Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sanalda olsak birbirimizi ne güzel anlıyoruz değilmi bazen yanıbaşımızdaki en yakınımız bile anlamıyor ya en kötüsü bu

aynen canım sanaldan öte bir yer burası hiç birbirini görmeyen sesini duymayan insanlar senin için seviniyor üzülüyor en yakınına anlatadigi dertlerini paylaşıp teselli ediyor

stresle başetmek biraz da senin elinde, kendini sev sara cım, hiç bir şey senden daha değerli değil

Aynen canım yıllarca hep kendimi düşünmeden çocuklar eş öğrencilerim dusundugum kadar kendimi onemseyip değer vermedim ve yıllarca o yüklerle gezdim dahada tasiyorum ama 40kilo eksilmis olarak
Çok şükür

Aynen canım yıllarca hep kendimi düşünmeden çocuklar eş öğrencilerim dusundugum kadar kendimi onemseyip değer vermedim ve yıllarca o yüklerle gezdim dahada tasiyorum ama 40kilo eksilmis olarak
Çok şükür
her alanda kendimize vakit ayırmalıyız, bazen yalnız kalmak iyi oluyor, tek başına yürüyüş bile olabilir bu.

sara_28 cım, sıkıntını bilmiyorum, eğer istersen burada rahatlıkla paylaşabilirsin, çözüm bulamasak bile, bazen paylaşmak insanı rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…