Yirim o küçük torunuKıız aylin, gamze bırakın ilacı milacı. Gelin burda stres atarsınız. Ne gam kalır ne kasvet. Ben kendi adıma çok gülüyorum.çöpe atmış. Benim küçük torun duyarsa bittin sen.
Maşallah gayet guzel benim istediğim kilodasın. Ben 158 cm boy cuma 66.3 kg dimcanım senin kilon kac
benim
boy 1.54
kilo 52
idi
iki haftadir tartilamadim
pazartesi günü kilomu göreceğim bakayim
Hayırlı olsunNihayet telefonuma kavuştum
Sağol canım eskisini tamir ettirdim. Burada telefonlar çok pahalıHayırlı olsun
Ayy @Birumut55 seninle kilolarımız aynı değilmişgamze21 'le yakınmış isimler karışmış
gamze21 ne dersin canım yola beraber devam edelim mi
canım senin kilon kac
benim
boy 1.54
kilo 52
idi
iki haftadir tartilamadim
pazartesi günü kilomu göreceğim bakayim
Amann yeme boşver, dağıt, çoluk çocuk yesin. Başlamak için pat diye karar vermek lazım. Yedik yedikte noldu. Mutsuzluktan başka ne verdi hayatımıza.
Oo süper canım ben doğum tarihimi yszmiyimÇok sevinirim canım
Birbirimizi takip edelim gaza gelelim
Ben 85 doğumluyum
2 tane çocuk var bende
10 senelik evliyim
Sen kaç kg idin
Kıız aylin, gamze bırakın ilacı milacı. Gelin burda stres atarsınız. Ne gam kalır ne kasvet. Ben kendi adıma çok gülüyorum.çöpe atmış. Benim küçük torun duyarsa bittin sen.
Oo süper canım ben doğum tarihimi yszmiyimBi 5 yaş küçüksün benden. Benimde 2 çocuğum var. Şu an memlekette kayinvalidem in yanındalar. Önümüzdeki cuma gidip getireceğiz okula basliycaklar inşallah.
Kilom cuma günü 66.3 kg di ama sağlam kilo ver yoksa gelir geçerim seni
Boyun kaçtı canım. Çalışıyor musun. Ben gün boyu masabaşı çalışıyorum ıs yerinde çok hareketsizim. Bu ara öğlen dışarı pek çıkmıyorum hava çok sıcak. Ancak kısa mesafe oluyor çıkışlarım.
Benden 1.5 kilo azsın hadi bakalım birbirimizi takip başlasın. Kız bana abla dersen kızarım sakın öyle bir şey demeFarkında isen bende direk yasimi yazmadım
Hiç sevmem yaş mevzularini
boy yok bende baya minnak bı kisiyim.
Çalışmıyorum canım ev hatunu,ev kuşu olarak devam ediyorum hayatıma
Kim kimi gecer görürüz beybisi
Kızım 6 kusur. oğlum 4.5 yaşında. Ben yalovada yasoyorum sen neredensin kankam. ( sana kanka diyenilir miyim
Ay evet ya özlemişim telefonumu. Şimdilik ıyi çalışıyor umarım tekrar bozulmaz. Hiç telefon alacak durumda değilim doğrusuİyi akşamlar
Saraycam sen teline bizde sana kavuşmuşuz
Ablaa cuma günü gelemedim hatta perşembe de abla cuma günü evde tartılmayı unuttum hastanede tartıldım bildiririm dedim ama o gün o kadar yoğun geçti ki 1 dk oturmadım hatta o gün öğle yemeğine dahi çıkamadan sabah kahvaltısıyla akşam 7 ye kadar çalıştım sonra eve gelince de yemek yedim ve hemen uyudum aklıma bile gelmedi o yorgunlukla bu arada mesaiye kaldım eve gelmem akşam sekizi buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?