biliyom ahum yeniden başın sağolsun rabbim sabır versin kolay değilanne kaybetmekAa ablam sende mi burdaydın ben bi kere seni gördümdü ama sen global hatunsun diye hep burda olduğunu düşünemedim di yoksaöpücük sanada
Ablam bende 67 lere inmiştim uzun süre 70-71 takılıyodum ama annemi kaybettim bir anda 77-78 -80 lere çıktım şimdide oturdu üstüme ne yaparsam tık yok.listeyede girdim ama pek kkya adapte olamadım
aynurada gelse dadından yenmezdisen gez istanbullarda havuzlarda adepte olama diyete
Evet ahum burdayiz eski tayfa . Arada ugra o güzel yüzünü görelim
Aynura da gelse ne güzel olurdu
Iyı geceler canım.Hu hu iyi akşamlar ben geldim. Ay özledim sizi. Eşim mac izliyor telefonuna el koydumbi bakayim bizimkiler ne yapiyor ne ediyor dedim. Bu arada geçmiş bayraminizi kutlarim.
hgdin saraycam yarın ilk iş telefon alıyon kendine kendinden mahrum ettin bizi. seninde geçmiş bayramın mubarek olsun8 de eve geldim aebenim. Araba sersemletti beni daha kendime gelemedim
Yarindan itibaren kemigim benim etim sizin ona göre. Asiri kilo aldim bu aradaIyı geceler canım.
Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun .
Ne yapalım bizim kızları çıtır olma yolunda uğraşıyorum
Hoşgeldim saraycam8 de eve geldim aebenim. Araba sersemletti beni daha kendime gelemedim
Canım nasıl özledim sizi. Telefonum tamirde bakalım yapabilecekler mi. Yoksa yenisini almak zorundayım. Neyse ki gündüzleri pc den girerim.hgdin saraycam yarın ilk iş telefon alıyon kendine kendinden mahrum ettin bizi. seninde geçmiş bayramın mubarek olsun
Teşekkür ederim canım özledim sizi.Hoşgeldim saraycam
Ahucum nasılsın. Çok öptüm seniAa ablam sende mi burdaydın ben bi kere seni gördümdü ama sen global hatunsun diye hep burda olduğunu düşünemedim di yoksaöpücük sanada
Ablam bende 67 lere inmiştim uzun süre 70-71 takılıyodum ama annemi kaybettim bir anda 77-78 -80 lere çıktım şimdide oturdu üstüme ne yaparsam tık yok.listeyede girdim ama pek kkya adapte olamadım
saraycam yeter o telefonun miadı doldu at artık tamire giden tofondan hayır gelmiyor.Canım nasıl özledim sizi. Telefonum tamirde bakalım yapabilecekler mi. Yoksa yenisini almak zorundayım. Neyse ki gündüzleri pc den girerim.
Sorma ya ne paralar harcadım ona. Zaten zoruma gidende bu. Aldığım para kadar tamir parası verdimsaraycam yeter o telefonun miadı doldu at artık tamire giden tofondan hayır gelmiyor.
diyet senin elinde akupunktur sadece yardımcı , yiyince yiyorsun faydası yokYarın diyete başlıyorum. Akşam ki kilom facia. Bakalım 30 eylülde yeğenimin düğünü var o zamana kadar 5 kilo verebilsem super olur.
Bu arada akupunktur hec ise yaramadı iştahım bi acıktı pir acikti yani
Spor 3mil lesli
- Menu veriyorum
- Sabah
- 2hs yumurta
- Ogle
- Ton Balıklı salata
- Yoğurt
- Akşam
- Bir kase tarhana çorbası
- Yoğurt
Şu 2.5 3lt civarında
gezegenfeza sara_28
Aynen öyle. Yine devam edeceğim belki işe yarar bir umutdiyet senin elinde akupunktur sadece yardımcı , yiyince yiyorsun faydası yok
Ama genede devam et bence diyete başlayınca etkisi az çok olur
ben yatıyom kızlar uyayabilirsem uyuyacam yarın işe gidecem ordanda dr gidecem fizik tedaviye bu ağrılarım çok kötü hareket edemiyom artık bıktım oram buram ağrıyor demekten utanıyorum
sen abla sözü dinle işteSorma ya ne paralar harcadım ona. Zaten zoruma gidende bu. Aldığım para kadar tamir parası verdim
Iyi geceler bitanem. Allah sıhhat versin tez zamandaben yatıyom kızlar uyayabilirsem uyuyacam yarın işe gidecem ordanda dr gidecem fizik tedaviye bu ağrılarım çok kötü hareket edemiyom artık bıktım oram buram ağrıyor demekten utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?