Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bacım bende geçen senelerde bir ufak araştırmıştım hatta emine vardıya bizim edirnede nikini unuttum bana bir link atmıştı ozaman öğrendim onu ama ben onu yapacak cesaretim olmadı bide iyi bilmek ve ögrenmek gerekiyor ve evde olmak ilk başlarda yoksa zor heleki benim dahada zor orucu bile son günlerde zor tutuyorum bu sene elhamdulillah güzel geçirdim geçen sene hiç tutmadım . zaten diyoki bu orucu tutmak nasip işi herkese nasıp olmazmış

O vakit ilk kilo bildirimi be den gelsin

moni bayramda kilo alırım diye geçen hafta kilo bildirmemiştim sanırım evdeki hesap çarşıya uymadı eşcaz sağolsun boğazıma dizmesi bi işe yaradıya

Şimdi not defterime baktım Geçen cuma not almamışım
perşembe kilom 70,3 müş
Bu hafta 69,8

Ayşem kayıt alabilirsin ama listeye gireceğim hafta bi daha degerlendirelim mersine düğüne gitme durumum var haftaya

senin işin yüzünden zor yaseminim

yok artık

Bu arada dün çoçuklarla çok güzel vakitler geçirdik , bi arkadaşım vardı 25 yıllık ona kurban oayı götürdük bir çay içtik . Sonra gölbaşında sakin bir yol bulup ehliyet sınavına girecek küçük kızıma biraz araba çalıştırdık , sonra yemek yedik , Sinemaya gittik , arkasındanda künefeciye

İyi oldu çoçuklarda bende biraz kendimize geldik

Hangisine gezmeyemi kiloyamı
yazmışımki ilk kilo bildirimi benden sen benden önce yazmışsın bacım kilo verememin sebebi düzenli yemek yemedim sabah kahvaltısı sonrası nerdeyse yok işe daldım benim metobolizma yemek yemessem çalışmıyor böyle diyince kızıyolar ama ramazanda resmen açtım yiyemedim 1 kilo bile vermedi ve okadar yogun çalıştıkki bide aman be yapayım bunada şükür

çok sevindim bacım iyi geçmesine bizde köye gittik oğlumla içapçı olduğumdan bayram günü gidemedim hiçbiyere dün arkadaşım geldi esaretimde bitti icapta bitti . mezarları ziyaret ettik sonra eşimin dayısına gittik tam gittim kaymakam şehit ailelerini ziyarete gelmiş köye dayıya uğradı onlara yemek hazırladık koşuşturmalı geçti ama güzeldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…