Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok sevinirim canım

Birbirimizi takip edelim gaza gelelim

Ben 85 doğumluyum
2 tane çocuk var bende
10 senelik evliyim

Sen kaç kg idin
Oo süper canım ben doğum tarihimi yszmiyim Bi 5 yaş küçüksün benden. Benimde 2 çocuğum var. Şu an memlekette kayinvalidem in yanındalar. Önümüzdeki cuma gidip getireceğiz okula basliycaklar inşallah.
Kilom cuma günü 66.3 kg di ama sağlam kilo ver yoksa gelir geçerim seni

Boyun kaçtı canım. Çalışıyor musun. Ben gün boyu masabaşı çalışıyorum ıs yerinde çok hareketsizim. Bu ara öğlen dışarı pek çıkmıyorum hava çok sıcak. Ancak kısa mesafe oluyor çıkışlarım.

Farkında isen bende direk yasimi yazmadım
Hiç sevmem yaş mevzularini
boy yok bende baya minnak bı kisiyim.
Çalışmıyorum canım ev hatunu,ev kuşu olarak devam ediyorum hayatıma
Kim kimi gecer görürüz beybisi

Benden 1.5 kilo azsın hadi bakalım birbirimizi takip başlasın. Kız bana abla dersen kızarım sakın öyle bir şey deme

Günün ilk menüsü

Sabah
Omlet
1 dl ekmek
Domates
Salatalık
Peynir

Öğlen
4 soslu köfte
Ayran

Akşam
1 kş bögürtlenli dondurma
1avuç Üzüm
2-3 yudum süt.

Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Su şimdilik 2 lt.

Kendime yorumda yapayım :
Dondurma gereksizdi ( kız begenmedi ne güzel bögürtlenliyi çöpe atmadım yedim ) o yüzden akşamı üzümle gdçtim , sütde gl endeksi dengelesin diye .

8 puant verdim kendime

Ablaa cuma günü gelemedim hatta perşembe de abla cuma günü evde tartılmayı unuttum hastanede tartıldım bildiririm dedim ama o gün o kadar yoğun geçti ki 1 dk oturmadım hatta o gün öğle yemeğine dahi çıkamadan sabah kahvaltısıyla akşam 7 ye kadar çalıştım sonra eve gelince de yemek yedim ve hemen uyudum aklıma bile gelmedi o yorgunlukla bu arada mesaiye kaldım eve gelmem akşam sekizi buldu bakamadım bile neler oldu diye listedeki arkadaşlar çok üzgünüm gerçekten yorgunluktan aklımdan çıkmış ayaklarım hala çok ağrıyor çok kötü bir hafta geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…