Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Beni çağır kıız, her türlü organizasyonu yaparim. İsteme, söz, nişan, bohça, hatta nikâh, kına, ve düğün
Bu sene çoook yorucu olacak

Canım sabah yasemin günlüğünde sağlıklı beslen detoks yapma yazmıştı ondan etiketledim.

Ne deseniz hakkınız var. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum. Hemde kiloları ekleyerek bir kısır döngü icerisindeyim sanki.

Bu detoks bana iyi geldi. Uzun zamandır sabah başladığım detoksu öğlen bırakıyordum bu sefer oldu. Belki baslangic icin iyi gelecek bana. Bakalım önümüzdeki cuma günü göreceğiz hepberaber.

Sen farkındasın zaten ama bugün sana yıldızlı 10 veresim geldi

Puan vermekte zorlandım canım yaa

Birinci olan takimda trabzonlu .... nickli uye iki haftada 14.600 gr nasil vermis bende anlamadim.Pek inandirici degil.Neyse biz kendimize bakalim

Sabah : 1 yumurta
1 kk yarim yagli suzme peynir
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
Ogle : yogurtlu semizotu
Ara : Bir avuc karisik kuruyemis
Aksam : 3 tane minik etli biber dolmasi
Yogurt
Su 1.5 lt Spor 8002 adim 50 tane ip atlama

evet gelelim Sarayca canım arkadaşım ben detoxlara karşıyım bunu biliyon katı diyetlerede tek besin diyetlerinede eski takım arkadaşlarım bilir sende biliyon ben senin artık bu kısır döngüden kurtulman için bu diyetleri yapamanı istemiyorum metobolizmanı mahvedeceksin yavaş ver ama kalıcı ver lütfen..... boşver bu düğündede 62 kilo ol ne olacak çok kilolu değilsin zaten . seni seviyorum

güzel menü aylinim

Tek eksik suuuuuu
Bu sıcaklarda su içmiycende ne vakit içecen aceba ?

Ayrıca verdiğin yağlar su içmezsen vucuddan gitmez canım

saracım senin menüne yorum yapacam yanlış anlamassan bezelye patetes gilesemik indeksi yüksek ha hiç yenmezmi yenir ama daha dikkatli ye bizim insülin direncimizi yükseltiyor.

Yorum yapmanı istiyorum zaten bunun için teşekkür ederim

Canım evde olsam yemiyecem de tatil bütün düzenimi bozdu hayırlısıyla pazartesinden itibaren diyetisyen listemle başlıyorum yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…