Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Domates tuzlaması nasıl birşey? Çiğ domatesle yapılıyorsa denemem lazım

Yeşil domatesleri ince ince dilimleyip büyükçe bir leğene koyuyorsun üzerine turşuluk tuz ekliyorsun bir gün bir gece bekleyip sonra suyunu sıkarak bidon diziyorsun arasına istersen sarımsak da katarsın 15 20 gün so ra yiyecem kadar çıkarıp güzelce yıkıyorsun sonra pişiriyordun suyunu süzüp soğuduktan do ra iki yumurta kırıp karıştırıp tavada önlü arkalı kızartıyorsun bu kadar

bu kadar derken saram kolay bişiymiş gibi
Erimezmi yahu?

bacım ben yavaş vermeyi kabul ediyorum önemli olan hedefe varmak yarışmayı sevmem benim metobolizmam yavaş kimseyle aşık atmam o yüzden önemli olan hedef
Dün kilo bildirmedim canim
Dün abimler sonra kayınlarim aileleriyle geldi fırsat bulup soruna cevap veremedim nasılsin canım
[/QUOTE]
hamdolsun fatmacım iyiyim evet merak ettim neden yazmadı kilo aldıda yazmadımı diye .

Baya işi varmış
Bide ben domatesi çiğ çok severim, pişmiş hiç sevmem. Ilk diyet tecrübem yeşil domatesle olmuştu.

Zeynep takımdaya bacım zeynepleyla miydi nicki?

Hulyada ben nicini yazamıyom bi ara bi bacı gelmiştiya bizim eskilerden fatmam sen etiket yapıyordun onu
Haa zeynebi biliyom. Dünkü soruya sanırım cevap gelmeyince bende tanımadığımız birimi varki dedim.
Hülya yı gene çıkaramadım. Takıma gelirse parmak kaldırsın

Baya işi varmış
Bide ben domatesi çiğ çok severim, pişmiş hiç sevmem. Ilk diyet tecrübem yeşil domatesle olmuştu.
buda yeşil domatesle yapılıyor bizdede çiğ yeşil domatesle yemek yaparlar soğanla kavurup biraz bulgur atılır ben çok sevmem ama önüme koyunca yerim .

buda yeşil domatesle yapılıyor bizdede çiğ yeşil domatesle yemek yaparlar soğanla kavurup biraz bulgur atılır ben çok sevmem ama önüme koyunca yerim .
Sabah kahvaltıyı herzamanki gibi yapıp sonraki 2 öğünde 2 yeşil domates doğrayıp az tuz ve yoğurtla yiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…