kaç gun beni listeye alın diye sabirsizlandinisabetli bir karar vermişsin.

Ama hayali bile güzel be ablam düşünsene sıfır bedensin ve istediğini istediğin gibi yiyebiliyosun ah ne güzel bi hayal
20li yaşlarda 4 5 simidi oturup yerdim kilo almazdım arkadaşlarım sinir olurdu 45 47 kilonun üstüne çıkmazdım güzel bir duygu vampireallam ama kendim için o günler geride kaldı ıns sizler öyle olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…