dim ablaSonuçta hazır gıda
Sonuçta un var
Koruyucu var tabiki onun yerine domates, salatalık, yoğurt yesen daha iyiydi.
Bari karnın doyardi
Tamam abla günlük 15 20 dk yapıyorum benGeçer tabi ama dakika tut, yada say
Kızlar vakti olan 2. Takımın kızlarındansa kendine rakip bulsun. Biraz orada canlansın. Yoksa cuma günü ben seçerim
Ben kimseyi secemem ..utanırımKızlar vakti olan 2. Takımın kızlarındansa kendine rakip bulsun. Biraz orada canlansın. Yoksa cuma günü ben seçerim
kolay gelsin. Bende kalktım., ise girisiyim
Kızlar vakti olan 2. Takımın kızlarındansa kendine rakip bulsun. Biraz orada canlansın. Yoksa cuma günü ben seçerim
Ben kimseyi secemem ..utanırım
Beni beğenen ,gözüne kestiren seçsin
Yok öyle beğeni filan. Kiloları birbirine yakın olanları secelimki haksızlık olmasinBen kimseyi secemem ..utanırım
Beni beğenen ,gözüne kestiren seçsin
Cuma kilolara göre eşleşme yapalimTeşekkürler canım yeni bitti mutfağı da topladım artık film saatimiz birde güzel film bulsak animasyon ariyorlar
Canım biz takımda saraylayiz ordada uygun bir iyle seve seve yarisirim
Sen eşleştir o zamanYok öyle beğeni filan. Kiloları birbirine yakın olanları secelimki haksızlık olmasin
Evet 2. Takımda az üye var, hem onlara destek olmuş oluruz, hem daha fazla hırslanırız
Senin gibi yatakta demlenmiyoruz herhalde okullu var evde DO zaman günaydını niye esirgiyon
Aynen abla 2 3 asla değil.8-9bile olabilir.
Akrep kaptanımınmı?Kızlar vakti olan 2. Takımın kızlarındansa kendine rakip bulsun. Biraz orada canlansın. Yoksa cuma günü ben seçerim
Cuma kilolara göre eşleşme yapalim
Haklısın canmin icibütün gün kiralik ev aradık cocuklar da bunaltdi çok aciktimdi.teşekkür ederim canm elestirdigin için.
Buraya yazarlarsa olur ...Evet 2. Takımda az üye var, hem onlara destek olmuş oluruz, hem daha fazla hırslanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?