- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok kız tıkanmıyor, aklıma geldikçe bende yutarım. O kadar faydalı meyvaki çekirdeğini bile ziyan etmiyoruzhe sonrada bağırsağı tıkansınyapmayın öyle seyler yav
Bilmiyom başka bildiğim bişey kaldımi
Bundan sonra senin adın lokman hekime
Vakti geldikçe ortaya çıkarBilmiyom başka bildiğim bişey kaldımi
Aklımda olsun ilk fırsatta alayım.ankarada bulursun kuzum hakiki zeytinyağ çok sevindim gelmenize hayırlı olsun canım.
Hepimiz ayniyiz ya. Ben hala sacmaliyorm. Ama tek umudum 10.takım buraya tamtesekkül gelip vercem aldikalirmj. Şimdi şu kreş okul bakıcı islerini halledebilrsem olacakBu ara kalabalık geçti bayram falan derken düzenim şaştı hefedime az kalmasa bırakacağım nerdeyse
Hâlâ mıHepimiz ayniyiz ya. Ben hala sacmaliyorm. Ama tek umudum 10.takım buraya tamtesekkül gelip vercem aldikalirmj. Şimdi şu kreş okul bakıcı islerini halledebilrsem olacak
Aleykümselam canım nasılsın
Bırakmak yok canım hedefine az kalmış bak şimdi bırakırsan pişman olursun sakın
Gebertirim
Hepimiz ayniyiz ya. Ben hala sacmaliyorm. Ama tek umudum 10.takım buraya tamtesekkül gelip vercem aldikalirmj. Şimdi şu kreş okul bakıcı islerini halledebilrsem olacak
bende gezmelerden giremedim kilo alip donecegim galiba inşallah herkez iyidirslm ne yapıyonuz bacılar sesiniz çıkmıyor
slm ne yapıyonuz bacılar sesiniz çıkmıyor
hamdolsun bacım yarın işe başlayacağız onun stresi sardıAleyküm selam canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın
kendini şartlama bacım dikkatli yersen 300 500 gr alsanda verirsin kafanda sürekli kilo olmasın sen sadece tatilin keyfini çıkarbende gezmelerden giremedim kilo alip donecegim galiba inşallah herkez iyidir
dogru söylüyorsun canım benim dikkat etmeliyim tatilin de tadini cikarmaliyimkendini şartlama bacım dikkatli yersen 300 500 gr alsanda verirsin kafanda sürekli kilo olmasın sen sadece tatilin keyfini çıkarstres kilo aldırır.
Miskin miskin yatıyorumslm ne yapıyonuz bacılar sesiniz çıkmıyor
Evine dönünce normale dönersin canımkizlar dun kümbet yaylasi GİRESUN
bugun ordu boztepe deydik
oncesindede trabzon uzungöl ve arsin yaptik hem yorgun hem şiştim
niran once tatilim bitsede duzenli temeklerime dönsem baskulde yok istambulda cikacak kilom
gobek yaptim resmen ..
çok dikkat ettim ilkgunler sonrasinda ipinucu kaçtı heryerde acikmadan yemek yiyoruz bizimkiler suan yemek yiyor busaatte ben kizimi aldim baska odaya kactim cok tokum dedim
dönüşümde kilo bildirimi yapacagim burda birlik olup kisa surede eskk halime gelirim inşallah
Işte buSpor 3mil lesli
- Menu veriyorum
- Sabah
- 2hs yumurta
- Ogle
- Ton Balıklı salata
- Yoğurt
- Akşam
- Bir kase tarhana çorbası
- Yoğurt
Şu 2.5 3lt civarında
gezegenfeza sara_28
Güle güle kullanhamdolsun bacım yarın işe başlayacağız onun stresi sardı
bugün saçımı kestirem dedim kapalıymış başka yerede gidesim gelmedi saçım bembeyaz oldu geldim kına yaktım saçıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?