Bende 0 grubundan, dedigin gibi et cok ise yariyor. Enteresan vallahi. Su orucunu gezegenfeza abla yapti hatirliyorum, ama ben yapamam vallahi dayanabilecegimi zannetmiyorumKan grubu ve su orucu konuşulmuş ,
Kan grububunu araştırmıştım ben 0 grubu oldugum için etle aram iyidir , sinsirim açıdındanda gerçekten hiç sıkıntı çekmem , ekmek bana yasaklı ki çok doğru tespitler bunlar .
Kilo verirkende doğru ekmek kilo verdirmiyor bana ama eti istersen 3 öğün ye
Su orucunu ve aidin salıhi duydum hatta araştırmıştım . Bi niyetkenip en azından 3-5 günlük yapayım demiştim bi fırsat olmadı ...
Kitabınıda bi edinip okuyayım inş.
Gezegen bacım senin bu konuda çok deneyimin olmuş , nasıl tahliller yaptırdın ?
Senin uyku niye kaçtı
1 haftadir sirt agrisi cekiyorum abla, işede gitmedim hasta bildirdim. Fizik tedaviye gidecem birazdanSenin uyku niye kaçtı
Istersen 36 saatle başlayabilirsin.Kan grubu ve su orucu konuşulmuş ,
Kan grububunu araştırmıştım ben 0 grubu oldugum için etle aram iyidir , sinsirim açıdındanda gerçekten hiç sıkıntı çekmem , ekmek bana yasaklı ki çok doğru tespitler bunlar .
Kilo verirkende doğru ekmek kilo verdirmiyor bana ama eti istersen 3 öğün ye
Su orucunu ve aidin salıhi duydum hatta araştırmıştım . Bi niyetkenip en azından 3-5 günlük yapayım demiştim bi fırsat olmadı ...
Kitabınıda bi edinip okuyayım inş.
Gezegen bacım senin bu konuda çok deneyimin olmuş , nasıl tahliller yaptırdın ?
Aferin kız hadi şimdilik benden öndesinO vakit ilk kilo bildirimi be den gelsin
moni bayramda kilo alırım diye geçen hafta kilo bildirmemiştim sanırım evdeki hesap çarşıya uymadı eşcaz sağolsun boğazıma dizmesi bi işe yaradıya
Şimdi not defterime baktım Geçen cuma not almamışım
perşembe kilom 70,3 müş
Bu hafta 69,8
Ayşem kayıt alabilirsin ama listeye gireceğim hafta bi daha degerlendirelim mersine düğüne gitme durumum var haftaya
Hadi size bilmece, sende benden fazlasınbugün ilk kilo bildirimini ben yapayım ozaman
geçen hafta 72.900
bu hafta 72.700
fark 200
ne çok vermişim dimikupa benim
Bide künefe yedin haBu arada dün çoçuklarla çok güzel vakitler geçirdik , bi arkadaşım vardı 25 yıllık ona kurban oayı götürdük bir çay içtik . Sonra gölbaşında sakin bir yol bulup ehliyet sınavına girecek küçük kızıma biraz araba çalıştırdık , sonra yemek yedik , Sinemaya gittik , arkasındanda künefeciye
İyi oldu çoçuklarda bende biraz kendimize geldik
Zeynep kimkiHabibe , zeynep aşagıdasizler varsınız
Neresi azmasallah çok güzel veriyonGeçen cuma : 94.8
Bugün : 93.8
Fark : - 1 kg
Yüzde. : % 1.05
Az gitti ama bunada şükür
Şans işteAblamla ben 0 +
Seninki ne
Canım eşimle dip dibe oturuyoruz
Erkek evde olunca anca bakıp cikiyorum
Pazartesinden itibaren hayatım düzene girecek inşallah ise basliycak
Yaz tatili hep izinle geçti nerdeyse
Birtek ablam gil buradayken vardiyasiz çalıştı
71,3 ?Hadi size bilmece, sende benden fazlasın
Geçmiş olsun ...1 haftadir sirt agrisi cekiyorum abla, işede gitmedim hasta bildirdim. Fizik tedaviye gidecem birazdan
Trbrikler mimar kuzumSonunda doğru düzgün gitti bir şeyler
Geçen hafta:77.3
Bu hafta:76.1
Fark:1.2
%1.56
Önümüzdeki hafta düğün var gidermiyim şimdlik bilmiyorum o yüzden bi sonrakı hafta diyete başlarım mortim . Şu an diyet yapmıyorum belirteyimBide künefe yedin ha
Benim pestil bitti
Pazartesi kilosunu bildirip yarışabiliriz
Uyanalı 1 saat oldu. Vitaminlerimi içtim, duşumu aldim, oğlumun odasını topladım, mesajlara cevap veriyim küçük oğlumun odasını topluycam. Çamaşırları toparlayıp bodruma inecem, sonra kahvaltı hazirliycam. Pestili bitirdim, bayrama ikramlık hurma badem topları yapmıştım 2 top ondan yedim. Benim gibi meteyida uyarttimuykucugezegenfeza nerdesin sen öğlen oldu güneş üstüne doğdu annem öyle derdi muhtarı çağırayım bizim evin işlerini o yapar.
sara_28 canm seni çok iyi anlıyorum 5 ay önce kürtaj oldum.bende yavrumu kaybettim.acı çok ağır.esim hiç istemedi allahta nasip etmedi
Neresi azmasallah çok güzel veriyon
Geçmiş olsun canım1 haftadir sirt agrisi cekiyorum abla, işede gitmedim hasta bildirdim. Fizik tedaviye gidecem birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?