Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu ara kalabalık geçti bayram falan derken düzenim şaştı hefedime az kalmasa bırakacağım nerdeyse
Hepimiz ayniyiz ya. Ben hala sacmaliyorm. Ama tek umudum 10.takım buraya tamtesekkül gelip vercem aldikalirmj. Şimdi şu kreş okul bakıcı islerini halledebilrsem olacak

Aleykümselam canım nasılsın

Bırakmak yok canım hedefine az kalmış bak şimdi bırakırsan pişman olursun sakın

Hepimiz ayniyiz ya. Ben hala sacmaliyorm. Ama tek umudum 10.takım buraya tamtesekkül gelip vercem aldikalirmj. Şimdi şu kreş okul bakıcı islerini halledebilrsem olacak

Yok bırakmayacağım ama yoruldum artık biraz ara verio sonra devam edeceğim mezuniyetten sonra :)

kizlar dun kümbet yaylasi GİRESUN
bugun ordu boztepe deydik
oncesindede trabzon uzungöl ve arsin yaptik hem yorgun hem şiştim
niran once tatilim bitsede duzenli temeklerime dönsem baskulde yok istambulda cikacak kilom
gobek yaptim resmen ..
çok dikkat ettim ilkgunler sonrasinda ipinucu kaçtı heryerde acikmadan yemek yiyoruz bizimkiler suan yemek yiyor busaatte ben kizimi aldim baska odaya kactim cok tokum dedim
dönüşümde kilo bildirimi yapacagim burda birlik olup kisa surede eskk halime gelirim inşallah

Evine dönünce normale dönersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…