- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Ne guzel yazmisin monicim.Eline agzina saglik.Ya olacak ya olacak.Hedeflerimize ulasacagizEvett...
Bu sabah itibari ile artık ağzımıza fermuarları çekiyoruz, hayatımızdan zararlı cızz tabir ettiğimiz şeylerle vedalaşıyoruz.
Gelecek yazı, oramızı buramızı kapatmakla , pişmanlıklarla, keşkelerle, yapabilirdim aslındalarla,geçirmeye hiç mi hiç niyetimiz yok
diyetimize sporumuza asılıyoruz ve sonbaharla kışı muhteşem geçiriyoruz ki yaza kadar kilo sorunumuzdan kurtulmuş olalım.
üfür üfür bir yaz bizi bekliyor.
Biz güçlüyüz, başarıcaz, her şeyin tadını zaten biliyoruz birkaç ay yemesek ölmeyiz aksine çok mutlu oluruz
sağlıklı, dengeli, bize yarayan şeylerle aç kalmadan çok güzel kilolar vericez inşallah
kendimizi seviyoruz, takımımıza ve kaderdaşlarımıza güveniyoruz
olacak olacak hem de çok güzel olacak
Aksama doğru müsait olurum canım ayrıntılı yazarımYa ben hiçbirşey anlamadım yeni sistemden ya @gezegenfeyza abla nereye
Amann yeme boşver, dağıt, çoluk çocuk yesin. Başlamak için pat diye karar vermek lazım. Yedik yedikte noldu. Mutsuzluktan başka ne verdi hayatımıza.Kaptanim canım. Önce evdeki cislari temizlemem lazım. Yavastan sebze almakla başladım ama henüz paketli cislari bitiremedim evdeyken de yiyorum ben yaaa.
Neyse eve artık yaz helvası recel de almicam. Baklava çikolata bisküvi de çay ile icmicem. İmm başka napsam. Sanırım bi de porsiyonlar ımi ayarlamam lazım ortak tabaklar yapınca eşimle ölçüyü kaciriyorm . Şu ara spor yıne yalan ama okul başlayınca o da olur zaar
Tünaydın hanımlar yine eşimin telefonundan yazıyorum. Geçmişe baktım. Menüme yorum yapmışsınız açıkçası hoşuma gidiyor kendimi değerli hissetmeme sebep oluyor. Sıkı yönetim başlamışaeben tam diyete başladığım dönemde menü yorumlanan iyi olacak ama bana pek yorum yapamiycaksin zira yıldızlı 10 olcak menulerim
yasom7272 canım hayırlı yolculuklar. Cabuk git gel özletme kendini
moni kaptanım listedesin diyete başladın artik tamamen buradasın çok sevindim umarım güzel kilo veririz hepberaber
Birumut55 çok tatlısın maşallah sana ve ailene. sana bi teklifim var kilolarımız yakın sanırım gel beraber yola devam edelim (çıkma teklifi gibi oldu sanırım )
gezegenfeza canimcim sende pasta yemissin saka ya afiyet olsun.
Antepia27 canım oğlun istediği bölümü kazanmış hayırlı olsun.
Aylin42Konya gayet iyi devam ediyorsun tebrikler.
Akşam ki muhabbetinize bayıldım. Bu akşam telefonumla geliyorum. Gelmeyeni operim
Hoşçakalın.
Ne guzel yazmisin monicim.Eline agzina saglik.Ya olacak ya olacak.Hedeflerimize ulasacagiz
Kimse bi yere gitmiyo kuzumYa ben hiçbirşey anlamadım yeni sistemden ya @gezegenfeyza abla nereye
Onu çöpe attık habibemYa ben hiçbirşey anlamadım yeni sistemden ya @gezegenfeyza abla nereye
Kıız aylin, gamze bırakın ilacı milacı. Gelin burda stres atarsınız. Ne gam kalır ne kasvet. Ben kendi adıma çok gülüyorum.Onu çöpe attık habibem
Canım artık monim ve bizlerde yorum yapacagız ve sistem daha sıkı olacak .
Gezegen bacım aynen devam
canım senin kilon kac
benim
boy 1.54
kilo 52
idi
iki haftadir tartilamadim
pazartesi günü kilomu göreceğim bakayim
Yazilan msj lar iki kere gidiyo gercekten de sitede bi gariplik var[/QUOTE o bana çok oluyo canm ya offff
Evet yarim saat oldu geldim çok sukur uçaklada gelsem 7saate geldim
Evden çık eve gir heralde 7 saat sürdü.Evet yarim saat oldu geldim çok sukur uçaklada gelsem 7saate geldim
Eğlenmeyi unutma düğün sonuçtaEvet yarim saat oldu geldim çok sukur uçaklada gelsem 7saate geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?