- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yakın71,3 ?
Önümüzdeki hafta düğün var gidermiyim şimdlik bilmiyorum o yüzden bi sonrakı hafta diyete başlarım mortim . Şu an diyet yapmıyorum belirteyim.
3 günlük deneyelim bi ara birlikte .
divinity Evet ortim bende 0 +
Hele pek kanım çektiydi sizi
uyuz yaHadi size bilmece, sende benden fazlasın
Yani95.5 kg ciktim
Almamışım ama vermemişimdeuyuz yahava atıyor bana yedin pestilleri tatlıları kilo almadım diyon ha.
bende 7de uyandım sanki işe gidecem ben hiçbir iş yapmadım sadece yatağımı toplayıp kahvaltı yaptık arkadaşım aradı onların köyüne çıkacam haber bekliyom.Uyanalı 1 saat oldu. Vitaminlerimi içtim, duşumu aldim, oğlumun odasını topladım, mesajlara cevap veriyim küçük oğlumun odasını topluycam. Çamaşırları toparlayıp bodruma inecem, sonra kahvaltı hazirliycam. Pestili bitirdim, bayrama ikramlık hurma badem topları yapmıştım 2 top ondan yedim. Benim gibi meteyida uyarttim
Aradaki kaçamaklara rağmen vermişimGeçen hafta 94.5
Bu hafta 93.3
Fark 1.2
Iyı gezmelerbende 7de uyandım sanki işe gidecem ben hiçbir iş yapmadım sadece yatağımı toplayıp kahvaltı yaptık arkadaşım aradı onların köyüne çıkacam haber bekliyom.
Yarın yolcuyum iki gün de eve zaman ayırırım.Pazartesi gününden burdayımTrbrikler mimar kuzum
Kuzucuk daha sık gelsene
Hemşom güzel vermişsin , haftaya daha güzel olur inşAradaki kaçamaklara rağmen vermişimSaol ablacım
Hı huhu huyuma, kilosu kiloma ,kanı kanıma ,gel yamacıma bakim mortimAlmamışım ama vermemişimde
Arada gel gitler olduda 70.500 çıktım
Geldim, seni gececem haberin olsun, bozuşmak yokHı huhu huyuma, kilosu kiloma ,kanı kanıma ,gel yamacıma bakim mortim
INŞAALLAH hemşom aslında dahada fark vardı ama regl oldum şiştim oruç olduğum günler daha da fark ediyodu haftaya güzel bi ekşi gelir INŞAALLAHHemşom güzel vermişsin , haftaya daha güzel olur inş
Bayram ziyaretine ciktik dun.Tahmin edersiniz kiTatlıcı kıslar nerde bakiyim
Aylinnn ne yedin dün
Sende benimle ayni durumdaymisin cnm.Emekli olali 8 yil oldu heeeeppp evdeAblamla ben 0 +
Seninki ne
Canım eşimle dip dibe oturuyoruz
Erkek evde olunca anca bakıp cikiyorum
Pazartesinden itibaren hayatım düzene girecek inşallah ise basliycak
Yaz tatili hep izinle geçti nerdeyse
Birtek ablam gil buradayken vardiyasiz çalıştı
1 haftadir sirt agrisi cekiyorum abla, işede gitmedim hasta bildirdim. Fizik tedaviye gidecem birazdan
VuhhhuuuÖnümüzdeki hafta düğün var gidermiyim şimdlik bilmiyorum o yüzden bi sonrakı hafta diyete başlarım mortim . Şu an diyet yapmıyorum belirteyim.
3 günlük deneyelim bi ara birlikte .
divinity Evet ortim bende 0 +
Hele pek kanım çektiydi sizi
Yanımda yokken eve gelsin istiyorumSende benimle ayni durumdaymisin cnm.Emekli olali 8 yil oldu heeeeppp evde
Sende buldun bulandırıyonVuhhhuuu
Bizim aile hep 0
Yarısı negatif yarisi pozitif
Yanımda yokken eve gelsin istiyorum
Evdeyken dışarı çıksın istiyorum
Aslında bana pek zararı yok faydası bile var evdeyken ama diyetimi sabote ediyor
Çok güzel yemekler yapıyor bide eliyle yediriyor zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?