Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabahı kuvvetli yemişsin, akşam olmasada olurmuş .
Yatmadan 2 bardak su daha iç
Spor yoksa 9

Alla ım, ip görüyorum , ama kesen puan kırmak zorundayım puanın 9

Bugünkü menüm

Sabah : yarım dilim tam buğday ekmeği
1 yumurtadan bol yeşillikli salata
Peynir -5 zeytin
Domates salatalık

Ara : 1 büyük kupa neskafe

Akşam : 2 şiş tavuk
1 tabak çoban salata

3 lt su
6127 adım + 300 ip atlama

Yatarken 1 kase yoğurt yiycem keten tohumlu veya pul biberli yoğurtlu gezegenfeza aeben

kes kes tabi sen olsan kek kalıbını bitirirdin övünmek gibim olmasın güzel kek yaparım
Ben ceviz ve kakaolu yaparım, ortası delikli kek kalıbı olmazsa olmaz. Benimki paslanmıştı attım. Odur budur kek yapmadım. Çokta özledim

Çiğnenen olmasin, ve niye yatarken? Hiçbişey yeme bence. Haftaya 500 ip olsun, 300 saymam
Yıldızlı 10

Güzel menü canım
Kekeden bişey olmaz
Öğlen yerine geçmiş

Çiğnenen olmasin, ve niye yatarken? Hiçbişey yeme bence. Haftaya 500 ip olsun, 300 saymam
Yıldızlı 10
Ayaklarım çok ağrıyor 300 anca atlıyorum
Ama yapmaya çalışırım
Yoğurdu ayran yapar içerim o zaman keten tohumu koymam pul biber limonlu ayran şeklinde iciyim

Bugun ekmegi azaltmışın perşembe diye sanırım .
Menünün geri kalanını iyi ayarladıgın için kekin gözüme batmadı , afiyet olsun ..

Bugun ekmegi azaltmışın perşembe diye sanırım .
Menünün geri kalanını iyi ayarladıgın için kekin gözüme batmadı , afiyet olsun ..
eskisi kadar yemiyorum bacım bu menopozdan sonra baktım kilo alıyom birazdaha azalttım sadece sabahları yiyorum .
öğlen yemesemde çorba içiyom ekmek yerine akşamda yarım dilim günde 2 dilim ekmek yemiş oluyom aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…