- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hmm, tmm anladımBiz proyuz ayarlardan gizli demekki hiç farkında değilim
Banada giydirin, yoksa sizde çıkarın
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Canım evin haftalık alışverişini yaptım kaç kere dolaştım pazarı
Bence de oöyle bı spordali yok
Belki spor yapmadık ordan kurtarır dedik hoca m
Yok ya benide götürün ya sizde gitmeyin diyomBenim başım kelmi diyorsun yani
:
Ne tür yarışma, nasıl oluyorgezegenfeza bacım ben hep kıskanıyodum proları sırf kısknaçlığımdan yarışmaya katıldım aldım pro üyeliği kıskançlıkta keşke olsa hayatta belki bişey olurdum.
pogaça yarışmasına katıldım 2015teNe tür yarışma, nasıl oluyor
Iyiymis, demekki sen kazandınpogaça yarışmasına katıldım 2015te
Çok geçmiş olsun canım.
zeynep cim yanığa buz koymayın buz yanığı oluşur yanığa buz konmaz bidaha yapma su dök ama asla buz yok.[/QU
O an rahatlamak için buz koydum. Buzu çıkardığım an yanmaya başlıyordu.
yok nerde ozamanlar yeniyim kimse oy vermedi bana sadece takım arkadaşlarım verdi. ....Iyiymis, demekki sen kazandın
Aa ablam sende mi burdaydın ben bi kere seni gördümdü ama sen global hatunsun diye hep burda olduğunu düşünemedim di yoksaLen ben unutulacak kadınmıyım
Ablam bende 67 lere inmiştim uzun süre 70-71 takılıyodum ama annemi kaybettim bir anda 77-78 -80 lere çıktım şimdide oturdu üstüme ne yaparsam tık yok.listeyede girdim ama pek kkya adapte olamadımCanim ahum face de goruyom seni çocuklar kocaman oldular masallah ay ne çok özlemişim bitanem evet kilo aldım kuzum şuan 73 kiloyum sen nasilsin ?
Bidahasina insallahyok nerde ozamanlar yeniyim kimse oy vermedi bana sadece takım arkadaşlarım verdi. ....
Bende iyiyim ablam dünya telaşı işte..istanbuldayım ablamda diyet yapmayada çalışıyorum ama misafirlikte ne kadar olursa..Merhaba ahum iyiyiz canım hamdolsun sarayca daydrem hulyamin var eski arkadaş karda
Sen nasılsın
Canım tel varda pazarda tel yanıma almıyor um tamam en iyisi lesli yapayım hocam
Ayy gecmge olsun canım
Yaaa bacım aylinle bana taktı hoca0 verdi
Buraya liste dışı katılabilirsin, merdanele katlanırsan tabiAa ablam sende mi burdaydın ben bi kere seni gördümdü ama sen global hatunsun diye hep burda olduğunu düşünemedim di yoksaöpücük sanada
Ablam bende 67 lere inmiştim uzun süre 70-71 takılıyodum ama annemi kaybettim bir anda 77-78 -80 lere çıktım şimdide oturdu üstüme ne yaparsam tık yok.listeyede girdim ama pek kkya adapte olamadım
sen gez istanbullarda havuzlarda adepte olama diyeteAa ablam sende mi burdaydın ben bi kere seni gördümdü ama sen global hatunsun diye hep burda olduğunu düşünemedim di yoksaöpücük sanada
Ablam bende 67 lere inmiştim uzun süre 70-71 takılıyodum ama annemi kaybettim bir anda 77-78 -80 lere çıktım şimdide oturdu üstüme ne yaparsam tık yok.listeyede girdim ama pek kkya adapte olamadım
8 de eve geldim aebenim. Araba sersemletti beni daha kendime gelemedimSarayca Canım daha dönmedinmi ?
@kuzularinannesi eliffff noldu listen kilo veriyormusum ?
Bak hülyada gelmedi geri ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?