Şu an takımda sizler varsınız sayfanın aşagısında niçkleriniz görünüyorya ondan selam vereyim dedimGunAydin canm hangi konuda canm
habibecim geçen haftaki kilo neydi canım?Bu haftaki kilom 99.9
Ablamla ben 0 +Kan grubu ve su orucu konuşulmuş ,
Kan grububunu araştırmıştım ben 0 grubu oldugum için etle aram iyidir , sinsirim açıdındanda gerçekten hiç sıkıntı çekmem , ekmek bana yasaklı ki çok doğru tespitler bunlar .
Kilo verirkende doğru ekmek kilo verdirmiyor bana ama eti istersen 3 öğün ye
Su orucunu ve aidin salıhi duydum hatta araştırmıştım . Bi niyetkenip en azından 3-5 günlük yapayım demiştim bi fırsat olmadı ...
Kitabınıda bi edinip okuyayım inş.
Gezegen bacım senin bu konuda çok deneyimin olmuş , nasıl tahliller yaptırdın ?
Canım eşimle dip dibe oturuyoruz
Geçen cuma : 94.8
Bugün : 93.8
Fark : - 1 kg
Yüzde. : % 1.05
Az gitti ama bunada şükür
geçmiş olsun canım +300 çok değil bayramda kimse dikkat etmedi çünkühaftaya misliyle verirsin inş.Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
+300 ben
Daha fazla bekliyordum 300 Gr artiya şaşırdım
Bugün sülale pikniğine gidiyoruz köye
Menü belli 3 5 yumurta domates yeşillik peynir zeytin
Öğle yemeği 5 köfte
Bugünden itibaren sıkı diyete tekrar başlıyorum
Gazamiz mübarek olsun
Benim kız ayağını kırdı evde kaldik biyere gidemedik doğal olarak aşırı tatlı yiyemedim
Sağol canmin içiŞu an takımda sizler varsınız sayfanın aşagısında niçkleriniz görünüyorya ondan selam vereyim dedim
İnşallah ablacim veririmgeçmiş olsun canım +300 çok değil bayramda kimse dikkat etmedi çünkühaftaya misliyle verirsin inş.
Bende fazla çıktım canm yageçmiş olsun canım +300 çok değil bayramda kimse dikkat etmedi çünkühaftaya misliyle verirsin inş.
Bende fazla çıktım canm yageçmiş olsun canım +300 çok değil bayramda kimse dikkat etmedi çünkühaftaya misliyle verirsin inş.
sen söylemeyince baktım geçen haftaki kilona 99 .700 müş 200gr almışsın habibecim yaşın genç kiloları ver sonra veremessin birazdaha gayret bekliyorum senden.Bende fazla çıktım canm ya
99.7habibecim geçen haftaki kilo neydi canım?
Biliyom canm ya benm biraz aileden de kaynaklaniyo irsilik var.olucak ins uzun zamandır 100ustundeydim.hedefim 75 80 ama istemiyo.sen söylemeyince baktım geçen haftaki kilona 99 .700 müş 200gr almışsın habibecim yaşın genç kiloları ver sonra veremessin birazdaha gayret bekliyorum senden.
Geçen hafta 94.5Günaydın güzel takımım bende çok giremiyorum hem bayram hem taşınma telaşı anca geçmişi okuyup gidiyorum
Geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum ama bu hafta 92.7
kuzum kilon buymuşGeçen hafta 94.5
Bu hafta 93.3
Fark 1.2
habibecim ziyaretlerde şöyle yap benim midem bugün çok iyi değil teşekkür ederim diyip etten bikaçtane alıp bırakabilirsin.Dün bayram ziyaretlerindeydik tatli ekmek yemedim ama pilav et yedim.dolma da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?