inşallah canım benim allah razı olsun iyiki varsiniz sıkıntıdan uzuntuden mahvoldum ama kız evlenecem diyorHayırlısı olsun kuzum MAŞAALLAH hiç göstermiyosun RABBIM hayirlisiysa nasip etsin hep mutlu olsun INŞAALLAH bahtını açık ve güzel etsin
evet canım benim inşallah daha iyi gunlerimiz olur bebeğim maşallah gece iyiydi rabbim korusun inşallahHerşey yavaş yavaş yoluna giriyor demekki canım.
Allah'ın izniyle bundan sonra kötü günler geride kalsın
canım benim 3 çocugumuz var 40 yasindayin büyüğü 19 ortanca 14 yasinda bebegimde 7 aylik oldu ..Maşallah evlenecek yaşta kizinmi var senin
Ben seni yeni gelin sandım yemin ederim
Kızını da ilk çocuğun
Hiç gostermiyorsun yasini maşallahkaç yaşındasın kaç çocuğun var
başın sağolsun habibecim rabbim mekanını cennet eylesin babana kızma hayat yanlız geçmiyor elbette annenize kıyamıyorsunuz babana şuan öfkelisiniz ama geçecek ....ben annemi 4yaşında kaybettim babam evlendi çoçukken hep kızar babama öfke duyardım annemi hiçmi sevmiyormuşta evlenmiş diye zaman içinde öfkem azaldı ve hatta haklı buldum zaman herşeyin ilacı sizinde gececek ama sabırlı olmanız gerekiyor canım senin şuan babandan önce evlatların var onlarla ilgilen evliliğindeki sıkıntılarını hali yoluna koy bu arada sana bir sır vereyimBenim biraz zor abla annem oldu.babam tekrar evelendi.tek kardeşim var abimde babam tekrar ev elendigi babmla konsmuyor.banada pek abilik yaptığı söylenemez.yanliz basima iki cocukla karar vermem.zor allah büyük biraz zamana bıraktım abla
hani benim ejderham beni esmi geçtin kaptanımEki Görüntüle 2181270
Tabiiki sürekli kuzum.
İvittt hepiniz menim minnak ejderyalayımşınız.Eki Görüntüle 2181270 Eki Görüntüle 2181270 Eki Görüntüle 2181270
Annene Allah rahmet etsin canımBenim biraz zor abla annem oldu.babam tekrar evelendi.tek kardeşim var abimde babam tekrar ev elendigi babmla konsmuyor.banada pek abilik yaptığı söylenemez.yanliz basima iki cocukla karar vermem.zor allah büyük biraz zamana bıraktım abla
Sanki senin yokMaşallah evlenecek yaşta kizinmi var senin
Ben seni yeni gelin sandım yemin ederim
Kızını da ilk çocuğun
Hiç gostermiyorsun yasini maşallahkaç yaşındasın kaç çocuğun var
Afferim17.5 teyzesi
Hamarattir beceriklidir ayda yılda bir canı isterse çok güzel temizlik yapar ama temizlediği yeri elletmez, haliyi supurur haliya bastırmaz
Mutfağı temizledi diye 2 gündür yemeği kendi yapıyor
Şşt aramızda kimse duymasın bana söyle
spor bakanıAnnene Allah rahmet etsin canım
Baban içinde evlenmesi hayırlı olmuştur inşallah, zira sen fırsat bulup babanla ilgilenemezdin. Aklın hep onda olurdu. Abinde zaten sorunluymuş, seninle bile ilgilenmiyormuş. Bırak konuşmazsa konuşmasın. Onlara kafanı yorma.
Ben yalnızım kimsem yok diye kendine acıma. Biz 5 kardeşiz, 3 çocuğum var, yinede hepimiz yalnızız. Hepimizi bir yaratan var, O ndan başka bize yakın hickimse yok.
Öyle hissettiğin durumlarda aklına gelen duaları et. Inan rahatlarsın.
Tuzum kuruda konuşuyorum zannetme.
Benimde annem vefat etti, babam evlendi, farklı durum ve duygular yaşadık. Kabul ettik ama içimizde fırtınalar koptu. Kimimiz belli ettik, kimimiz edemedik. Şimdi aklımız babamızda kalmıyor, çünkü çamaşırı yıkanıyor, ütüsü yapılıyor, ev tertemiz (babam yalnızken bile evi çoğu kadınların evinden temizdi) sohbet edecek birisi var, daha ne isteyelim
Miktar önemli canım , kalorisi yüksek, abartmazsan, yada yanında yoğurt filan yersen bişey olmaz diye düşünüyorumCanlarm birşey sorcam ben ara ogunlerde kuru uzum.,incir gibi şeyler yiyorum sade kahvenin yanında diyetde zararlimi.
Banada hatırlatın benimde çokAynı bende öyle kuzum çok borcum var bu kış hepsini tuturim ALLAH'IN izniyle beraber tutarız belkiRABBIM sıkıntılarını hayırlı bi şekilde gidersin INŞAALLAH bitanem
Sana bir sır veriyimmiinşallah canım benim allah razı olsun iyiki varsiniz sıkıntıdan uzuntuden mahvoldum ama kız evlenecem diyor
Tamam ablacımBanada hatırlatın benimde çok
Üzme kuzum sen kendini RABBIM iyi insanlar çıkarsın karşinizainşallah canım benim allah razı olsun iyiki varsiniz sıkıntıdan uzuntuden mahvoldum ama kız evlenecem diyor
1 OCAK 2019
HEDEFLER
@Zhre_>> 82 kg
@MorVampirella>>
@Ya habibi >>
@Sarayca>>
@Antepia27 >>88
Hercai91 >>75
@vorones>>
@divinity>>
@evinizinmimari>>
aeben >>64
@sara_28>>65
@gamze21 >>59
@dtdentist>>
@mavili38>>
Aylin42Konya >>57
@zeynepleyya>>60
yasom7272 >>65
@Minikkelebk >>
KIZLAR HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN
Dn: hedefini yazıp ama benim görmediklerim varsa tekrar yazarsa sevinirim.
Aslinda cevremdekiler ne kadar sabirlisin derler ama ne bileyim.Benim listeye girmek icin cabam diyetimi daha azimli daha istekli yapmak icindi cnm benim.Amacim dereceye girmek ve girince de motivemin artmasi ve hizla kilolarimdan kurtulmakti.Birileriyle bir yaris icinde olunca durum gercekten cok farkli oluyor benim icinAylinim senin ameliyat olman şartmış zaten niye biliyonmu kilondan dolayi degil sabırlı degilsindiyet işi sabir ister... sen listeye almadılar diye kaç gun beni listeye alın diye sabirsizlandin isabetli bir karar vermişsin.
aylinim latife yaptımAslinda cevremdekiler ne kadar sabirlisin derler ama ne bileyim.Benim listeye girmek icin cabam diyetimi daha azimli daha istekli yapmak icindi cnm benim.Amacim dereceye girmek ve girince de motivemin artmasi ve hizla kilolarimdan kurtulmakti.Birileriyle bir yaris icinde olunca durum gercekten cok farkli oluyor benim icin
Gozunaydin cnm.Nerden geldi okuyo mu calisiyor mugünaydın herkese arkadaşlar arife günü ulaştıran rabbimize şükürler olsun.
oğlum geldi sabah 5te uyuyur diye bişeyde yapamıyom mutfak kaldıçokta acıktım kahvaltı edeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?