Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne guzel yazmisin monicim.Eline agzina saglik.Ya olacak ya olacak.Hedeflerimize ulasacagiz

Tünaydın hanımlar yine eşimin telefonundan yazıyorum. Geçmişe baktım. Menüme yorum yapmışsınız açıkçası hoşuma gidiyor kendimi değerli hissetmeme sebep oluyor. Sıkı yönetim başlamış aeben tam diyete başladığım dönemde menü yorumlanan iyi olacak ama bana pek yorum yapamiycaksin zira yıldızlı 10 olcak menulerim
yasom7272 canım hayırlı yolculuklar. Cabuk git gel özletme kendini
moni kaptanım listedesin diyete başladın artik tamamen buradasın çok sevindim umarım güzel kilo veririz hepberaber

Birumut55 çok tatlısın maşallah sana ve ailene. sana bi teklifim var kilolarımız yakın sanırım gel beraber yola devam edelim (çıkma teklifi gibi oldu sanırım)
gezegenfeza canimcim sende pasta yemissin saka ya afiyet olsun.

Antepia27 canım oğlun istediği bölümü kazanmış hayırlı olsun.

Aylin42Konya gayet iyi devam ediyorsun tebrikler.

Akşam ki muhabbetinize bayıldım. Bu akşam telefonumla geliyorum. Gelmeyeni operim
Hoşçakalın.

Perşembe ve cuma her ne kadar düzensiz beslenmiş olsam da bana iyi geldi en azından akşam yeme ataklarım olmadı. Bu gün düzenli beslenmeye devam. Bukadar uzun sürmesi yeter artık kilo vermeye başlamalıyım ayrıca pirinç lapası bende ise yaramadı sadece 400 gr gitmiş bir daha yapacağımı sanmıyorum. Benim yegane detoksum ayran aşı

Amann yeme boşver, dağıt, çoluk çocuk yesin. Başlamak için pat diye karar vermek lazım. Yedik yedikte noldu. Mutsuzluktan başka ne verdi hayatımıza.

Onu çöpe attık habibem

Canım artık monim ve bizlerde yorum yapacagız ve sistem daha sıkı olacak .
Gezegen bacım aynen devam
Kıız aylin, gamze bırakın ilacı milacı. Gelin burda stres atarsınız. Ne gam kalır ne kasvet. Ben kendi adıma çok gülüyorum. çöpe atmış. Benim küçük torun duyarsa bittin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…