İnşallah fatmam çok isterim ve gönülden inanıyorumKaptanim, çok kaptanim in emeği var üstümde inşallah seninle de mezun olurum
aeben bacım şimdi bu gün 10 puan almam için aksama mercimek çorba salata yiyeyim diyorum. Yok ben bu menüye 10 vermem dersen taze fasulye yapacağım
Akşam kaçırma kız, cızz yok .bak hortlatım, bi bakmışsın tependeyimSelam kizlar napiyonuz, ben suan kirmizi biberimi kitir kitir yedim yesil cayimi yudumluyorum :) aksama yemege davetliyiz
Korkucak bisey yok cnm.Agzini ve burnunu kapsayan bisey tutuyorlar.Uce kadar say demislerdi bana sadece bir dedigimi hatirliyorum sonra bayilmisim.Gozlerimi actigimda hersey bitmisti.Yasemin olsaydi daha guzel anlatirdi .Anestezi teknisyeni ya.Ne estetigi olacaksin?Simdiden cok gecmis olsun cnmHerkese selamlarBu cumartesi küçük bir operasyon geçireceğim.Hayatımda ilk defa narkoz alıcam çok korkuyorum Küçük kardeşinize varsa önerileriniz ameliyat öncesi çok sevinirim.Unutmadan önemli bir şey değil estetik amaçlı
Geçmiş olsun şimdiden .Herkese selamlarBu cumartesi küçük bir operasyon geçireceğim.Hayatımda ilk defa narkoz alıcam çok korkuyorum Küçük kardeşinize varsa önerileriniz ameliyat öncesi çok sevinirim.Unutmadan önemli bir şey değil estetik amaçlı
İnşallah fatmam çok isterim ve gönülden inanıyorum
Herkese selamlarBu cumartesi küçük bir operasyon geçireceğim.Hayatımda ilk defa narkoz alıcam çok korkuyorum Küçük kardeşinize varsa önerileriniz ameliyat öncesi çok sevinirim.Unutmadan önemli bir şey değil estetik amaçlı
Geçmiş olsun kuzum, çarçabuk geçer inş.Herkese selamlarBu cumartesi küçük bir operasyon geçireceğim.Hayatımda ilk defa narkoz alıcam çok korkuyorum Küçük kardeşinize varsa önerileriniz ameliyat öncesi çok sevinirim.Unutmadan önemli bir şey değil estetik amaçlı
Gözlerime inanamıyorum ekmek yokİyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
Yumurta
Peynir
Domates salatalık
Öğle
Yarım kase taze fıstık
3 hurma
Aksam
4 et köftesi
Söğüş
Ayran
1tane mercimekli köfte
Şu 2_2.5 lt civarında
Spor 2 mil lesli yapmayı dudüşünüyor um
moni aeben gezegenfeza sara_28
Haha geldik bile, cocuklar mizladi caya kalmadik bahane edip kalktim kvler ordalarAkşam kaçırma kız, cızz yok .bak hortlatım, bi bakmışsın tependeyim
Evet geliyo menu birazdanDavette et yemeği mutlaka vardır salatada zehracım
AferimHaha geldik bile, cocuklar mizladi caya kalmadik bahane edip kalktim kvler ordalaryoksa ne tatlilar vardi gorsen haha
Değişik menüMenum:
07.00 1 filtre kahve
10.00 2 ince kraker (turkcesini bilmedigim icin kraker diyorum fazlankalori degil) surme peyniri ile
1 nectarin
2 bardak filtre kahve
12.30
1 t b ekmegi 30+ surme peyniri
Su
Ara
100 gr cig kirmizi biber
1 bardak yesil cay
17.00 ( davette)
1 tavuk but
4 kaşik salata
2 kaşik bulgur pilavi
4 kaşik bamya yemegi
1 saat sonra misafirlerimm gelecek onlarla cay icerim biraz badem yanina.
Su 2 bucuga tamamlarim
Spora zamanim olmadi 5489 adim olmus sindiye kadar.
gezegenfeza aeben moni
Oyyyy benim kaptanima çay veren olmadimi kıyamam ya ben gel monim benim bi demlik çay yapayım
Değişik menü
Davetten temiz çıktın ya yorum yapmıcam
İyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
Yumurta
Peynir
Domates salatalık
Öğle
Yarım kase taze fıstık
3 hurma
Aksam
4 et köftesi
Söğüş
Ayran
1tane mercimekli köfte
Şu 2_2.5 lt civarında
Spor 2 mil lesli yapmayı dudüşünüyor um
moni aeben gezegenfeza sara_28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?