Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evett...
Bu sabah itibari ile artık ağzımıza fermuarları çekiyoruz, hayatımızdan zararlı cızz tabir ettiğimiz şeylerle vedalaşıyoruz.
Gelecek yazı, oramızı buramızı kapatmakla , pişmanlıklarla, keşkelerle, yapabilirdim aslındalarla,
geçirmeye hiç mi hiç niyetimiz yok

diyetimize sporumuza asılıyoruz ve sonbaharla kışı muhteşem geçiriyoruz ki yaza kadar kilo sorunumuzdan kurtulmuş olalım.
üfür üfür bir yaz bizi bekliyor.

Biz güçlüyüz, başarıcaz, her şeyin tadını zaten biliyoruz birkaç ay yemesek ölmeyiz aksine çok mutlu oluruz
sağlıklı, dengeli, bize yarayan şeylerle aç kalmadan çok güzel kilolar vericez inşallah
kendimizi seviyoruz, takımımıza ve kaderdaşlarımıza güveniyoruz
olacak olacak hem de çok güzel olacak

Wuuuu 4 aylık hedef mi himmmm. Yeni yıla 57 56 girmek isterim. Tam hedef bildircek olursam
56 olsun kaptanim. Tabi korumaya devam edip almasam . .

Kaptanim canım. Önce evdeki cislari temizlemem lazım. Yavastan sebze almakla başladım ama henüz paketli cislari bitiremedim evdeyken de yiyorum ben yaaa.
Neyse eve artık yaz helvası recel de almicam. Baklava çikolata bisküvi de çay ile icmicem. İmm başka napsam. Sanırım bi de porsiyonlar ımi ayarlamam lazım ortak tabaklar yapınca eşimle ölçüyü kaciriyorm . Şu ara spor yıne yalan ama okul başlayınca o da olur zaar

Hayal gucune hayran kaldim.Sarj olurlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…