- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tesekkur ederiz canım, seninde bayramın mübarek olsunSevgili ablalarım, arkadaşlarım ve 10.takımın tüüm güzelleri bayramınız mübarek olsunSağlıkla, huzurla nice bayramlarımız olsun
Buyur bir adet gezegen var, bizim etler yarın gelecek. O yüzden bugün müsaitim. Yarın pek vaktim olmaz.slm kızlar umarım herkesin bayramı güzel geçiyordur ben çok yoruldum sabah kurban kesmeye gittik öğlen geldim hemen bir parça et pişirip yemek yedirdim oğlumla kuzenine tiriliçe istemişti oğlum onu yaptım ondan sonra giriştim etlere akşam oldu . sonra duş ve düğüne gittim yeni geldim. cayımı demledim sizlerle sohbet edem dedim ama kimse yok sanırsam.
canımsın teşşekkür ederim cümlemizin kurbanını allah kabul etsin. hiç sevmem etle uğraşmayı ama yapacak adam olmayınca her şey bana bakıyor oğlanda arkadaşları çağırdı gitti gene kaldım etlerle başbaşaBuyur bir adet gezegen var, bizim etler yarın gelecek. O yüzden bugün müsaitim. Yarın pek vaktim olmaz.
Kurbanınızı Allah kabul etsin. Nasip olursa seneye bizim izin zamanına denk geliyor, ınsallah seneye tr.de keseceğiz.
Neyseki bitirmişsin. Mahsuru yoksa etiniz( kemiklilerle beraber) kaç kilo geldi?canımsın teşşekkür ederim cümlemizin kurbanını allah kabul etsin. hiç sevmem etle uğraşmayı ama yapacak adam olmayınca her şey bana bakıyor oğlanda arkadaşları çağırdı gitti gene kaldım etlerle başbaşasenmi yamansın benmi didim neyse bitirdim şükür.yarın oğlana biraz kavurma yapacam götürecek onu bugün yetiştiremedim. yapabilseydim iyi olacaktı.
25 kilo 24 kilo geliyor genelde gezegenim.Neyseki bitirmişsin. Mahsuru yoksa etiniz( kemiklilerle beraber) kaç kilo geldi?
Bizim oğlanda bu sene bizimle hisseye girdi. 2 senedir başka ülkelere yolluyordu.
Anliycan yarın 2 hisse et gelecekbende tekim, Allah yardımcım olsun
Valla ben de yedim tatlıKaptanın cezam neyse çekerim bugün tatli yedimmidem bulaniyo zaten pisman oldum
iyi bayramlar habibeciğimCamlarim bayramınız mübarek olsun
Sıkıntı yok canm az yedim çok canm çekti yemedim uzun zamandır.bugunluk pek onemsemedim.yarın devam ama.midem kötü suaniyi bayramlar habibeciğim
habibiciğim ne zamana kadar tatlı yemeyecen bir yerde canın isteyecek 2 dilim değil 1dilim ye porsiyonunu düşür.ozaman bukadar pişmanlık duymassın.
Allah kabul etsin, yiyenlere afiyet, şifa olsun25 kilo 24 kilo geliyor genelde gezegenim.
Sıkıntı yok canm az yedim çok canm çekti yemedim uzun zamandır.bugunluk pek önemsemediği .yarın devam ama.midem kötü suaniyi bayramlar habibeciğim
habibiciğim ne zamana kadar tatlı yemeyecen bir yerde canın isteyecek 2 dilim değil 1dilim ye porsiyonunu düşür.ozaman bukadar pişmanlık duymassın.
amin cümlemizinkini allah razı olsunAllah kabul etsin, yiyenlere afiyet, şifa olsun
maşallah baya yogunluk gecirmissin iyi bayramlar allah'ım kabul etsin inşallahslm kızlar umarım herkesin bayramı güzel geçiyordur ben çok yoruldum sabah kurban kesmeye gittik öğlen geldim hemen bir parça et pişirip yemek yedirdim oğlumla kuzenine tiriliçe istemişti oğlum onu yaptım ondan sonra giriştim etlere akşam oldu . sonra duş ve düğüne gittim yeni geldim. cayımı demledim sizlerle sohbet edem dedim ama kimse yok sanırsam.
Neden zorlaniyorsunki? Ben mesela et ilk geldiğinde güzel yerlerinden tavada kızartmalık keser, hemen kızartırım. Eşim çok sever. Orta boy tencereylede kavurmalık doğrarım. Geriye kalan güzel yerleri 13 ile 15 pay ederim, birer parçada bol etli kemikli et koyarım. Öyle pay ederim. Bu sene evinde kurban kesen tek tük birkaç kişi, bizim 2 hisse olunca en az 25 pay dağıtırım diye düşünüyorum.eti kesmek değil pay etmek en zorlandığım şey o hiç beceremiyom onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?