İkimizinde kafa gidik oluncaHayırlı cumalar sanada
Bugün bildirim var dimi ben hep unutmuşum ben yarın cuma zannediyorum biliyormusun
he ya ben unuttum ya günleri şaşırdık hayırlı cumalar olsun hepimize
bacım bende geçen senelerde bir ufak araştırmıştım hatta emine vardıya bizim edirnede nikini unuttum bana bir link atmıştı ozaman öğrendim onu ama ben onu yapacak cesaretim olmadı bide iyi bilmek ve ögrenmek gerekiyor ve evde olmak ilk başlarda yoksa zor heleki benim dahada zor orucu bile son günlerde zor tutuyorum bu sene elhamdulillah güzel geçirdim geçen sene hiç tutmadım . zaten diyoki bu orucu tutmak nasip işi herkese nasıp olmazmışKan grubu ve su orucu konuşulmuş ,
Kan grububunu araştırmıştım ben 0 grubu oldugum için etle aram iyidir , sinsirim açıdındanda gerçekten hiç sıkıntı çekmem , ekmek bana yasaklı ki çok doğru tespitler bunlar .
Kilo verirkende doğru ekmek kilo verdirmiyor bana ama eti istersen 3 öğün ye
Su orucunu ve aidin salıhi duydum hatta araştırmıştım . Bi niyetkenip en azından 3-5 günlük yapayım demiştim bi fırsat olmadı ...
Kitabınıda bi edinip okuyayım inş.
Gezegen bacım senin bu konuda çok deneyimin olmuş , nasıl tahliller yaptırdın ?
senin işin yüzünden zor yaseminimbacım bende geçen senelerde bir ufak araştırmıştım hatta emine vardıya bizim edirnede nikini unuttum bana bir link atmıştı ozaman öğrendim onu ama ben onu yapacak cesaretim olmadı bide iyi bilmek ve ögrenmek gerekiyor ve evde olmak ilk başlarda yoksa zor heleki benim dahada zor orucu bile son günlerde zor tutuyorum bu sene elhamdulillah güzel geçirdim geçen sene hiç tutmadım . zaten diyoki bu orucu tutmak nasip işi herkese nasıp olmazmış
O vakit ilk kilo bildirimi be den gelsin
moni bayramda kilo alırım diye geçen hafta kilo bildirmemiştim sanırım evdeki hesap çarşıya uymadı eşcaz sağolsun boğazıma dizmesi bi işe yaradıya
Şimdi not defterime baktım Geçen cuma not almamışım
perşembe kilom 70,3 müş
Bu hafta 69,8
Ayşem kayıt alabilirsin ama listeye gireceğim hafta bi daha degerlendirelim mersine düğüne gitme durumum var haftaya
Bayram haftası için gayet iyi yasemin hemide trileçe yedinbugün ilk kilo bildirimini ben yapayım ozaman
geçen hafta 72.900
bu hafta 72.700
fark 200
ne çok vermişim dimikupa benim
yazmışımki ilk kilo bildirimi benden sen benden önce yazmışsın bacımHangisine gezmeyemi kiloyamı
çok sevindim bacım iyi geçmesine bizde köye gittik oğlumla içapçı olduğumdan bayram günü gidemedim hiçbiyere dün arkadaşım geldi esaretimde bitti icapta bitti . mezarları ziyaret ettik sonra eşimin dayısına gittik tam gittim kaymakam şehit ailelerini ziyarete gelmiş köye dayıya uğradı onlara yemek hazırladık koşuşturmalı geçti ama güzeldi .Bu arada dün çoçuklarla çok güzel vakitler geçirdik , bi arkadaşım vardı 25 yıllık ona kurban oayı götürdük bir çay içtik . Sonra gölbaşında sakin bir yol bulup ehliyet sınavına girecek küçük kızıma biraz araba çalıştırdık , sonra yemek yedik , Sinemaya gittik , arkasındanda künefeciye
İyi oldu çoçuklarda bende biraz kendimize geldik
Habibe , zeynep aşagıdasizler varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?