Olmaz taze incirKızlar bişey soracam kaynanam bahçeden incir toplamış iki tane yesem bi zararı olurmu
Evi darmaduman ettim sabah beri bi daha bi sola yatiyomValla gönlüm burda, aklım hâlâ bitmeyen pestillerde, tartımın pili bitmek üzere, bayram gelmiş burnumun dibine, ben hala 70 in altına inemedim. Sinir oluyorum. Her mesaja yetişemiyorum, kolumu kaldıracak halim yok. Koltukta uzanıp duruyorum. Nolacak benim bu halim
Bence olmazKızlar bişey soracam kaynanam bahçeden incir toplamış iki tane yesem bi zararı olurmu
Niyeki, bence kuru incirden daha masumOlmaz taze incir
Olmaz taze incir
Bence olmaz
bişey olmaz tabiki yiyebilirsin taze incirOlmaz derken yersem bişey olmazmı yoksa yememelimiyim
Saram izindesin ye 1-2 tane kızOlmaz derken yersem bişey olmazmı yoksa yememelimiyim
bişey olmaz tabiki yiyebilirsin taze incir
Saram izindesin ye 1-2 tane kız
Evi darmaduman ettim sabah beri bi daha bi sola yatiyom
Tembelim saram ben iş yapmayı sevmiyorum bide ağrıların çok olunca hiç elim kolum kalkmıyor.Canınmı sıkılıyor canım
Tembelim saram ben iş yapmayı sevmiyorum bide ağrıların çok olunca hiç elim kolum kalkmıyor.
Ne iş kadını olabiliyorum nede ev hanımı benden bişey olmaz
Bende akşama kadar oraya buraya devrimdimTembelim saram ben iş yapmayı sevmiyorum bide ağrıların çok olunca hiç elim kolum kalkmıyor.
Ne iş kadını olabiliyorum nede ev hanımı benden bişey olmaz
He akşam olmus yarın oğlum geliyor benim ev hallac pamuğu böyle görse kızar hiç sevmez dağınıklığı bende sevmiyom ama yapacak hiç yok.Bende akşama kadar oraya buraya devrimdim
Sonra dedim, kalk kızım, sen yapmazsan iş yapan yok. Mecbur kalktim, ütü yapiyorum
Evet canim normal insanların bazen ...ama ben hiç istemiyorum iş yapmakKendine haksızlık etme canım insanın bazen canı hiçbirşey yapmak istemiyor
Evet canim normal insanların bazen ...ama ben hiç istemiyorum iş yapmakzorla yapıyorum eve temizlikcide almiyom çünkü onlar gidince bide ben temizliyorum beğenmiyorum üstüne bide para veriyom diye kendi kendime kızıyorum. kısaca açık sorunlu bir tipim.
Biraz dinlen, sonra besmele çek, 1 saate bütün işin biter, merak etmeHe akşam olmus yarın oğlum geliyor benim ev hallac pamuğu böyle görse kızar hiç sevmez dağınıklığı bende sevmiyom ama yapacak hiç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?