Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar ilk birkac hafta ekmek yemeyecegim çünkü ekmek yemeyince ben acikmiyorum. Alistirma devrem geçsin, midem biraz küçüksün 1-2 dilim sabah yerim.

Ooo hadi bakalım

Fatmam bir sıkıntı yok değil mi

Yok kuzum iyiyim menopoz sürecinde bir düzensizlik oluyor hormonal anlamda

Fatmacım senden bu cuma en az 1,1 kilo eksi bekliyorum
daha aşağısını kabul etmiyorum diyeyim
bol vaktin var bence sen en az 2 kilo verirsin

İnşaallah kaptanim

Listede ve artı, öyle bir seçenekleri hiç yok
En az - 1 kilo
Yetti gayriii canıma aaa

Kaptanın dönüşü muhteşem oldu

Ay saraycam bak beraber başladık tam düzenli olmadan çok şükür geldiğimden beri 6 kilo gitti hadi dön sahalara birde listeye gir kasırga gibi eselimmm

Sen iyi ol bitanem.
Başladım işte gerçi cuma bi gelsin o zamana kadar cıs yok. Çünkü yediğim an bittiğimin resmidir.

Öğün atlama habibem , aksam yiyecegin salata yogurt gece yediğin üzümden zararsızdır
Kahvaltı harıci öğünlerde ekmegi azalt

Puan 8

Kizlar ilk birkac hafta ekmek yemeyecegim çünkü ekmek yemeyince ben acikmiyorum. Alistirma devrem geçsin, midem biraz küçüksün 1-2 dilim sabah yerim.

Vayyy masaallah sana kankitom

1 dilim sabah t.b ekmeği yeseydin canim
Ben kahvaltıda ekmeksiz yapamam

Habibem genel anlamda tavsiyelerim canım benim yoksa imkanlar dahilinde herşey ne haddimize
Yok estağfurullah canm ben en büyük sıkıntım esim aşçı yemekten bıkmış evde değişik şeyler yemek istiyo çok savaş veriyom canm ya sebze yemez çok yemek seçer off sorma canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…