Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvaltı
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı cornflakes

15.30 civarı
1 kase nohut yemeği
3-4 yemek kaşığı sebzeli et sote

Artık yemek yemem.Su ve spor da akşama artık
Çok acikirsan yogurt yersin. Çünkü aksam yemegi için çok erken saat 15.30

Senin gibi yatakta demlenmiyoruz herhalde okullu var evde D
Oğlum (büyük) saat kuruyorum, kendi kalkıp gidiyor. Bu hafta sabahçı. Küçük, cuma günleri okul var, işe pazartesi başlayacak, yanı evde. Eşim öğleci, yanı 1 de evden çıkıyor. O yüzden bu hafta erken kalkamıyorum

slm arkadaşlar umarım herkes iyidir

menümü yazayım

sabah7.30
1yumurta kk peynir 4 zeytin yarım domates bir tutam maydonoz yarım dilim tb ekmeği

öğlen 12 20
yarım kase mercimek çorbası yoğurt ve 6 7 kaşık taze fasülye

ara
sütlü kahve şekersiz

akşam 18.00
menemen 6 7 kaşık ayran yarım dilim ekmek
2. lt su spor 6923bin adım

canımsın karedenizi turladınız oh kuzucuğun sana sorun çıkarmıyo demi?
ben hastalığımı biliyomda teyit ettirmeye gittim sadeceteşekkür ederim iyi dileklerin için
bebeğim iyi hamdolsun şükürler olsun,
aksama kadar gezince gece mışıl mışıl uyuyor canım .

Menun cok guzel canim.Sen bu isi biliyorsun
Bende bugun ip atlamaya baslayim dedim.Anam ne yorucuymus oyle.250 atladim terin suyun icinde kaldim.Baya bi cal kaybettirir
iplemi atladın aylin iple atlama elinde ip varmış gibi zıpla yerinde iple zor olur 70 kilo kadınlarız zor olur

bebeğim iyi hamdolsun şükürler olsun,
aksama kadar gezince gece mışıl mışıl uyuyor canım .

oy kuzu maşşalah benim yerime öp cadıyı pek tatlı maşallah ey inşallah benimde kız torunum olurda severim kızları çokseviyorum kardeşimin ikizleri var bir kız bir oğlan kızın adını ben koydum ve benim gözümde onun yeri hep ayrı bide küçüktü 2.300 dü kimse yüzüne bakmıyordu zayıf diye ben onu koynumda yatırdım 1 hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…