herkesin haklı sebepleri vardır saygı duyarım
Bak onu severim yufka be sarmısaklı yoğurtla.buda yeşil domatesle yapılıyor bizdede çiğ yeşil domatesle yemek yaparlar soğanla kavurup biraz bulgur atılır ben çok sevmem ama önüme koyunca yerim .
Her şey senin için şekerim
bacım aslında turşuya benziyor giresunda beyaz kirazıda turşu yapıyolar sonra onu kavuruyolar yağ soganla demi sara?
Çok unutkanim benAynen canım kirazın veya onunda kırmızısınında tuzlaması yapılır bol soğana kavrulur yemeklerin yanında Salata niyetine çok güzel oluyor
Taflanında tuzlaması da güzel oluyor yedinmi canım
Bence var
evet canım yedim çok güzel karadenizde ilk eynesile gelmiştim 35 sene önce ilginç gelmişti ama tadı çok güzel bütün turşuların kavurması güzel ama ben çok nadir yiyorum çünkü şişiyorum malesef.Aynen canım kirazın veya onunda kırmızısınında tuzlaması yapılır bol soğana kavrulur yemeklerin yanında Salata niyetine çok güzel oluyor
Taflanında tuzlaması da güzel oluyor yedinmi canım
memnun oldum bacım
bacım senin ismini ben koydum kemikkıranfezaBence varkafanı kırarım
Var var ben daha sabah yazdım orayadaaeben bacım eskiden yarışmalar kısmı vardı kaldırıldımı kkda bulamadım bir kek yarışması var ama önceden haberimiz oluyodu yarışmalardan bir yarışmaya katılasım var yada benmi göremedim gene çok cahilim çok
kek yarışmasını gördüm yeni yarışmalardan haberdar ediyorlarmı?Var var ben daha sabah yazdım orayada
Kazen yahut nevo bildirim gönderirdi gelir belki yine .
Aslında sayfanın üstünde var linkintıkla açılır .
Bulamadıysan benim mesajlarıma bak
Tabikikek yarışmasını gördüm yeni yarışmalardan haberdar ediyorlarmı?
Tam bana görebacım senin ismini ben koydum kemikkıranfeza
Peki tarifler ve resimler nerde
Memnun oldum yasocan ablamemnun oldum bacımbenimki zaten yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?