Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sara_28 bacim benim pilav konusundaki düşüncemi paylaşmak istiyorum pilav pişerken yağ giriyor üstüne glisemik indeksi yüksek ben olsam pilav yerine bir dilim tam bugday ekmeği yerdim tercihim ekmek olurdu . Bide kurufasulye proteinde olsa aslında bir karbonhidrat ta içeriyor onun yanında cacık salata yeseydin tursu yerine daha süper olurdu niye dersen zaten kacgundur detox yaptin odemlerin icin simdi tursu yiyerek yeniden ödemin artabilir dikkatli ol. Nacizane fikrim bu....

slm kızlar umarım herkesin bayramı güzel geçiyordur ben çok yoruldum sabah kurban kesmeye gittik öğlen geldim hemen bir parça et pişirip yemek yedirdim oğlumla kuzenine tiriliçe istemişti oğlum onu yaptım ondan sonra giriştim etlere akşam oldu . sonra duş ve düğüne gittim yeni geldim. cayımı demledim sizlerle sohbet edem dedim ama kimse yok sanırsam.

Buyur bir adet gezegen var, bizim etler yarın gelecek. O yüzden bugün müsaitim. Yarın pek vaktim olmaz.
Kurbanınızı Allah kabul etsin. Nasip olursa seneye bizim izin zamanına denk geliyor, ınsallah seneye tr.de keseceğiz.

canımsın teşşekkür ederim cümlemizin kurbanını allah kabul etsin. hiç sevmem etle uğraşmayı ama yapacak adam olmayınca her şey bana bakıyor oğlanda arkadaşları çağırdı gitti gene kaldım etlerle başbaşasenmi yamansın benmi didim neyse bitirdim şükür.yarın oğlana biraz kavurma yapacam götürecek onu bugün yetiştiremedim.yapabilseydim iyi olacaktı.

Neyseki bitirmişsin. Mahsuru yoksa etiniz( kemiklilerle beraber) kaç kilo geldi?
Bizim oğlanda bu sene bizimle hisseye girdi. 2 senedir başka ülkelere yolluyordu.
Anliycan yarın 2 hisse et gelecek bende tekim, Allah yardımcım olsun

25 kilo 24 kilo geliyor genelde gezegenim.

hayirli bayramlar kızlar
herkezin bayramini kutlar hayırlara vesile olmasıni rabbim den diliyorum...

ben tatli yemedim
eti yerkende ikinci dilim ekmeye gecince sofradan kactim ...
ama etle ugrasmaktan sistim vallahi
bol suda icemedim inşallah yarin duzene girerim

iyi bayramlar habibeciğim
habibiciğim ne zamana kadar tatlı yemeyecen bir yerde canın isteyecek 2 dilim değil 1dilim ye porsiyonunu düşür.ozaman bukadar pişmanlık duymassın.
Sıkıntı yok canm az yedim çok canm çekti yemedim uzun zamandır.bugunluk pek onemsemedim.yarın devam ama.midem kötü suan

iyi bayramlar habibeciğim
habibiciğim ne zamana kadar tatlı yemeyecen bir yerde canın isteyecek 2 dilim değil 1dilim ye porsiyonunu düşür.ozaman bukadar pişmanlık duymassın.
Sıkıntı yok canm az yedim çok canm çekti yemedim uzun zamandır.bugunluk pek önemsemediği .yarın devam ama.midem kötü suan

maşallah baya yogunluk gecirmissin iyi bayramlar allah'ım kabul etsin inşallah

eti kesmek değil pay etmek en zorlandığım şey o hiç beceremiyom onu
Neden zorlaniyorsunki? Ben mesela et ilk geldiğinde güzel yerlerinden tavada kızartmalık keser, hemen kızartırım. Eşim çok sever. Orta boy tencereylede kavurmalık doğrarım. Geriye kalan güzel yerleri 13 ile 15 pay ederim, birer parçada bol etli kemikli et koyarım. Öyle pay ederim. Bu sene evinde kurban kesen tek tük birkaç kişi, bizim 2 hisse olunca en az 25 pay dağıtırım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…