Duruma göre Düşünmem lazımCanım bayramda duzenimi kuramadım ama haftaya listeye girmek için güzel bir kilo ile gelicem inşallah
Tabiki kaptana listeye alma diye ispiyonlamazssan
Ooo görecez tabiki cumaya hala 70 üstünde oluşunuGörecegıiz
Uyanık yatıyom, kalkamadım hâlâ
Hülya kim?Sarayca Canım daha dönmedinmi ?
kuzularinannesi eliffff noldu listen kilo veriyormusum ?
Bak hülyada gelmedi geri ...
Domates tuzlaması nasıl birşey? Çiğ domatesle yapılıyorsa denemem lazım
Zeynep takımdaya bacımHülya kim?
Dün bide zeynep dendi, zeynep kim?
bu kadar derken saram kolay bişiymiş gibiYeşil domatesleri ince ince dilimleyip büyükçe bir leğene koyuyorsun üzerine turşuluk tuz ekliyorsun bir gün bir gece bekleyip sonra suyunu sıkarak bidon diziyorsun arasına istersen sarımsak da katarsın 15 20 gün so ra yiyecem kadar çıkarıp güzelce yıkıyorsun sonra pişiriyordun suyunu süzüp soğuduktan do ra iki yumurta kırıp karıştırıp tavada önlü arkalı kızartıyorsun bu kadar
Dün kilo bildirmedim canimbacım ben yavaş vermeyi kabul ediyorum önemli olan hedefe varmak yarışmayı sevmem benim metobolizmam yavaş kimseyle aşık atmam o yüzden önemli olan hedef
bu kadar derken saram kolay bişiymiş gibi
Erimezmi yahu?
sarayca yarın gelir heralde telefonuda bozukta ya bacım tatil yarın bitiyor çoçuklarıyla 1gün daha geçirmek istemiştir kv de galiba çoçuklar.Sarayca Canım daha dönmedinmi ?
kuzularinannesi eliffff noldu listen kilo veriyormusum ?
Bak hülyada gelmedi geri ...
bacım aslında turşuya benziyor giresunda beyaz kirazıda turşu yapıyolar sonra onu kavuruyolar yağ soganla demi sara?bu kadar derken saram kolay bişiymiş gibi
Erimezmi yahu?
Baya işi varmışYeşil domatesleri ince ince dilimleyip büyükçe bir leğene koyuyorsun üzerine turşuluk tuz ekliyorsun bir gün bir gece bekleyip sonra suyunu sıkarak bidon diziyorsun arasına istersen sarımsak da katarsın 15 20 gün so ra yiyecem kadar çıkarıp güzelce yıkıyorsun sonra pişiriyordun suyunu süzüp soğuduktan do ra iki yumurta kırıp karıştırıp tavada önlü arkalı kızartıyorsun bu kadar
Haa zeynebi biliyom. Dünkü soruya sanırım cevap gelmeyince bende tanımadığımız birimi varki dedim.Zeynep takımdaya bacımzeynepleyla miydi nicki?
Hulyada ben nicini yazamıyom bi ara bi bacı gelmiştiya bizim eskilerden fatmam sen etiket yapıyordun onu
Ne yemekler varbacım aslında turşuya benziyor giresunda beyaz kirazıda turşu yapıyolar sonra onu kavuruyolar yağ soganla demi sara?
hülyanın nikiHaa zeynebi biliyom. Dünkü soruya sanırım cevap gelmeyince bende tanımadığımız birimi varki dedim.
Hülya yı gene çıkaramadım. Takıma gelirse parmak kaldırsın
buda yeşil domatesle yapılıyor bizdede çiğ yeşil domatesle yemek yaparlar soğanla kavurup biraz bulgur atılır ben çok sevmem ama önüme koyunca yerim .Baya işi varmış
Bide ben domatesi çiğ çok severim, pişmiş hiç sevmem. Ilk diyet tecrübem yeşil domatesle olmuştu.
Haa onuda biliyom. Demekki gerçek isimlerini bilmiyoruz ondan
Sabah kahvaltıyı herzamanki gibi yapıp sonraki 2 öğünde 2 yeşil domates doğrayıp az tuz ve yoğurtla yiyordumbuda yeşil domatesle yapılıyor bizdede çiğ yeşil domatesle yemek yaparlar soğanla kavurup biraz bulgur atılır ben çok sevmem ama önüme koyunca yerim .
kimse ismini kullanmak istemiyor 7takımda çoğunun ismini bilirdim .Haa onuda biliyom. Demekki gerçek isimlerini bilmiyoruz ondan
Vardır sebebi.kimse ismini kullanmak istemiyor 7takımda çoğunun ismini bilirdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?