ben bugün arkadaşın köyüne gittim bütün gün aç kaldım misafirleri gelecekmiş meğer onlara hamsili ekmek yaptı tabi ben açlıktan artık tansiyonum düşüyordu nerdeyse sofra kuruldu çok acıkmıştım bir parça yedim oda midem dokundu tabi stres oldum boynum ağrımaya başladı eve geldim duş aldım boynuma krem sürdüm sıcak su torbası uyumuşum 1saat uyandım midem berba t okadar aç kalır üstüne mısır unu yersen olacağı bu
Yine uyku tutmadi mi seni.
Geçmiş olsunben bugün arkadaşın köyüne gittim bütün gün aç kaldım misafirleri gelecekmiş meğer onlara hamsili ekmek yaptı tabi ben açlıktan artık tansiyonum düşüyordu nerdeyse sofra kuruldu çok acıkmıştım bir parça yedim oda midem dokundu tabi stres oldum boynum ağrımaya başladı eve geldim duş aldım boynuma krem sürdüm sıcak su torbası uyumuşum 1saat uyandım midem berba t okadar aç kalır üstüne mısır unu yersen olacağı bu
evet canım babam emniyet mensubu despot değildir hatta kucağına oturtup sevecek bir baba ama bazı özgürlükleri vermemiştir allah razı olsun iyiki vermemiş kızgın değilim.Daha onceki yazdiklarinin hepsine istinaden soyluyorum.Yetistirilme tarzimiz o kadar benziyo ki arkadasim.Oyle seyler yaziyorsun ki kendimi goruyorum.Baban memur falan miydi?Yetistirilmenin memurlukla alakasi yok yanlis anlamayin ama ogretmen ve memur cocuklarinda bu tarz seyler cok duydum.
77.5Kilon kactiki
saol bacım bile bile lades oldum mideme dokunacağını düşünmeden yedim çünkü sekizde ufak bir kahvaltı yapmıştım akşam 6 buçuk oldu hiçbirşey yemeyip birden yedim midem alt üst oldu.mısır unu dokunuyor çok nadir yerim burda çok yapılır severimde ama hep küçük küçük boş mideye yiyince mahvetti beni.Geçmiş olsun
Hay Allah kotu olmus.Gecmis olsun cnm benimben bugün arkadaşın köyüne gittim bütün gün aç kaldım misafirleri gelecekmiş meğer onlara hamsili ekmek yaptı tabi ben açlıktan artık tansiyonum düşüyordu nerdeyse sofra kuruldu çok acıkmıştım bir parça yedim oda midem dokundu tabi stres oldum boynum ağrımaya başladı eve geldim duş aldım boynuma krem sürdüm sıcak su torbası uyumuşum 1saat uyandım midem berba t okadar aç kalır üstüne mısır unu yersen olacağı bu
evet canım babam emniyet mensubu despot değildir hatta kucağına oturtup sevecek bir baba ama bazı özgürlükleri vermemiştir allah razı olsun iyiki vermemiş kızgın değilim.
Hmm. O civarda olan arkadaşlar lütfen parmak kaldırın
Hmm. O civarda olan arkadaşlar lütfen parmak kaldırın
Diyet yapmayan adamadamı menü spor sorulurmuş arkadaşGelelim kim ne kadar spor yapmış
sara_28
6 saat yürüyüş
1 saat leslie
3 mil leslie
2 saat bayram temizliği yapılmıştır
Menü
3 defa yıldızlı 10
1 sade 10
1 gün 9
1 gün 8 almıştır
Tebrikler
@Antepia27
2 mil leslie
Menü
1 gün 10
1 gün 9 almıştır
Menüler güzel ama 7 günde 2 bildirim yapılmış
@Ssy8491
6.000 adım atılmıştır
40 dakika yürüyüş yapılmıştır
Menü
1 gün yıldızlı 10
1 gün 10
@MorVampirella
23.000 adım atılmıştır
40 dakika yüzme
Menü
2 defa yıldızlı 10
1 defa 10
Menüler güzel ama 7 günde 3 bildirim yapılmış
Aylin42Konya
27.401 adım atılmıştır
Menü
1 defa yıldızlı 10
1 defa 9 alınmıştır
Menülergüzel ama 7 günde 2 bildirim yapılmış
@zhre
17.358 adım atılmıştır
Menü
1 gün 9
1 gün 8 almıştır
@zeynepleyya
7.226 adım atılmıştır
Menü
1 defa 10
1 defa 8 alınmıştır
yasom7272
100 ip atlanmış
Menü
1 defa yıldızlı 10 alınmıştır
Menü süper olmuş ama 7 günde 1 bildirim yapılmış
@divinity
300 ip atlanmış
Menü
Hiç yok
aeben
Spor yok 0
Menü yok 0
@yahabibi
Spor yok 0
Menü yok 0
Bakın bakıyım beni uğraştırdıgınıza değdimi.
Bu hafta azami dikkat ve disiplin istiyorum.
Bayramda bitirdik yeter. Hiç spor yapamiyom diye bişey kabul etmiyom.
Gidin wc ye zıplayın
Müzik açınoynayın
Oda yoksa oturduğunuz yerde kol, bacak çalışın. Ben yatakta yüzüstü yatıp kitap okurken bacak çalışıyorum. Illaki yapacak bişey vardirtamammi.
hayırlı sabahlar bacımSabahınız hayrolsun .
Ezanla uyandım namazımda yok halbuki uyuyamadım bir deha.
Sanada yaseminimhayırlı sabahlar bacım
canım benim teşekkür ederimSanada yaseminim
Takımla çok güzel kaynaştın çok sevindim buna, ayrıca senin içinde nefes alacagın bir yer oldu ...
İyiki geldin
ben bugün arkadaşın köyüne gittim bütün gün aç kaldım misafirleri gelecekmiş meğer onlara hamsili ekmek yaptı tabi ben açlıktan artık tansiyonum düşüyordu nerdeyse sofra kuruldu çok acıkmıştım bir parça yedim oda midem dokundu tabi stres oldum boynum ağrımaya başladı eve geldim duş aldım boynuma krem sürdüm sıcak su torbası uyumuşum 1saat uyandım midem berba t okadar aç kalır üstüne mısır unu yersen olacağı bu
çok saol canım benim geceyi kötü geçirdim ama bugün iyiyim çok şükür.Geçmiş olsun canım
çok saol canım benim geceyi kötü geçirdim ama bugün iyiyim çok şükür.
Sabahınız hayrolsun .
Ezanla uyandım namazımda yok halbuki uyuyamadım bir deha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?