Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ozaman ben heç alamayacam o ejderhayı çünkü listeye girme cesaretim yok hala
Cesaretim yok ne demekmis yaseminim.O minik ejderha ya alinacak ya alincak aaaaa .Hemde ocak ayina kalmayacak.Bayramdan sonra alican tmm mi. Bu arada ben bayram sonu artiyla gelip de minik ejderhami kaybetmezsem iyidir

Cesaretim yok ne demekmis yaseminim.O minik ejderha ya alinacak ya alincak aaaaa .Hemde ocak ayina kalmayacak.Bayramdan sonra alican tmm mi. Bu arada ben bayram sonu artiyla gelip de minik ejderhami kaybetmezsem iyidir
ah aylinim çok isterdim öyle hızlı kilo verebilmek ben ayda 2 kilo versem benim için büyük başarı ama desteğin için teşekkür ederimumarım kafamı gene kuma gömmem.
sende bayramda sıfır tatlı ye et ye salatayla bişey olmaz bol su iç kilo verip dönersin canım benim.

afiyet olsun saracım sıfır karbonhitratsiz masalllah doyuyormusun peki?

Maşallah kankAm süpersin

Saracım menü süper olmasına süperde senin kilon için azzz ! Lütfen diyetisyen menünü atlama !

Spor olarak sınırımız 6000 adım, aşağısını kabul etmiyorum. Yukarısı buyursun gelsin

Yıldızlı 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…