takım içinde yarışacağız birbirimizi takip edeceğiz aylinim motivasyon için.Gezegen bacim.2.takimda topu topu 3 kisi var.Biriside 3 haftadir kilo bildiriminde bulunmamis.O zaman bizi 3 er 4 er li gruplar mi yapican.Ne zaman ayarlican
Canimsin icemiyorum.Midem bulaniyo.Dah bu miktar zorlamis halim.Hic zorlamasam 2-3 bardakla aksami ediyorum.Kabuk tarcinli denedim hiiiiccc icemedim.Baska ne yapsam ki.Bi onerin var mi cnmgüzel menü aylinim
Tek eksik suuuuuu
Bu sıcaklarda su içmiycende ne vakit içecen aceba ?
Ayrıca verdiğin yağlar su içmezsen vucuddan gitmez canım
500cl pet şişeleri dene , bi diktinmi tepeye baya içiyorsun bardakla xor oluyorCanimsin icemiyorum.Midem bulaniyo.Dah bu miktar zorlamis halim.Hic zorlamasam 2-3 bardakla aksami ediyorum.Kabuk tarcinli denedim hiiiiccc icemedim.Baska ne yapsam ki.Bi onerin var mi cnm
aylinim çay çokmu içiyorsun gündüz?Canimsin icemiyorum.Midem bulaniyo.Dah bu miktar zorlamis halim.Hic zorlamasam 2-3 bardakla aksami ediyorum.Kabuk tarcinli denedim hiiiiccc icemedim.Baska ne yapsam ki.Bi onerin var mi cnm
Himm anladim cnm.Moni 2.takimdan rakipler ayarlicak gibi anlamistim ben.Hic farketmez zaten onemli olan motivasyon.takım içinde yarışacağız birbirimizi takip edeceğiz aylinim motivasyon için.
Yarın güzel menü bekliyorum senden evimizin küçük cadısıBugün ödül günü yapmak istedim birazcık
Kahvaltı
Yağda yumurta mantarlı ve kaşarlı,sucuklu
3 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
1 top kek
Akşam üzeri
1 lahmacun
15 bin adım yürüyüş
3.2 L su
Yıldızlı 10Birinci olan takimda trabzonlu .... nickli uye iki haftada 14.600 gr nasil vermis bende anlamadim.Pek inandirici degil.Neyse biz kendimize bakalim
Sabah : 1 yumurta
1 kk yarim yagli suzme peynir
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
Ogle : yogurtlu semizotu
Ara : Bir avuc karisik kuruyemis
Aksam : 3 tane minik etli biber dolmasi
Yogurt
Su 1.5 lt Spor 8002 adim 50 tane ip atlama
KesinlikleYarın güzel menü bekliyorum senden evimizin küçük cadısı
güzel mimmarım ne yaptınBugün ödül günü yapmak istedim birazcık
Kahvaltı
Yağda yumurta mantarlı ve kaşarlı,sucuklu
3 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
1 top kek
Akşam üzeri
1 lahmacun
15 bin adım yürüyüş
3.2 L su
Güle güle git gel yasemin@ moni kaptanım ben hafta sonu izmire gidiyom pazartesi dönecem allah izin verirse o yüzdende pazartesi kilo bildirimi yapamayacam anca salı sabahı
Cay hic sevmem.Dikkat ettiysen kahvaltida hic cay yoktur.Sivi ihtiyacimi caydan aldigimi dusundun sanirim.Takim dr muz oldun be yaaaylinim çay çokmu içiyorsun gündüz?
Listede olmayan arkadaşlarda var, onlarin sözünü, onayını alıyım , eşleştirme yapacamGezegen bacim.2.takimda topu topu 3 kisi var.Biriside 3 haftadir kilo bildiriminde bulunmamis.O zaman bizi 3 er 4 er li gruplar mi yapican.Rakiplerimiz ne zaman belli olacak hocam
allah razı olsun bacımGüle güle git gel yasemin
Iyi gezmeler iyi yolcukuklar canimcimGüle güle git gel yasemin
Ben en çok nane limon seviyorum, salatalık dilimleride koyabilirsin, zencefil, karanfil vs. vs.Canimsin icemiyorum.Midem bulaniyo.Dah bu miktar zorlamis halim.Hic zorlamasam 2-3 bardakla aksami ediyorum.Kabuk tarcinli denedim hiiiiccc icemedim.Baska ne yapsam ki.Bi onerin var mi cnm
Sözzzzzgüzel mimmarım ne yaptınekmek 3 dilim topkek ve lahmacun SEVİYORUM SİZİ hafta sonu dikkat bari sağlıklı beslen
aylinim ben çaycıyım çok çay içtiğimden su ihtiyacı hisetmez bazen hiç su içmeden gün bitirirdim diyete başladığımda şöyle yaptım su içmek için her saat başı 1 bardak su içtim saat kur su içtikçe susuyorsun .Cay hic sevmem.Dikkat ettiysen kahvaltida hic cay yoktur.Sivi ihtiyacimi caydan aldigimi dusundun sanirim.Takim dr muz oldun be yaa
saol kemikkıran bacımIyi gezmeler iyi yolcukuklar canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?