Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cnm kendine tembel teneke diyerek haksizlik etmeee.Burda bana yapilan yorumlar ve dusunceler beni incitmez kirmaz yasemincim.Dost aci soyler.Sabiri kilo acisindan soyledigini anladim canimsin.
Bu aralar sende bi mutsuzluk hayattan bikmislik hissediyorum sanki.Bak oglunda gelmis keyfini cikar.

hani benim ejderham beni esmi geçtin kaptanımküstümbak zaten menopzdayım terliyom beni üzme
Oyt kuzumm
Listeye girdiğiniz hafta aslında veriyorum simgeyi ama o kadar uzun zamandır bekledilerki bayram hediyesi olsun istedim.
Zamanı gelince hepinizin olacak kuzum

spor bakanı yeşil çay yaptım gel . ne zor demi insan alışmakta güçlük çekiyor ama alışıyor kabbulleniyor bencede hayırlısı olmuş
Afiyetolsun canım, ben çarşıya geldim.
Bizim kabullenmedigimiz babamın evlenmesi deyildi, öncesi gidişat

saol canım okuyor inş bu sene bitti hayırlısıyla . hersene yaz okulu kazandığından benim oğlumokuldaydı bayramda yanlızım diye geldi sağolsun.kurbanla tek başına yapamassın dedi.
Benimkide hep kazanır yaz okulunuama onun kazandığı dersler hiç açılmaz o yüzden 1 sene okul uzatmayı kazandı bu sene

Benimkide hep kazanır yaz okulunuama onun kazandığı dersler hiç açılmaz o yüzden 1 sene okul uzatmayı kazandı bu sene
5. senemiz bizimde 1 yıl uzattı inş bu dersi verdimi bitiyor.
geçen beni aramış anne biz sınavdan sonra izmire tatile gideceğiz dedi bende hakettin oğlum git tabi diyince bir şok oldu izin vermeyeceğimi düşünmüştü sonra kahkayı patlattı haklısın herkes yaz okulu kazanamıyor demi anne dedi. canları sağolsun vatana millete hayırlı evlat olsunlarda önemli değil .

Oyt kuzumm
Listeye girdiğiniz hafta aslında veriyorum simgeyi ama o kadar uzun zamandır bekledilerki bayram hediyesi olsun istedim.

Oyt kuzumm
Cok cok cok tsk ederiz.Ama su minik kelimesinin de hakkini vermek lazim.Yoksa dev ejderha oluruz dimi ama

Yok kuzum gizli değil, aebenimle anteplime ejderha verdim

Çok teşekkürler canım kaptanim

kızlar ejderhalarınız hayırlı olsun
kaptanım bak ocakta bende istiyom65 olursam şimdiden pazarlığını yapayım ay ne kıskanç biriyimm

Teşekkürler canım darısı başınıza

Kızlar ejderhalarınız hayırlı olsun.
Darısı kep almaya

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…