Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet abla yemek yemeyi akşam 6 gibi bırakıyorum
Yatana kadar sıvı alıyorum
Kuzu Ben 3 senedir 5 6 gibi yemek yiyorum ve hic acıkmıyorum . Önceden gece açlık çekerdim hatta dolabın önüne kamp kurardim alıştım ama bu süreç biraz zorlu oldu.simdi hiç acıkmıyorum çok sukur.

Kizlar diyetten alakasiz bir soru.
Firinim bozuldugu icin gecici olarak davulfirin aldim calistirdim ama acayip koku yaydi normalmi acaba? Ilk actigim icinmi
İlk çalıştırmada oluyor genelde.

Ama geçiçi olması lazım koku çalıştıkça artarsa helede kablo kokusu ise dikkat!

Geçmiş olsun saram .

İyi vakit geçirip biraz kendini toplarsın inşallah ...

Teşekkür ederim canım

Dikkat etmeye ç

Neyin alerji yaptığını bulmak lazım. Geçmiş olsun canım, hayırlı yolculuklar

Yıllar önce bir sürü test yaptık ama hiç bişey çıkmadı en sonunda stresten olduğuna karar verdiler canım

Sizin için sorun olmazsa çok memnun olurum menü bildirmeye. Herkesler buradaymış cok memnun oldum

Menum:
Sabah
2 bardak sekersiz cay
2 dlm kepekli eknek
1 kk peynir
1 dilim cecil peyniri
Domates salata
1 yk domates sos (kendi yaptigim)
2 catal omlet
1 bardak yesil cay

Oglen
1 buyuk kase cacik

Ara
1 bardak kahve

Aksam
1 kucuk parca tavuk
2 kasik et kavurma
3 y.kaşik mercimek corba
Su

Son ara
Cay

Bi yandanda detox arayisindayim
Su 2lt

Spor: 8183 adim ve 50 dkk kosubandi

moni gezegenfeza

Bizim 4 günlük listeyi yapabilirsin zehracım sarayca yahut fatma sana verir listeyi

Günde 1 çeşit et yemelisin zehracim. Kavurma yediysen tavuk olmamalıydı.
Sabah 2 dilim ekmek de sanki çok. Yinede 10

Bütün arkadaşlar, gün içinde 1 çeşit et yemelisiniz diye nette okumuştum, ne kadar doğru bilmiyorum.
Yemeklerdede tereyağ ve sıvıyağı karıştırmayın yazıyordu

slm kızlar nasılsınız bakem ben bugün doktora gittim ama tahlil isteyeceğini düşünemedim işim yarına kaldı sadece kemik taraması yaptırabildim.
inşallah iyi sonuçları alirsin canım,
bizde bugün giresundan samsuna geldik çarşamba dayiz birazda buralarda gezecegiz sonra tekrar giresun ve inşallah haftasonu evimize gideriz inşallah

bugün bende menü yazam barim
sabah7.30
1yumurta kk peynir 5 tane zeytin ve domates yarım dilim tb ekmeği
öğlen 12.30
yarım kase mercimek çorba kavurma 3 4 kaşık diyim
ikindi
sütlü kahve şekersiz tabi
akşam 18.00

3 4 kaşık taze fasülye 3 köfte salata ve ayran
spor yok diyim ama bakim adım sayarıma 8934 yazıyo 2000 çık 6000bin adım atmışımdır

inşallah iyi sonuçları alirsin canım,
bizde bugün giresundan samsuna geldik çarşamba dayiz birazda buralarda gezecegiz sonra tekrar giresun ve inşallah haftasonu evimize gideriz inşallah
canımsın karedenizi turladınız oh kuzucuğun sana sorun çıkarmıyo demi?
ben hastalığımı biliyomda teyit ettirmeye gittim sadeceteşekkür ederim iyi dileklerin için

Ay herkesler burdaymis en son 6 li rakamlari sizler sayesinde görmüştüm. Sonra hep üstüne ekledim. Hamisim ama yine de menü bildiriminde bulunucam yarın itibariyle ¥
canım canım ay ne çok sevindim bebişler geliyor fatmada 2. ye hamileymiş gördüm onuda buldum ama bana küstüğünden soğuk davranıyor inşallah düzelirde gelir yanımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…