Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1 yumurta bile ziyan olmaz
Bende yumurtanın sarısını yerim.
En küçüğümüz beyazını yer
ben küçüklükten beri evimizde yemek seçme özgürlüğümüz hiç olmadı bunu yemem onu yemem asla babam buna izin vermedi ben oyüzden herşeyi yerim yemek secmem çok kötü bile olsa asla yemem demem azda olsa yer kalkarım.sadece ıspanaklı yumurta yemem oda hamilelikte kalmıştır midem bulanıyor.

Anladim cnm.Senin ki gecici bir sure evdeymis.Benim eşcaz 7/24 evde
Yemek yapmayip gezip tozman da ne guzel valla.Tadini cikar cok sanslisin

bacım 4e şok oldum demesinmi 9tane yedim daha sesimi kestimmaşallah siz ona bir tavuk çiftliği alın
Gercekten de tavuk ciftligi alacak kadar var yasemincim.Bende cook severim ama en fazla 2 tane yerim.Hic uc tane yemedim.Bu kadar fazlasi karacigeri cok yorar aslinda oyle degil mi canim.

Emegine saglik gul ablam, dogrusur menuyu herzaman yazamiyorum ya misafirler oluyor ya cocuklar ya evde is ya disarda oluyoruz birde sirt agrisi cekiyorum yqzamiyorum, ama dikkat edicem bundan sonra, sporda dedigin gibi yuruyus yapmayi dusunuyorum, zumbaya ara verdim sirt agrim gecene kadar

Tamam bacim bu hafta seni uzmeyecegiz.Yarindan itibaren eski duzenimize donuyoruz.Gezegencim benim kilom da kim var ki ounla yarişsak

Ne güzel, biz çok seçeriz. Mesela bizde sebzeyi ben hariç kimse yemez

Geçmiş olsun canım, ınsallah çabucak geçer. Misafirlerin ne zaman dönüyor.
Herkesin bahanesi var farkındayım, ama bende gaz vermek zorundayım

Geçmiş olsun canım, ınsallah çabucak geçer. Misafirlerin ne zaman dönüyor.
Herkesin bahanesi var farkındayım, ama bende gaz vermek zorundayım
Amin inshallah abla
1 ayi az geckin zamanlari var, 2 hafta sonra dugun var akrabanin onu yapip dugunden 2 hafta sonra doneriz diyorlar ama bakalim.

Daha onceki yazdiklarinin hepsine istinaden soyluyorum.Yetistirilme tarzimiz o kadar benziyo ki arkadasim.Oyle seyler yaziyorsun ki kendimi goruyorum.Baban memur falan miydi?Yetistirilmenin memurlukla alakasi yok yanlis anlamayin ama ogretmen ve memur cocuklarinda bu tarz seyler cok duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…