Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlısı olsun kuzum MAŞAALLAH hiç göstermiyosun RABBIM hayirlisiysa nasip etsin hep mutlu olsun INŞAALLAH bahtını açık ve güzel etsin
inşallah canım benim allah razı olsun iyiki varsiniz sıkıntıdan uzuntuden mahvoldum ama kız evlenecem diyor

Maşallah evlenecek yaşta kizinmi var senin
Ben seni yeni gelin sandım yemin ederim
Kızını da ilk çocuğun
Hiç gostermiyorsun yasini maşallah kaç yaşındasın kaç çocuğun var
canım benim 3 çocugumuz var 40 yasindayin büyüğü 19 ortanca 14 yasinda bebegimde 7 aylik oldu ..
simdide k.v. de olacagim galiba

başın sağolsun habibecim rabbim mekanını cennet eylesin babana kızma hayat yanlız geçmiyor elbette annenize kıyamıyorsunuz babana şuan öfkelisiniz ama geçecek ....ben annemi 4yaşında kaybettim babam evlendi çoçukken hep kızar babama öfke duyardım annemi hiçmi sevmiyormuşta evlenmiş diye zaman içinde öfkem azaldı ve hatta haklı buldum zaman herşeyin ilacı sizinde gececek ama sabırlı olmanız gerekiyor canım senin şuan babandan önce evlatların var onlarla ilgilen evliliğindeki sıkıntılarını hali yoluna koy bu arada sana bir sır vereyim bütün eşlerin farklı titizlikleri var onu olduğu gibi kabul ettiğinde sende rahatlayacaksın tamammı canım.

Annene Allah rahmet etsin canım
Baban içinde evlenmesi hayırlı olmuştur inşallah, zira sen fırsat bulup babanla ilgilenemezdin. Aklın hep onda olurdu. Abinde zaten sorunluymuş, seninle bile ilgilenmiyormuş. Bırak konuşmazsa konuşmasın. Onlara kafanı yorma.
Ben yalnızım kimsem yok diye kendine acıma. Biz 5 kardeşiz, 3 çocuğum var, yinede hepimiz yalnızız. Hepimizi bir yaratan var, O ndan başka bize yakın hickimse yok.
Öyle hissettiğin durumlarda aklına gelen duaları et. Inan rahatlarsın.
Tuzum kuruda konuşuyorum zannetme.
Benimde annem vefat etti, babam evlendi, farklı durum ve duygular yaşadık. Kabul ettik ama içimizde fırtınalar koptu. Kimimiz belli ettik, kimimiz edemedik. Şimdi aklımız babamızda kalmıyor, çünkü çamaşırı yıkanıyor, ütüsü yapılıyor, ev tertemiz (babam yalnızken bile evi çoğu kadınların evinden temizdi) sohbet edecek birisi var, daha ne isteyelim

Maşallah evlenecek yaşta kizinmi var senin
Ben seni yeni gelin sandım yemin ederim
Kızını da ilk çocuğun
Hiç gostermiyorsun yasini maşallah kaç yaşındasın kaç çocuğun var
Sanki senin yok
Kaç sene önceydi senide bekar kız zannedip peşine düşmüşlerdi

spor bakanı yeşil çay yaptım gel . ne zor demi insan alışmakta güçlük çekiyor ama alışıyor kabbulleniyor bencede hayırlısı olmuş

inşallah canım benim allah razı olsun iyiki varsiniz sıkıntıdan uzuntuden mahvoldum ama kız evlenecem diyor
Sana bir sır veriyimmi
Kızı ikna edip vazgeçiremeyince eşimi ikna etmem gerekti, kabul ettirmek için.
En sonunda madem istiyor verelim gitsin, biz uğraşana kadar onlar uğraşsın dedim. Babayı ikna ettim, bu sefer evin büyüğü diye kaynima söylemeye gittik. Kaynım tutturdu yaşı küçük ben vermem diye. Aman abi napacan ver gitsin dedim. Tabi adam bilmiyorki kızımın p...... yapanların içinde karısıda var.
Herşeye rağmen karı koca sırtımızı birbirimize dayayıp telli duvaklı gelin edip kurtardık.

Aslinda cevremdekiler ne kadar sabirlisin derler ama ne bileyim.Benim listeye girmek icin cabam diyetimi daha azimli daha istekli yapmak icindi cnm benim.Amacim dereceye girmek ve girince de motivemin artmasi ve hizla kilolarimdan kurtulmakti.Birileriyle bir yaris icinde olunca durum gercekten cok farkli oluyor benim icin

aylinim latife yaptım sabır konusu farklı sabırlı olmasan mantı yapamazdın onları katlamak kolay iş değil mesela ben sarma yaparken bile sıkılırım sabırlı değilim tembel tenekenin tekiyim iş olmasında
senin kilo konusundaki sabırsızlığından bahsettim artık bıkmışssın ve tek çıkış yolu bu olduğuna karar vermişsin saygı duyarım belki bende aynı kararı verebilirdim ki oraya doğru gidiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…