- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kaçta yedin, kaç tane yedin, hangi tür yedinKaptanın cezam neyse çekerim bugün tatli yedimmidem bulaniyo zaten pisman oldum
Hepinize afiyet olsunda, kaçta , kaç tane, hangisi. Ona göre yarın için telafi etmeye bakalimValla ben de yedim tatlı
Kadayıf dolması 4 5 taneKaçta yedin, kaç tane yedin, hangi tür yedin
Hemen bakıyorum nasıl biseymis, 4 5 ne kız 2 olaydı bariKadayıf dolması 4 5 tane
Yaseminim triliceden yedin mi bacimslm kızlar umarım herkesin bayramı güzel geçiyordur ben çok yoruldum sabah kurban kesmeye gittik öğlen geldim hemen bir parça et pişirip yemek yedirdim oğlumla kuzenine tiriliçe istemişti oğlum onu yaptım ondan sonra giriştim etlere akşam oldu . sonra duş ve düğüne gittim yeni geldim. cayımı demledim sizlerle sohbet edem dedim ama kimse yok sanırsam.
bizde ayni senin gibi bölüştürdük canım benim k.v. demle birlik olunca etde fazla oluyor enaz 30 poset ayarladik esim , kv. , kp. 3 hisseNeden zorlaniyorsunki? Ben mesela et ilk geldiğinde güzel yerlerinden tavada kızartmalık keser, hemen kızartırım. Eşim çok sever. Orta boy tencereylede kavurmalık doğrarım. Geriye kalan güzel yerleri 13 ile 15 pay ederim, birer parçada bol etli kemikli et koyarım. Öyle pay ederim. Bu sene evinde kurban kesen tek tük birkaç kişi, bizim 2 hisse olunca en az 25 pay dağıtırım diye düşünüyorum.
Amin canım , Allah kabul etsin inşallah, yiyenlere şifa olsunbizde ayni senin gibi bölüştürdük canım benim k.v. demle birlik olunca etde fazla oluyor enaz 30 poset ayarladik esim , kv. , kp. 3 hisse
benimkinide allah'ım kabul etsin inşallah yurt dışında kesilip dagitilacak ..
rabbim herkeze kesmeyi nasip etsin inşallah
Ne bilim cmm kadayıfı çok seviyorsa.ondan midem kotuHemen bakıyorum nasıl biseymis, 4 5 ne kız 2 olaydı bari
ben bitdimBayram bizi artilara goturuyor gibi.Menumu yazinca gezegencim yine gebertirim diyip sopasini eline alicak
Sabah : 1 dilim su boregi
Peynir domates salatalik
Ogle : yine bir dilim su boregi
Iki ucgen dilim karpuz
3-4 tane zeytinyagli sarma
Ikindi : Iki top kadar dondurma
Iki tane bayram cikolatasi
Aksam : iki kasik kavurma
Valla baska bisey yemedim gezegenim sadece kavurma
Aboww dunyayi yemisim.Bide minik ejderhayi haketmistim.
Cezama raziyim
Su 2 lt spor 4505 adim
Ben de bittim habibecim.Daha bana cevap yazacak sopasiyla gelecek simdi anneeeeben bitdim
Ama yuruyus yaptim toplam adimim7226kizlar bende tatli yedim, 1 dilim arasinda antep fistigi vardi, saat 6 gibiydi yedim, ve sarma cok yedim karnim agiriyor tatliyida son gittigimiz bayram ziyaretinde dayanamayipnyedim ya
AFİYET OLSUN CANIMkizlar bende tatli yedim, 1 dilim arasinda antep fistigi vardi, saat 6 gibiydi yedim, ve sarma cok yedim karnim agiriyor tatliyida son gittigimiz bayram ziyaretinde dayanamayipnyedim ya
Bayram sonrası listeyemi girecektin fatmam?3baklava 1 cikolaçi
ya 2 de olabilir baklava unuttum
@gezegenfeza görmedin demi
Bayram bizi artilara goturuyor gibi.Menumu yazinca gezegencim yine gebertirim diyip sopasini eline alicak
Sabah : 1 dilim su boregi
Peynir domates salatalik
Ogle : yine bir dilim su boregi
Iki ucgen dilim karpuz
3-4 tane zeytinyagli sarma
Ikindi : Iki top kadar dondurma
Iki tane bayram cikolatasi
Aksam : iki kasik kavurma
Valla baska bisey yemedim gezegenim sadece kavurma
Aboww dunyayi yemisim.Bide minik ejderhayi haketmistim.
Cezama raziyim
Su 2 lt spor 4505 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?