Hayırlısı olsun kuzum MAŞAALLAH hiç göstermiyosun RABBIM hayirlisiysa nasip etsin hep mutlu olsun INŞAALLAH bahtını açık ve güzel etsinay canım benim aynen öyle,
ben hem burayi sevdim hemde kilomu korumak hemde arkadaslarin mezuniyetini görmek icin aranizdayim inşallah ...
bayram dönüşü yoğun haftam olacak kizimi istemeye gelecekler moralim bozuk 19 yasinda daha
rabbim hayirli etsin inşallah
vazgeciremedim üniversite okuyor busene 2. seneyi okuyacak hayırlısı Allah'tan
17.5 teyzesiSenin vildanın kaç yaşında bacım oğluşuma alabilirim.D maşallah pek hamarat kuzum
Başın sağolsun kuzum.Benim biraz zor abla annem oldu.babam tekrar evelendi.tek kardeşim var abimde babam tekrar ev elendigi babmla konsmuyor.banada pek abilik yaptığı söylenemez.yanliz basima iki cocukla karar vermem.zor allah büyük biraz zamana bıraktım abla
Aslında uykuyu severimkendim uyumuyom ya uyuyanları kıskandığımdan bu sözlerim
Allah bozmasın, şimdilik damattanda ailesindende memnunuz. 6 sene olduevlilik mutlaka kadar vakti zamanı gelince evleniyolar rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın önemli olan o
Habibem ayşeme aynen katılıyorum , seninde yapman gereken biraz sabır ve dua , elbet rabbım sabrıyın sekametini verecektir .Başın sağolsun kuzum.
Abin babanın evlenmesine kızmış ama erkekler yalnız yaşayamıyorlar bakıma ihtiyaçları oluyor. Sen kız evladısın bir şey olsa oğlunun yanına gidecek bu seferde gelin dır dır edecekti. Bırakın insanlar hayatlarına nasıl devam etmek istiyorsa öyle etsin, üç günlük dünya zaten her şey o kadar boş ki.
Sen güçlü ol, dimdik ayakta dur evlatlarının sana ihtiyacı var.
Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah. Yuvalarımızdan huzuru mutluluğu bereketi eksik etmesin.
hayırlısı Allah'tan rabbim hepimizinde cocuklarini iyi insanlarla karsilastirsin inşallahBenimkide 19 yaşında evlendi, Allah hayırlısını nasip etsin canım. Bende vazgeçirmek için çok uğraştım (yaşı küçük diye) ama vazgeçmedi. Şimdi ıyiki evlenmiş diyorum. Çok şükür mutlu, 2 çocuğu var, evi, arabası, herşeyi yolunda
Aminnhayırlısı Allah'tan rabbim hepimizinde cocuklarini iyi insanlarla karsilastirsin inşallah
Cok haklısın canmcanım benim herkesin farklı farklı sıkıntıları var emin ol zannetmeki herkesin güllük gülistanlık hayatı var seni anlıyorum lütfen kafanı kuma gömmme buraya geldiğinde içini dök emin ol dejarz oluyor insan. burda sadece diyet yapmıyoruz sorunlarımızı konuşuyoz dertleşiyoruz akıl alıyoruz kilo almamızın en büyük sebeplerinden biride psikolojimizin bozuk olması
Allah kabul etsin canm bende başlasam sonu gelecekteYok ablam 10 gün orucunu tutuyorum zilhicce ayındayız ya yarın son orucumu tutucak INŞAALLAH sahur için haklisin ablam ama imsak vaktine az kala uyanıyorum ondan çok bişey yapamıyorum yarın iftara proteinde ekliyorum bu orucu tutmak o kadar iyi geldiki bana ödemimi attımbu arada senin yorumlarında benim için önemli
Aynı bende öyle kuzum çok borcum var bu kış hepsini tuturim ALLAH'IN izniyle beraber tutarız belkiAllah kabul etsin canm bende başlasam sonu gelecekteborc cok 82gun çocuklardan var sene 7gun
Canım hurma, kuru kayısı daha iyi. Ölçülü yiyorsan zararı olmaz diye de düşünüyorum.Canlarm birşey sorcam ben ara ogunlerde kuru uzum.,incir gibi şeyler yiyorum sade kahvenin yanında diyetde zararlimi.
Aynı bende öyle kuzum çok borcum var bu kış hepsini tuturim ALLAH'IN izniyle beraber tutarız belkiRABBIM sıkıntılarını hayırlı bi şekilde gidersin INŞAALLAH bitanem
aminn amin inşallah canım...Çok erken kuzum ya, okulunu bitirsin mesleğini eline alsın önce. Aile büyükleriniz, babası ve sen ikna edin bir şekilde. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. İyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Aminn.
aynen canım benim hayırlısı Allah'tanAminn
Hayırlı diye dua edelim inşsllah umutcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?