Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün pikniğe gidiyoruz ama diyeti bozmak yok bugünden itibaren tam gaz diyete devam bayramda bitti dün yediğim dolmalar son kaçamak oldu gerçi çok kaçamak yapmadım yaptıklarımıda yazdım size
saracım iyi eğlenceler zaten hayatın boyunca dolma vs vs yemeyecenmi yiyeyecen ölçülü olduktan sonra bence sıkıntı değil yeterki ölçüyü kaçırma. hadi git güzelce eğlen kafanı dağıt

okadar aç olmasaydım yediğim miktar bişey yapmazdı saracım açtım birden pat diye yiyince naneyi yedim avuç içi kadar bişeydi yediğim zaten başkada bikaç kaşık salata okadar yiyemedim hani açtın yesene diyolar nereme yiyecem lök mideme oturdu. teşekkür ederim benim açlığım bukadar dedim ama stresten boynum ağrımaya başladı eve zor attım kendimi.

Sağol canım kafa dağıtmaya ihtiyacım var gerçekten de

Anladım canım stresten benimde boynum ağrır ama bende boyun fıtığı var

canım benim teşekkür ederim mesaj attığında buna ihtiyacım vardı ama cesaretim yoktu allah razı olsun herzamanki gibi yol göstericim oldun
Estağfirullah sadece sebebin olabilirim .

Sen niye aç kaldınki arkadaşım demiştin iki lokma peynir ekmek isteyenedinmi?

Ayrıca misafirse sende misafirsin ta akşamı niye bekletiyormuş . Arkadaşın olduguna eminmisin yasemin?

ay nebileyim kayınvalidesi falan vardı diyemedim misafirleride gelmedi kaç defa telefon açtılar ha şimdi gelecekler derken akşam oldu çekindim birazda gerçi ben heryerde öyleyim isteyemem.bir kayınvalidemde istediğimi yerdim canım benim çok özlüyorum onu

Domates tuzlaması nasıl birşey? Çiğ domatesle yapılıyorsa denemem lazım

Çok sevinirim senin adına, kendine güveniyorsan kabul et, başla yarışa
bacım ben yavaş vermeyi kabul ediyorum önemli olan hedefe varmak yarışmayı sevmem benim metobolizmam yavaş kimseyle aşık atmam o yüzden önemli olan hedef[/QUOTE]
Dün kilo bildirmedim canim
Dün abimler sonra kayınlarim aileleriyle geldi fırsat bulup soruna cevap veremedim nasılsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…