ayy ters görmüşüm, eksi zannetmiştim, cumaya verirsin fatmam ben inanıyorum sana
nereden anladın kız merak ettim
kesinlikle yapar, ben cumaya eksi ile geleceğine inanıyorumFatma istesin o eksiyide yapar
Fatma istesin o eksiyide yapar
kesinlikle yapar, ben cumaya eksi ile geleceğine inanıyorum
Canım senin baştaki heyecanın enerji n hissettiriyordu kendini şimdi o enerji ekşi bile gelsen pek heyecanın yok gibiydi
Fatma istesin o eksiyide yapar
İnşaallah canım cumaya kitledim kafayı o ekşi gelecek
merhaba canım, her şeyin başı sağlık, gerisi teferruat, her ne sıkıntın varsa gelip gitsin, yeter ki sağlık olsun.
sanalda olsak birbirimizi ne güzel anlıyoruz değilmi bazen yanıbaşımızdaki en yakınımız bile anlamıyor ya en kötüsü bu
stresle başetmek biraz da senin elinde, kendini sev sara cım, hiç bir şey senden daha değerli değilstres sıkıntı olunca sağlıkda olmuyor canım benim rahatsızlıklarımın temeli stres
aynen canım sanaldan öte bir yer burası hiç birbirini görmeyen sesini duymayan insanlar senin için seviniyor üzülüyor en yakınınaanlatadigi dertlerini paylaşıp teselli ediyor
stresle başetmek biraz da senin elinde, kendini sev sara cım, hiç bir şey senden daha değerli değil
stresle başetmek biraz da senin elinde, kendini sev sara cım, hiç bir şey senden daha değerli değil
Aynen canım yıllarca hep kendimi düşünmeden çocuklar eş öğrencilerim dusundugum kadar kendimi onemseyip değer vermedim ve yıllarca o yüklerle gezdim dahada tasiyorum ama 40kilo eksilmis olarak
Çok şükür
her alanda kendimize vakit ayırmalıyız, bazen yalnız kalmak iyi oluyor, tek başına yürüyüş bile olabilir bu.Aynen canım yıllarca hep kendimi düşünmeden çocuklar eş öğrencilerim dusundugum kadar kendimi onemseyip değer vermedim ve yıllarca o yüklerle gezdim dahada tasiyorum ama 40kilo eksilmis olarak
Çok şükür
işte onu başarsam belki daha iyi olacak herşey ama eşim üzülmesin aman o hasta olmasın diye kendimi yıpratıyorum ama aynı özeni ondan görüyormuyum hayır
beklentiyi azaltmak işe yarayabilirCanım beklentilir bitirir insanı
Beklentisiz yaparsan üzülmesin inşallah
öğretmenmisin fatmacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?