gezmeler iyi saracımda yemek işi kötü olmuş , lütfen dizginleri elden bırakmakizlar dun kümbet yaylasi GİRESUN
bugun ordu boztepe deydik
oncesindede trabzon uzungöl ve arsin yaptik hem yorgun hem şiştim
niran once tatilim bitsede duzenli temeklerime dönsem baskulde yok istambulda cikacak kilom
gobek yaptim resmen ..
çok dikkat ettim ilkgunler sonrasinda ipinucu kaçtı heryerde acikmadan yemek yiyoruz bizimkiler suan yemek yiyor busaatte ben kizimi aldim baska odaya kactim cok tokum dedim
dönüşümde kilo bildirimi yapacagim burda birlik olup kisa surede eskk halime gelirim inşallah
Vuuuu 4 günlük başlanmışSpor 3mil lesli
- Menu veriyorum
- Sabah
- 2hs yumurta
- Ogle
- Ton Balıklı salata
- Yoğurt
- Akşam
- Bir kase tarhana çorbası
- Yoğurt
Şu 2.5 3lt civarında
gezegenfeza @sara_28
Bende dün dip boya yaptım ...hamdolsun bacım yarın işe başlayacağız onun stresi sardı
bugün saçımı kestirem dedim kapalıymış başka yerede gidesim gelmedi saçım bembeyaz oldu geldim kına yaktım saçıma
Sara mı yazmış bak bakıyımgezmeler iyi saracımda yemek işi kötü olmuş , lütfen dizginleri elden bırakma
Amannnn iyiki bi açıgımı yakaladın hemen gömmmSara mı yazmış bak bakıyım
Kafamı karıştırmaya ne hakkınız var
Diğer adım cımbız duymamismiydinAmannnn iyiki bi açıgımı yakaladın hemen gömmm
He bilmemmi tüm alet çantasına hakimsinDiğer adım cımbız duymamismiydin
İzmir derkene bacım ?önümüzdeki haftalarda size bir önerim olacak herkes bir dönsün izinden ben kendim uygulamayı düşünüyorum . haftaya bir düğüne gidip gelecem hafta sonu izmire dönünce inş başlayacam.
İzmir derkene bacım ?
Ha tmm anladım izmire gidecen .
başım çok ağrıyorne yazdığımıda bilmiyom he bacım 1inde gidecem 3ünde dönecem izmire gidiyorum.
Merakla bekliyorumönümüzdeki haftalarda size bir önerim olacak herkes bir dönsün izinden ben kendim uygulamayı düşünüyorum . haftaya bir düğüne gidip gelecem hafta sonu izmire dönünce inş başlayacam.
Balyozum eksik. Acaba yönetimden rica etsem ejderhamın yanına balyoz koyarlarmıkiHe bilmemmi tüm alet çantasına hakimsin
saol canım geçecek inş.Geçmiş olsun
biz kamufulaj giyindik göremen
Banada giydirin, yoksa sizde çıkarınsaol canım geçecek inş.
biz kamufulaj giyindik göremen
Sağol canım aloe Verayı yüzdeki sivilceler için de tavsiye etmişlerdiZeynepcim geçmiş olsun .
Benim yanık için kullandıgımda saksıdaki aleo vera bitkim . Acıyı çok çabuk yok ediyor
Kazene yazayımmıBalyozum eksik. Acaba yönetimden rica etsem ejderhamın yanına balyoz koyarlarmıki
yazma yazma kıskansın azcıkKazene yazayımmı
Biz proyuz ayarlardan gizli demekki hiç farkında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?