- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Size takmadım fatmam,Merhaba ahum iyiyiz canım hamdolsun sarayca daydrem hulyamin var eski arkadaş karda
Sen nasılsın
Canım tel varda pazarda tel yanıma almıyor um tamam en iyisi lesli yapayım hocam
Ayy gecmge olsun canım
Yaaa bacım aylinle bana taktı hoca0 verdi
Size takmadım fatmam, koca takımda menü ve spor bildiren 4 kişi var. Içinden ikinizi cımbızladım. Aylin cok komikti, sen ondanda komiktinMerhaba ahum iyiyiz canım hamdolsun sarayca daydrem hulyamin var eski arkadaş karda
Sen nasılsın
Canım tel varda pazarda tel yanıma almıyor um tamam en iyisi lesli yapayım hocam
Ayy gecmge olsun canım
getirin falakayıTakima ibret olsun diye, beni essek sudan gelinceye kadar dovecen yarin
Yaz tabi canım. Baraj 6000 unutmagezegenfeza canım benim ben hergün en az 7000 - 7500 adım atıyorum ama spordan saymadığımdan söylemiyorum bundan sonra yazarım
Iyı tatiller canımAyşecim ben yarın bir haftalık bir tatile gidiyorum kilo bildirimimi ve her akşam menümü yazarım ama sohbete katılamam çok fazla haber vereyim dedim
menü bildirecek menümüzmü varda yazalımSize takmadım fatmam,
Size takmadım fatmam, koca takımda menü ve spor bildiren 4 kişi var. Içinden ikinizi cımbızladım. Aylin cok komikti, sen ondanda komiktin
Bugün gece çok uyandım, bisürü msj birikmiş. Ismini yazmadım @ divinity, koşa koşa buraya geliyorum. Çünkü burda mutlu oluyorum
Bende yardim edecemTakima ibret olsun diye, beni essek sudan gelinceye kadar dovecen yarin
Buyur bir yaramaz dahamenü bildirecek menümüzmü varda yazalım
Marketten alınmış olur mu abla ya hakiki yok.Voronesim evde mutlaka zeytinyagin olsun çocuklar küçük herşeye iyi gelir yanığa pisige karin ağrısına . Kız sen bu arada ankarayami geldin cadı hiç haberim yok çok uzak kalmışım sizden.
6. 15 Dio ya saat. Ablam sen bebeleri buyutmedin mi gi ne diiii erken den kalkionMesajı ayline yazdığıma göre angarada sen oluyorsun felsefe güzeli
Aylin konyada ikamet ediyor.
ankarada bulursun kuzum hakiki zeytinyağ çok sevindim gelmenize hayırlı olsun canım.Marketten alınmış olur mu abla ya hakiki yok.
Evet şükür bu sene geldik. 2. Minnosumu burda dogurdum
iyi tatiller saracım güzelce dinlen
Yaz tabi canım. Baraj 6000 unutma
Iyı tatiller canım
Buyur bir yaramaz daha
Yarın kimler saklambaç oynayacak çok merak ediyom
Tamam canım, cuma tartıyı unutma sakın. İyi tatillerAyşecim ben yarın bir haftalık bir tatile gidiyorum kilo bildirimimi ve her akşam menümü yazarım ama sohbete katılamam çok fazla haber vereyim dedim
Şimdiden başlıyım dövmeye, yaşlı kadınım yorulurum birdenTakima ibret olsun diye, beni essek sudan gelinceye kadar dovecen yarin
Tamam canım, cuma tartıyı unutma sakın. İyi tatiller
Ablamı ?Ablana laf yetistirecektin hemi.
Ne günlere kaldık yarabbim.
Geçmiş olsun, bol su iç sancin azalsın
Merhaba ahum iyiyiz canım hamdolsun sarayca daydrem hulyamin var eski arkadaş karda
Sen nasılsın
Ayy gecmge olsun canım
Sanırım başka sorunlarda var , miğdem iyi değil yemek yiyemiyorum , aç tok karnım gurulduyor , stres bi yerlere vurdu sanırımaeben mortim geçmiş olsun canım
Adet sancisina kola iyi geliyor
Kendimi bizim geline benzettim
Onunda her hastalığa bir önerisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?