- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Canım ilk zamanlar işe alışmak zor oluyor zamanla hayatını düzen e korsun. Öpüyorum seniAblaa cuma günü gelemedim hatta perşembe de abla cuma günü evde tartılmayı unuttum hastanede tartıldım bildiririm dedim ama o gün o kadar yoğun geçti ki 1 dk oturmadım hatta o gün öğle yemeğine dahi çıkamadan sabah kahvaltısıyla akşam 7 ye kadar çalıştım sonra eve gelince de yemek yedim ve hemen uyudum aklıma bile gelmedi o yorgunlukla bu arada mesaiye kaldım eve gelmem akşam sekizi buldubakamadım bile neler oldu diye listedeki arkadaşlar çok üzgünüm gerçekten yorgunluktan aklımdan çıkmış ayaklarım hala çok ağrıyor çok kötü bir hafta geçirdim
Teşekkürler abla daha önce de çalıştım bu ilk işim değil ama özel hastanede çalışmak gerçekten çok zor ve sürekli ayakta olmak çok zor oluyorCanım ilk zamanlar işe alışmak zor oluyor zamanla hayatını düzen e korsun. Öpüyorum seni
Oy kuzum kolay gelsin ...Teşekkürler abla daha önce de çalıştım bu ilk işim değil ama özel hastanede çalışmak gerçekten çok zor ve sürekli ayakta olmak çok zor oluyorgezegenfeza 12-13 binden aşağı düşmüyor adımlarım o da sadece mesai içinde akşamları saymıyorum
Allah kolaylık versin. Gönlünce olsun herseyTeşekkürler abla daha önce de çalıştım bu ilk işim değil ama özel hastanede çalışmak gerçekten çok zor ve sürekli ayakta olmak çok zor oluyorgezegenfeza 12-13 binden aşağı düşmüyor adımlarım o da sadece mesai içinde akşamları saymıyorum
Teşekkür ederim ablacım az kaldı nçbetlere geçince belki gündüz karmaşasından kurtulurum ben sevmiyorum gündüz çalışmayı çok yorucu geçiyorOy kuzum kolay gelsin ...
Aminn abla cümlemizinAllah kolaylık versin. Gönlünce olsun hersey
Oo masallah kuzum 5 li rakamları görmüşsün. Bence moni ye telefonunu ver senBu arada kilom 59,7 kaptanımmoni
5 lileri görmüşsün kuzum tebriklerBu arada kilom 59,7 kaptanımmoni
Evett...
Bu sabah itibari ile artık ağzımıza fermuarları çekiyoruz, hayatımızdan zararlı cızz tabir ettiğimiz şeylerle vedalaşıyoruz.
Gelecek yazı, oramızı buramızı kapatmakla , pişmanlıklarla, keşkelerle, yapabilirdim aslındalarla,geçirmeye hiç mi hiç niyetimiz yok
diyetimize sporumuza asılıyoruz ve sonbaharla kışı muhteşem geçiriyoruz ki yaza kadar kilo sorunumuzdan kurtulmuş olalım.
üfür üfür bir yaz bizi bekliyor.
Biz güçlüyüz, başarıcaz, her şeyin tadını zaten biliyoruz birkaç ay yemesek ölmeyiz aksine çok mutlu oluruz
sağlıklı, dengeli, bize yarayan şeylerle aç kalmadan çok güzel kilolar vericez inşallah
kendimizi seviyoruz, takımımıza ve kaderdaşlarımıza güveniyoruz
olacak olacak hem de çok güzel olacak
Benden 1.5 kilo azsın hadi bakalım birbirimizi takip başlasın. Kız bana abla dersen kızarım sakın öyle bir şey deme
Menümü yazayım
Sabah
Sebzeli omlet
Bir dilim peynir
Bir dilim domates iki üç dilim salatalık
İki fincan şekersiz çay
Öğle
Izgara tavuk
Salata
Bir bardak kola (biliyorum cısss)
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Bir kase yoğurt
Bir kaşık dible iki kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Su 1.5 litre spor 7000 adım ve şelalelere tırmanma
aeben gezegenfeza Antepia27 moni
Oo masallah kuzum 5 li rakamları görmüşsün. Bence moni ye telefonunu ver sencuma unutursan hatirlatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?