Sağol ablamÇok şükür canım. Dahada iyi olsun inşallah
Beni çağır kıız, her türlü organizasyonu yaparim. İsteme, söz, nişan, bohça, hatta nikâh, kına, ve düğüniyi akşamlar kızlar sabah yola cikiyoruz evimize döneceğiz inşallah.
tatil bitti
şimdi işimizin başı olacak
artı kız isteme yüzük takma islerimiz var hayirlisi allahtan olsun tatil yorgunlugunun üstüne ve çalışacağım
Canım sabah yasemin günlüğünde sağlıklı beslen detoks yapma yazmıştı ondan etiketledim.yasemine demişsin ama bende iki çift laf edicem saraycam ...
Farkındamısın hep aynı taktikkeri uyguluyorsun ama sonuç geçiçi oluyor hızlı verip hizli alıyorsun , sonra bakıyorsunki aynı yerde dönüp duruyorsun.
Düğünü büş ver ve düzgün beslen yavaş gitsin fakat kalıcı olsun.
Sen farkındasın zaten ama bugün sana yıldızlı 10 veresim geldiSabah
Menemen tabiki bir kaşık
Domates
Biber
Peynir
Zeytin
Şekersiz cay
Ara
Kupa bitki cayi
Öyle
3kasik corba
Tavuk sote
Salata
Pilav 4kasik
Ara
Türk kahvesi
Aksam
Et sote
1kasik pilav
Su 3lt
Spor
50 ip
15dk egzersiz
Bugünkü hatam pilav biraz fazla kaçtı sanirsam
Puan vermekte zorlandım canım yaaIyi akşamlar kızlar
Dün menü yazmamıştım.
Öğlen
2 yumurta omlet
Domates
Salatalık
Biber
Zeytin
Peynir
Su 2 lt spor 10 dk bölgesel çalışma mekik vs.
Başka yok
Bu gün
Ilk defa pirinç lapası yaptim ve bu günü kapattım.
Sabah öğlen akşam pirinç lapası.
Su 3lt
Spor
10 dk bölgesel çalışma sakat mekik vs.
yasom7272 canım menüme çok kızacaksın biliyorum ama bu gün hacamat yatıracaktım dün akşam yemedim. Bu günde bitkisel beslenmek gerektiği için pirinç lapası yapayım dedim. Yarın normal diyete devam ama haftada bir detoks yapma ihtimalim var. Aşırı kilolu hissediyorum kendimi ve bu ay sonu düğün var. O zamana kadar biraz hızlı kilo vermeliyim. Psikolojim için bunu yapmam lazım yine yorumlarını yaz olur mu. Sevgiler
Ben kactimda evlendim canmBeni çağır kıız, her türlü organizasyonu yaparim. İsteme, söz, nişan, bohça, hatta nikâh, kına, ve düğün
Bu sene çoook yorucu olacak
Sen farkındasın zaten ama bugün sana yıldızlı 10 veresim geldi
Seve seveBen kactimda evlendim canmdugun mu oldu yoksa neydi anlamadim tekrar evlencem.düğün yapcam.banda yardım etsen
Yıldızlı 10
saracım senin menüne yorum yapacam yanlış anlamassan bezelye patetes gilesemik indeksi yüksek ha hiç yenmezmi yenir ama daha dikkatli ye bizim insülin direncimizi yükseltiyor.Teşekkür ederim canım
güzel menü aylinimBirinci olan takimda trabzonlu .... nickli uye iki haftada 14.600 gr nasil vermis bende anlamadim.Pek inandirici degil.Neyse biz kendimize bakalim
Sabah : 1 yumurta
1 kk yarim yagli suzme peynir
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
Ogle : yogurtlu semizotu
Ara : Bir avuc karisik kuruyemis
Aksam : 3 tane minik etli biber dolmasi
Yogurt
Su 1.5 lt Spor 8002 adim 50 tane ip atlama
saracım senin menüne yorum yapacam yanlış anlamassan bezelye patetes gilesemik indeksi yüksek ha hiç yenmezmi yenir ama daha dikkatli ye bizim insülin direncimizi yükseltiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?