- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ödül menüne bende ödülümü vereyimBugün ödül günü yapmak istedim birazcık
Kahvaltı
Yağda yumurta mantarlı ve kaşarlı,sucuklu
3 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
1 top kek
Akşam üzeri
1 lahmacun
15 bin adım yürüyüş
3.2 L su
Tepeme dikmem hem yasak,hem de sizlerede zararli.Midenin dibine cokuyor ve mideyi buyutuyor cnm.Bir yudum icicen 8-10 sn beklicen,sonra devam edicen.Omur boyu bu sekilde500cl pet şişeleri dene , bi diktinmi tepeye baya içiyorsun bardakla xor oluyor
Yaa hani o bendimsaol kemikkıran bacım
kuzum hazır gıdaları hayatınızdan def edin alışkanlık halini alıyor sizler gençsiniz biliyom onlarla büyüdünüz ne olur top kek vs vs yemeyin kuru kaysı incir vsvs ye ondan daha sağlıklı.Sözzzzz
Doğrudur aylinim .Tepeme dikmem hem yasak,hem de sizlerede zararli.Midenin dibine cokuyor ve mideyi buyutuyor cnm.Bir yudum icicen 8-10 sn beklicen,sonra devam edicen.Omur boyu bu sekilde
Yarin denicem cnm.Taze nane mi kuru nane mi kullanicamBen en çok nane limon seviyorum, salatalık dilimleride koyabilirsin, zencefil, karanfil vs. vs.
dinlenmekmi düğüne gidiyom onca yolu bide dünyanın parası verdim uçak bileti içime oturdu
Uykun gelmiş yasemin yat bencesana dedim zaten güzel bayan
Ama aylini alıntıladınsana dedim zaten güzel bayan
Taze nane, limonu yıka ve kabuklu koyYarin denicem cnm.Taze nane mi kuru nane mi kullanicam
Özür dilerimmÖdül menüne bende ödülümü vereyim
3 dilim ekmek
1 topkek
Lahmacun( bunuda akşam yediğin için 7
Çok haklısınız.Elimden geleni yaparım artıkkuzum hazır gıdaları hayatınızdan def edin alışkanlık halini alıyor sizler gençsiniz biliyom onlarla büyüdünüz ne olur top kek vs vs yemeyin kuru kaysı incir vsvs ye ondan daha sağlıklı.
bütün fikirlerine acigim canım benimBeni çağır kıız, her türlü organizasyonu yaparim. İsteme, söz, nişan, bohça, hatta nikâh, kına, ve düğün
Bu sene çoook yorucu olacak
çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsuniyi dileklerin için iyiki varsinizallah nasip ederse 21 günlük bir program uygulayacam geldiğimde spor ve yemek için ama tam kafamda oturtamadım.
hayırlı geceler hakkınızı helal edin belki çok yazamam orda sabah erken çıkacam.
Birumut55 bacım unutmadan yazayım hayırlı yolculuklar sağlıkla gidin inşallah iyi olmana sevindim
@Ya habibi canım çok geçmiş olsun çoçuklara iyi bak. PİLAV YEME
Hala inanamıyorum senin gelin olacak kızın olduğuna :)bütün fikirlerine acigim canım benim
ozeldende yardimci olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?