saracım iyi eğlenceler zaten hayatın boyunca dolma vs vs yemeyecenmi yiyeyecen ölçülü olduktan sonra bence sıkıntı değil yeterki ölçüyü kaçırma. hadi git güzelce eğlen kafanı dağıtBugün pikniğe gidiyoruz ama diyeti bozmak yok bugünden itibaren tam gaz diyete devam bayramda bitti dün yediğim dolmalar son kaçamak oldu gerçi çok kaçamak yapmadım yaptıklarımıda yazdım size
okadar aç olmasaydım yediğim miktar bişey yapmazdı saracım açtım birden pat diye yiyince naneyi yedimİyi olmana sevindim mısır unu banada ağır gelir mısır ekmeğini yoğurda doğrayıp yemeyi çok severim ama ayda yılda bi kere mesela domates tuzlamasınada çok yakışır mısır unu ama ben katman çünkü midemi mahvediyor hatta kara lahana çorbasının olmazsa olmazıdır ama ben onada katmıyorum ama lezzetinden bişey eksiltmiyor
saracım iyi eğlenceler zaten hayatın boyunca dolma vs vs yemeyecenmi yiyeyecen ölçülü olduktan sonra bence sıkıntı değil yeterki ölçüyü kaçırma. hadi git güzelce eğlen kafanı dağıt
okadar aç olmasaydım yediğim miktar bişey yapmazdı saracım açtım birden pat diye yiyince naneyi yedimavuç içi kadar bişeydi yediğim zaten başkada bikaç kaşık salata okadar yiyemedim hani açtın yesene diyolar nereme yiyecem lök mideme oturdu. teşekkür ederim benim açlığım bukadar dedim ama stresten boynum ağrımaya başladı eve zor attım kendimi.
benimde varSağol canım kafa dağıtmaya ihtiyacım var gerçekten de
Anladım canım stresten benimde boynum ağrır ama bende boyun fıtığı var
Estağfirullah sadece sebebin olabilirimcanım benim teşekkür ederimmesaj attığında buna ihtiyacım vardı ama cesaretim yoktu allah razı olsun herzamanki gibi yol göstericim oldun
ay nebileyim kayınvalidesi falan vardı diyemedim misafirleride gelmedi kaç defa telefon açtılar ha şimdi gelecekler derken akşam oldu çekindim birazdaEstağfirullah sadece sebebin olabilirim.
Sen niye aç kaldınki arkadaşım demiştin iki lokma peynir ekmek isteyenedinmi?
Ayrıca misafirse sende misafirsin ta akşamı niye bekletiyormuş . Arkadaşın olduguna eminmisin yasemin?
Sen olmaz. Aylin hızlı veriyor, sen yavaş gidiyon73 diyek
Erken kalkmak berekettir, aferinSabahınız hayrolsun .
Ezanla uyandım namazımda yok halbuki uyuyamadım bir deha.
Domates tuzlaması nasıl birşey? Çiğ domatesle yapılıyorsa denemem lazımİyi olmana sevindim mısır unu banada ağır gelir mısır ekmeğini yoğurda doğrayıp yemeyi çok severim ama ayda yılda bi kere mesela domates tuzlamasınada çok yakışır mısır unu ama ben katman çünkü midemi mahvediyor hatta kara lahana çorbasının olmazsa olmazıdır ama ben onada katmıyorum ama lezzetinden bişey eksiltmiyor
[QUOTE="gezegenfeza, post: 57063853, member: 881656"]Sen olmaz. Aylin hızlı veriyor, sen yavaş gidiyon
Çok sevinirim senin adına, kendine güveniyorsan kabul et, başla yarışa
Fatma menü , kilo bildirimiİyi seyirler canım bı bakayım
Diyene bak sen bereketi kapıp geri yatıyon herhalErken kalkmak berekettir, aferin
Fatma menü , kilo bildirimi
Hani listeye girmeyi çok istiyordun
bacım ben yavaş vermeyi kabul ediyorum önemli olan hedefe varmak yarışmayı sevmem benim metobolizmam yavaş kimseyle aşık atmam o yüzden önemli olan hedefÇok sevinirim senin adına, kendine güveniyorsan kabul et, başla yarışa
GörecegıizDiyene bak sen bereketi kapıp geri yatıyon herhal
vatandasın biri benle yarışamı girdiydi ne ve hala 70 üstüyse yandı bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?