Kuzu Ben 3 senedir 5 6 gibi yemek yiyorum ve hic acıkmıyorum . Önceden gece açlık çekerdim hatta dolabın önüne kamp kurardimEvet abla yemek yemeyi akşam 6 gibi bırakıyorum
Yatana kadar sıvı alıyorum
Bi fikrim yok canımKizlar diyetten alakasiz bir soru.
Firinim bozuldugu icin gecici olarak davulfirin aldim calistirdim ama acayip koku yaydi normalmi acaba? Ilk actigim icinmi
İlk çalıştırmada oluyor genelde.Kizlar diyetten alakasiz bir soru.
Firinim bozuldugu icin gecici olarak davulfirin aldim calistirdim ama acayip koku yaydi normalmi acaba? Ilk actigim icinmi
Yok kokusu azaldi, ama alismam lazim galiba denemelik kek yaptim alti fena yandiİlk çalıştırmada oluyor genelde.
Ama geçiçi olması lazım koku çalıştıkça artarsa helede kablo kokusu ise dikkat!
Geçmiş olsun saram .
İyi vakit geçirip biraz kendini toplarsın inşallah ...
İyi tatiller canım iyice dinlen canım
Tatilde benim yaptığım gibi yemeklere dalma sakın ...
2 günde ki kilo kaybına bak
ohh ne güzel( geçmiş olsun tâbi ki)
Kara kara düşünüyorum ablam cumaya kadar sıkı bir diyet yapmam lazım
Yoksa coook dayak yer ,laf işitirim
Neyin alerji yaptığını bulmak lazım. Geçmiş olsun canım, hayırlı yolculuklar
Sizin için sorun olmazsa çok memnun olurum menü bildirmeye. Herkesler buradaymış cok memnun oldumFiruzem hoşgeldin
Dogum sonrasına kalma bence sağlıklı beslenmeye geç burda menü bildir , senin kilo almayın bebişe bi faydası yok
Seni görmekte tesadüf oldu. Yaseminin poğaça tarifine bakarken begenilerde seni görünce , dedim hocam nerelerde diye takibe başladım
Sağlıkla al kucagına inşallah ve buralarda ol
Evet canim çok şükürAllaaaa hoca sen misin yahuuu. Hamissin
Niye sorun olsun firuzemSizin için sorun olmazsa çok memnun olurum menü bildirmeye. Herkesler buradaymış cok memnun oldum
Ay herkesler burdaymis en son 6 li rakamlari sizler sayesinde görmüştüm. Sonra hep üstüne ekledim. Hamisim ama yine de menü bildiriminde bulunucam yarın itibariyle ¥Ay cnm cnm seni gördüğüme çok sevindim bebiş var ha hayırlı olsun cnm benimgel tabi.
Bizim 4 günlük listeyi yapabilirsin zehracım sarayca yahut fatma sana verir listeyiMenum:
Sabah
2 bardak sekersiz cay
2 dlm kepekli eknek
1 kk peynir
1 dilim cecil peyniri
Domates salata
1 yk domates sos (kendi yaptigim)
2 catal omlet
1 bardak yesil cay
Oglen
1 buyuk kase cacik
Ara
1 bardak kahve
Aksam
1 kucuk parca tavuk
2 kasik et kavurma
3 y.kaşik mercimek corba
Su
Son ara
Cay
Bi yandanda detox arayisindayim
Su 2lt
Spor: 8183 adim ve 50 dkk kosubandi
moni gezegenfeza
Günde 1 çeşit et yemelisin zehracim. Kavurma yediysen tavuk olmamalıydı.Menum:
Sabah
2 bardak sekersiz cay
2 dlm kepekli eknek
1 kk peynir
1 dilim cecil peyniri
Domates salata
1 yk domates sos (kendi yaptigim)
2 catal omlet
1 bardak yesil cay
Oglen
1 buyuk kase cacik
Ara
1 bardak kahve
Aksam
1 kucuk parca tavuk
2 kasik et kavurma
3 y.kaşik mercimek corba
Su
Son ara
Cay
Bi yandanda detox arayisindayim
Su 2lt
Spor: 8183 adim ve 50 dkk kosubandi
moni gezegenfeza
Hayırlısı olsun, ne çıkacak merak ediyorumslm kızlar nasılsınız bakem ben bugün doktora gittim ama tahlil isteyeceğini düşünemedim işim yarına kaldı sadece kemik taraması yaptırabildim.
inşallah iyi sonuçları alirsin canım,slm kızlar nasılsınız bakem ben bugün doktora gittim ama tahlil isteyeceğini düşünemedim işim yarına kaldı sadece kemik taraması yaptırabildim.
canımsın karedenizi turladınız oh kuzucuğun sana sorun çıkarmıyo demi?inşallah iyi sonuçları alirsin canım,
bizde bugün giresundan samsuna geldik çarşamba dayiz birazda buralarda gezecegiz sonra tekrar giresun ve inşallah haftasonu evimize gideriz inşallah
fibromiyaljiHayırlısı olsun, ne çıkacak merak ediyorum
canım canım ay ne çok sevindim bebişler geliyor fatmada 2. ye hamileymiş gördüm onuda buldum ama bana küstüğünden soğuk davranıyor inşallah düzelirde gelir yanımıza.Ay herkesler burdaymis en son 6 li rakamlari sizler sayesinde görmüştüm. Sonra hep üstüne ekledim. Hamisim ama yine de menü bildiriminde bulunucam yarın itibariyle ¥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?