Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende 0 grubundan, dedigin gibi et cok ise yariyor. Enteresan vallahi. Su orucunu gezegenfeza abla yapti hatirliyorum, ama ben yapamam vallahi dayanabilecegimi zannetmiyorum

Istersen 36 saatle başlayabilirsin.
Istersen 3 günlük beraber yapalım.
Son 2 aydır sürekli yediğim için önce mideyi, sonra bütün organları dinlendirmek düşünüyorum.

Tahlilleri sormuşsun. Troidim olduğu için 6 ayda bir kan veriyorum. Doktorumuz o tahlile bakarak yapabileceğimi söyledi. Bir pazartesi başladım ve her pazartesi yine kan verdim. Ayrıca evde kendim her sabah şeker ve tansiyon ölçüp kalp atışını filan herşeyi günlük tutup yazdım

Aferin kız hadi şimdilik benden öndesin

Bide künefe yedin ha
Benim pestil bitti
Pazartesi kilosunu bildirip yarışabiliriz

Şans işte

Bide künefe yedin ha
Benim pestil bitti
Pazartesi kilosunu bildirip yarışabiliriz
Önümüzdeki hafta düğün var gidermiyim şimdlik bilmiyorum o yüzden bi sonrakı hafta diyete başlarım mortim . Şu an diyet yapmıyorum belirteyim .

3 günlük deneyelim bi ara birlikte .

divinity Evet ortim bende 0 +

Hele pek kanım çektiydi sizi

uykucu gezegenfeza nerdesin sen öğlen oldu güneş üstüne doğdu annem öyle derdi muhtarı çağırayım bizim evin işlerini o yapar.
Uyanalı 1 saat oldu. Vitaminlerimi içtim, duşumu aldim, oğlumun odasını topladım, mesajlara cevap veriyim küçük oğlumun odasını topluycam. Çamaşırları toparlayıp bodruma inecem, sonra kahvaltı hazirliycam. Pestili bitirdim, bayrama ikramlık hurma badem topları yapmıştım 2 top ondan yedim. Benim gibi meteyida uyarttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…