Tebrikler aylinimKilo mu bildireyim
Gecen Hafta 76.9
Cuma 77.5
Bugun 77.0
Bak sen uyanigaaaTelefonda o rakamlarin tusu olmuyor bozulmus bildiremiyorum
Canım harikasın maşallah ben malum hamileyim ve kilolu hamile kaldım ne yazık ki 77 kg ile çok fazla kilo almamam için uğraş veriyorum ama iştahım da çok açık. 79 kiloları gördüm bu hafta bayram dolayısıyla. 85 ile doğuma gitsem şanslı sayıcam kendimi.
Cumaya daha çok var canım, 2-3 günlük acil eylem planı hazırlarsın artılarını verirsin, ben listede pazartesileri +2-3 kg geldiğim oluyordu, bir şekilde detoks vs. yapıp cumaya eksi ile geldiğim çok oldu, zaten listede olmayı bu nedenle istiyorum kendimi dizginlemek adına iyi oluyor.Haklisin abla, listede oldugum icin sIkintidayim, regl donemim yaklasti sirt agrim hareketsizlik bide bogaznolunca koturakip ceza oldu canim sIkIldi
Fatmam burdasın kilo bildirimi yaptınmı durumlar nedir ?
Fatmam burdasın kilo bildirimi yaptınmı durumlar nedir ?
Cumaya daha çok var canım, 2-3 günlük acil eylem planı hazırlarsın artılarını verirsin, ben listede pazartesileri +2-3 kg geldiğim oluyordu, bir şekilde detoks vs. yapıp cumaya eksi ile geldiğim çok oldu, zaten listede olmayı bu nedenle istiyorum kendimi dizginlemek adına iyi oluyor.
fatmam nasılsın hiç karşılaşamıyoruz, cumaya güzel eksilerle gelelim ikimizdeAynen canic mende artiyim ama 4 günlük detoks yapıp eksiyle gelmek istiyorum inşallah
fatmam nasılsın hiç karşılaşamıyoruz, cumaya güzel eksilerle gelelim ikimizde
Olsa olsa öteki olurYaaa , üzüldüm.
Cennet gölgen olsun inşAllah .
sağol canım benim allah razı olsunŞimdiden kolay gelsin umut bacım
ikna ediyorum da esimin cok morali bozuk inşallah sorunyasamadan hayırlı olurBaba ikna oldu demekki, hayırlısı olsun canım
Uyudukça uyuyası gelir insanın, yedikçe yiyesi derlermişbu arada insülin direncim normal sınırlarda çıktı, peki bu iştah ne
Tamam canım sağol bi dahakine öyle yaparım -ki inşallah olmaz :) -zeynepçim buz koyarsan buz yanığı oluşur ( yanık yeri kahverengi olur)su toplar yanık izide kalır o yüzden anında yağ dök ve kapat .
Daha iyi canım. Su topladı kabuk bğladı. Bilseydim yanar yanmaz buraya yazardım:)Zeynep napıyorsun ?
Nasıl oldu elin?
Inshallah abla, elimden geldigince yapicamCumaya daha çok var canım, 2-3 günlük acil eylem planı hazırlarsın artılarını verirsin, ben listede pazartesileri +2-3 kg geldiğim oluyordu, bir şekilde detoks vs. yapıp cumaya eksi ile geldiğim çok oldu, zaten listede olmayı bu nedenle istiyorum kendimi dizginlemek adına iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?