Ay cnm cnm seni gördüğüme çok sevindim bebiş var ha hayırlı olsun cnm benimYasom sen de mi buralardasın hele bi doğum yapayım Allah'ın izniyle ilk iş takıma girmek olacak
Cumaya ınsallah verirsinTelefonda o rakamlarin tusu olmuyor bozulmus bildiremiyorum
BekliyorumYasom sen de mi buralardasın hele bi doğum yapayım Allah'ın izniyle ilk iş takıma girmek olacak
Kilo mu bildireyimBekliyorum
fazla almamışsın59.7 ciktim
listedesin, en azından bu 2-3 gün detoks yapsan iyi olur kuzum.Ben kilo bildirmesem, kactim bennn
ooo maşallah gayet güzel bildirimKilo mu bildireyim
Gecen Hafta 76.9
Cuma 77.5
Bugun 77.0
gayet iyi canım fazla artın yok, tatil dönüşü 100 gr nedir kigünaydın hayırlı sabahlar canlar hayırlı bir hafta olur inşallah hepimiz için.
saracım üzülmee bende aynıyım hatta 100grda fazla
cuma 72 .700
bugün 72.800
fark +100gr
geçmiş olsun canımKilo bildirim günüydü dimi
Cuma 69,8
Pazartesi 68,5
Bişi yiyemiyorum miğdemdenstreste cabası olunca . Birde regl sancıları .
Ay şikayet sıralar gibi oldu.
Kahrında hoş lütfunda rabbım ...
geçmiş olsun canım, iyi tatillerBirazdan yola çıkıyoruz tatile gidiyoruz bir hafta dinlenmek iyi gelecek bu sabah yine alerji oldum az önce acile gittim iğne oldum geldim bu ara çok olmaya başladı yine ne güzel geçmişti
İnşallah hayırlısıyla görürümHadi bakalım mortican ben seni geçmişim
Cumaya gör 68 i
geçmiş olsun canım, iyi tatiller
InshaAllah ablaCumaya ınsallah verirsin
Haklisin abla, listede oldugum icin sIkintidayim, regl donemim yaklasti sirt agrim hareketsizlik bide bogaznolunca koturakip ceza oldu canim sIkIldilistedesin, en azından bu 2-3 gün detoks yapsan iyi olur kuzum.
Ooo maşallahİnşallah hayırlısıyla görürüm
Bütün vücuttan 2 cm incelmişim
Göğüs 7 cm incelmiş
Yaaa , üzüldümNeresi iyi olmuş, yasamiyorki
Firuzem hoşgeldinCanım harikasın maşallah ben malum hamileyim ve kilolu hamile kaldım ne yazık ki 77 kg ile çok fazla kilo almamam için uğraş veriyorum ama iştahım da çok açık. 79 kiloları gördüm bu hafta bayram dolayısıyla. 85 ile doğuma gitsem şanslı sayıcam kendimi.
Vuuuu maşallahİnşallah hayırlısıyla görürüm
Bütün vücuttan 2 cm incelmişim
Göğüs 7 cm incelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?