- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Cnm kendine tembel teneke diyerek haksizlik etmeee.Burda bana yapilan yorumlar ve dusunceler beni incitmez kirmaz yasemincim.Dost aci soyler.Sabiri kilo acisindan soyledigini anladim canimsin.aylinim latife yaptımsabır konusu farklı sabırlı olmasan mantı yapamazdın onları katlamak kolay iş değil mesela ben sarma yaparken bile sıkılırım sabırlı değilim tembel tenekenin tekiyim iş olmasında
senin kilo konusundaki sabırsızlığından bahsettim artık bıkmışssın ve tek çıkış yolu bu olduğuna karar vermişsin saygı duyarım belki bende aynı kararı verebilirdim ki oraya doğru gidiyordum.
Oyt kuzummhani benim ejderham beni esmi geçtin kaptanımküstüm bak zaten menopzdayım terliyom beni üzme
saol canım okuyor inş bu sene bitti hayırlısıyla . hersene yaz okulu kazandığından benim oğlumGozunaydin cnm.Nerden geldi okuyo mu calisiyor mu
ozaman ben heç alamayacam o ejderhayıOyt kuzumm
Listeye girdiğiniz hafta aslında veriyorum simgeyi ama o kadar uzun zamandır bekledilerki bayram hediyesi olsun istedim.
Zamanı gelince hepinizin olacak kuzum
Yok kuzum gizli değil, aebenimle anteplime ejderha verdimŞşt aramızda kimse duymasın bana söyle
Afiyetolsun canım, ben çarşıya geldim.spor bakanıyeşil çay yaptım gel . ne zor demi insan alışmakta güçlük çekiyor ama alışıyor kabbulleniyor bencede hayırlısı olmuş
Benimkide hep kazanır yaz okulunusaol canım okuyor inş bu sene bitti hayırlısıyla . hersene yaz okulu kazandığından benim oğlumokuldaydı bayramda yanlızım diye geldi sağolsun.kurbanla tek başına yapamassın dedi.
Gelir gelir sen beklemeye devam etozaman ben heç alamayacam o ejderhayıçünkü listeye girme cesaretim yok hala
Gözün aydın
5. senemiz bizimde 1 yıl uzattıBenimkide hep kazanır yaz okulunuama onun kazandığı dersler hiç açılmaz o yüzden 1 sene okul uzatmayı kazandı bu sene
Bayram telaşesi çok giremiyorum. Ev o kadar kalabalık ki iki ayrı sofra kurup kaldırıyoruz.eşimin teyzezesi 4 çocuğuyla izmirden geldi. GörümcemZeynep nerelerdesin ???
Cok guzel cnm cok tsk ederim monimAylincim ejderhan hayırlı olsun
Oyt kuzumm
Listeye girdiğiniz hafta aslında veriyorum simgeyi ama o kadar uzun zamandır bekledilerki bayram hediyesi olsun istedim.
Cok cok cok tsk ederiz.Ama su minik kelimesinin de hakkini vermek lazim.Yoksa dev ejderha oluruz dimi amaOyt kuzumm
Eki Görüntüle 2181270
Tabiiki sürekli kuzum.
İvittt hepiniz menim minnak ejderyalayımşınız.Eki Görüntüle 2181270 Eki Görüntüle 2181270 Eki Görüntüle 2181270
Yok kuzum gizli değil, aebenimle anteplime ejderha verdim
kızlar ejderhalarınız hayırlı olsun
kaptanım bak ocakta bende istiyom65 olursam şimdiden pazarlığını yapayımay ne kıskanç biriyimm
Kızlar ejderhalarınız hayırlı olsun.
Darısı kep almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?