Ooo hadi bakalımSorma kaptanım aylardır boşa kürek çektim. Stres sıkıntı cabasiama bu sefer oldu sanırım. 4. Günüm ve masallah diyeyim kendimi ıyi hissediyorum. Ev işi yaptım terliyim ve kahve içeyim spor yapacağım ayrıca o dediğin kiloyu pazartesi görme ihtimalim var
Mezun edelim hele de, 2. Mezuniyerini de yaparızYa kaptanım gamze hedefini 55 yapacaktı daha
Fatmam bir sıkıntı yok değil mi
Fatmacım senden bu cuma en az 1,1 kilo eksi bekliyorum
daha aşağısını kabul etmiyorum diyeyim
bol vaktin var bence sen en az 2 kilo verirsin
Listede ve artı, öyle bir seçenekleri hiç yok
En az - 1 kilo
Yetti gayriii canıma aaa
Sorma kaptanım aylardır boşa kürek çektim. Stres sıkıntı cabasiama bu sefer oldu sanırım. 4. Günüm ve masallah diyeyim kendimi ıyi hissediyorum. Ev işi yaptım terliyim ve kahve içeyim spor yapacağım ayrıca o dediğin kiloyu pazartesi görme ihtimalim var
Sen iyi ol bitanem.Yok kuzum iyiyim menopoz sürecinde bir düzensizlik oluyor hormonal anlamda
İnşaallah kaptanim
Kaptanın dönüşü muhteşem oldu
Ay saraycam bak beraber başladık tam düzenli olmadan çok şükür geldiğimden beri 6 kilo gitti hadi dön sahalara birde listeye gir kasırga gibi eselimmm
Menünün gerisinde sıkıntı yoksa veririm inş. Menünü göremdeaeben bacım şimdi bu gün 10 puan almam için aksama mercimek çorba salata yiyeyim diyorum. Yok ben bu menüye 10 vermem dersen taze fasulye yapacağım
Öğün atlama habibem , aksam yiyecegin salata yogurt gece yediğin üzümden zararsızdırDunku menum
1domates
Zeytin
Peynir
2 ince dilim ekmek
Ekmek ben yaptım
Ara
Sade türk kahvesi
Çok az kuruyemiş atistirmalik
Öyle
Domates çorbası
Salata
2ince dilim ekmek
Ara
1kupa bitki cayi
Spor
30 dk yürüyüş
150 ip
15spor aletiyle egzersiz
En az 3lt su
Yatmadan önce
Küçük salkım uzum
Teşekkür ederim canmÖğün atlama habibem , aksam yiyecegin salata yogurt gece yediğin üzümden zararsızdır
Kahvaltı harıci öğünlerde ekmegi azalt
Puan 8
Sorma kaptanım aylardır boşa kürek çektim. Stres sıkıntı cabasiama bu sefer oldu sanırım. 4. Günüm ve masallah diyeyim kendimi ıyi hissediyorum. Ev işi yaptım terliyim ve kahve içeyim spor yapacağım ayrıca o dediğin kiloyu pazartesi görme ihtimalim var
Kizlar ilk birkac hafta ekmek yemeyecegim çünkü ekmek yemeyince ben acikmiyorum. Alistirma devrem geçsin, midem biraz küçüksün 1-2 dilim sabah yerim.
Bittin kızım senSelam kizlar napiyonuz, ben suan kirmizi biberimi kitir kitir yedim yesil cayimi yudumluyorum :) aksama yemege davetliyiz
Habibem genel anlamda tavsiyelerim canım benim yoksa imkanlar dahilinde herşey ne haddimize@eabena canm alış verişe cikamadim bütün paramı kış hazırlıklarına harcadım.ayin 5sonra alış verişe çıkarım.daha dikkat etmiş olurum
Gezegen hanım nayyynnBittin kızım sen
Bende bugün bir turist için 2 aileye yemek daveti veriyorum. Yani bende bittim
Davette et yemeği mutlaka vardır salatada zehracımSelam kizlar napiyonuz, ben suan kirmizi biberimi kitir kitir yedim yesil cayimi yudumluyorum :) aksama yemege davetliyiz
Yok estağfurullah canm ben en büyük sıkıntım esim aşçı yemekten bıkmış evde değişik şeyler yemek istiyo çok savaş veriyom canm ya sebze yemez çok yemek seçer off sorma canmHabibem genel anlamda tavsiyelerim canım benim yoksa imkanlar dahilinde herşey ne haddimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?