Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

güzel menü aylinim

Tek eksik suuuuuu
Bu sıcaklarda su içmiycende ne vakit içecen aceba ?

Ayrıca verdiğin yağlar su içmezsen vucuddan gitmez canım
Canimsin icemiyorum.Midem bulaniyo.Dah bu miktar zorlamis halim.Hic zorlamasam 2-3 bardakla aksami ediyorum.Kabuk tarcinli denedim hiiiiccc icemedim.Baska ne yapsam ki.Bi onerin var mi cnm

allah nasip ederse 21 günlük bir program uygulayacam geldiğimde spor ve yemek için ama tam kafamda oturtamadım.
hayırlı geceler hakkınızı helal edin belki çok yazamam orda sabah erken çıkacam.
Birumut55 bacım unutmadan yazayım hayırlı yolculuklar sağlıkla gidin inşallah iyi olmana sevindim
Y Ya habibi canım çok geçmiş olsun çoçuklara iyi bak. PİLAV YEME

Canimsin icemiyorum.Midem bulaniyo.Dah bu miktar zorlamis halim.Hic zorlamasam 2-3 bardakla aksami ediyorum.Kabuk tarcinli denedim hiiiiccc icemedim.Baska ne yapsam ki.Bi onerin var mi cnm
500cl pet şişeleri dene , bi diktinmi tepeye baya içiyorsun bardakla xor oluyor

Bugün ödül günü yapmak istedim birazcık

Kahvaltı
Yağda yumurta mantarlı ve kaşarlı,sucuklu
3 dilim ekmek

Ara
Türk kahvesi
1 top kek

Akşam üzeri
1 lahmacun

15 bin adım yürüyüş
3.2 L su
Yarın güzel menü bekliyorum senden evimizin küçük cadısı

Yıldızlı 10

Bugün ödül günü yapmak istedim birazcık

Kahvaltı
Yağda yumurta mantarlı ve kaşarlı,sucuklu
3 dilim ekmek

Ara
Türk kahvesi
1 top kek

Akşam üzeri
1 lahmacun

15 bin adım yürüyüş
3.2 L su
güzel mimmarım ne yaptın ekmek 3 dilim topkek ve lahmacun SEVİYORUM SİZİhafta sonu dikkat bari sağlıklı beslen

Gezegen bacim.2.takimda topu topu 3 kisi var.Biriside 3 haftadir kilo bildiriminde bulunmamis.O zaman bizi 3 er 4 er li gruplar mi yapican.Rakiplerimiz ne zaman belli olacak hocam
Listede olmayan arkadaşlarda var, onlarin sözünü, onayını alıyım , eşleştirme yapacam

Ben en çok nane limon seviyorum, salatalık dilimleride koyabilirsin, zencefil, karanfil vs. vs.

Cay hic sevmem.Dikkat ettiysen kahvaltida hic cay yoktur.Sivi ihtiyacimi caydan aldigimi dusundun sanirim.Takim dr muz oldun be yaa
aylinim ben çaycıyım çok çay içtiğimden su ihtiyacı hisetmez bazen hiç su içmeden gün bitirirdim diyete başladığımda şöyle yaptım su içmek için her saat başı 1 bardak su içtim saat kur su içtikçe susuyorsun . bende az içiyom aslında daha fazla içmeliyim ama bazen vaktim olmuyor su içmeye evde tamamlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…