İyi akşamlar sevgili takımım
Bakalım ne yemisim
Sabah
Yumurta
Peynir
Salatalık
Bir kaşık kadar nohut
Öğle
3hurma
Bir avuç kadar taze Antep fıstığı
Akşam
Tavuk göğsü
Yoğurt
Şu,,2-2.5 lt civarında
,gezegenfeza ,,,# sara_28 moni aeben
Menü harika, spor yokmuİyi akşamlar sevgili takımım
Bakalım ne yemisim
Sabah
Yumurta
Peynir
Salatalık
Bir kaşık kadar nohut
Öğle
3hurma
Akşam
Tavuk göğsü
Yoğurt
Şu,,2-2.5 lt civarında
Menün ve suyun çok güzel sporunuda yazarsan canım on numara beş yıldız olur
Menü harika, spor yokmu
Tsk ederim canim benim.Insallah tam gaz derece calisiyorum.Süpersin bu hafta bireysel derece bekliyorum senden
Ben de spor yaparım birazdan.
rabbim gönlüne ferahlık, yuvana mutluluk, kucağına bebek versin inşallah. aminn.İyi olmaya çalışıyorum canım sinirlendikçe kendime zarar veriyorum boyun fıtığım zorladı boynum göğsüm ağrıyor spor yaptım da rahatladım biraz
Aminrabbim gönlüne ferahlık, yuvana mutluluk, kucağına bebek versin inşallah. aminn.
güzel menü fatmamİyi akşamlar sevgili takımım
Bakalım ne yemisim
Sabah
Yumurta
Peynir
Salatalık
Bir kaşık kadar nohut
Öğle
3hurma
Akşam
Tavuk göğsü
Yoğurt
Şu,,2-2.5 lt civarında
neden spor yapamıyorsunÇok teşekkürler canım arkadaşlarım
Malasef spor yapamamiyorum
Sıcak mıevimdeyim nihayet, çok yorulmuşum sıcaktanda bayılcaktım
Çok teşekkürler canım arkadaşlarım
Malasef spor yapamamiyorum
rabbim gönlüne ferahlık, yuvana mutluluk, kucağına bebek versin inşallah. aminn.
rabbim gönlüne ferahlık, yuvana mutluluk, kucağına bebek versin inşallah. aminn.
güzel menü fatmam
neden spor yapamıyorsun
Neden spor yapamıyorsun canım sağlık probleminden dolayımı
Amin canım inşallah ama umudum yok ne bebekten yana ne kocamdan yana bu sefer beni çok umutsuzluğa sevk etti hiç bişey istemiyorum sadece kilo verip sağlığımı geri kazanayım sonrasına Allah kerim
slm kızlar hayırlı akşamlar ........
hepinizi özledim 1saatir geçmişe bakındım ama alıntı yapamadım .bugün saat 2de geldim eve ama 2gündür uyuyamadım hem sıcaktı hende yorucuydu geldiğim gibi duş alıp uyudum öyle şişmişimki hele ayaklarım dün bütün gün spor ayakkabıdan başka bişey giymeyen yasemin topuklu ayakkabı giyince ayaklarım mahvolmuş durumda . düğün çok güzeldi elit bir düğün yani çoçuklar çok eğlendiler bende ayıp olmasın diye oynadım ama ayaklarım şişmişti .tabi düzgünde beslenemedim tuvalete bile gidmedimkarnım davul olmuştu. yarından itibaren düzgün belenmeye devam inşallah .
gezegenfeza bacım sen böyle yemeye devam et tamam 1aya 50 kilo olursun kız ne o neler yiyon öyle aeben bacım iyi puan vermiş gene .
aeben bacım bende çok özledim sizi düğün anne baba doktor tek çoçuk çokk şık bir düğün yaptılar gelin yani bizim kızda doktor damatta doktor gelen çoçuklarda doktordu ne eğlendiler ne eğlendiler maşallah ben onların eğlenmesine eğlendim izmirde beraber çalıştığım anestezi doktorları vardı 20 yıl sonra onlarla karşılakmakta güzel oldu epey sohbet ettim onlarla .sabah 9.45te uçağa bindim 2de anca eve geldim.
Sarayca canım diyete hızlı bir giriş yapmışsın çok sevindim abur cuburu kesersen zaten kilo verirsin sen .
moni kaptanım beni etiketlemişsin menü vermedin diye ama hafta sonu yoktum ve kalabalık bir ortamda telefonu elime alacak vaktım yoktu . verecek menüde yoktu zaten
Hosgeldiiinslm kızlar hayırlı akşamlar ........
hepinizi özledim 1saatir geçmişe bakındım ama alıntı yapamadım .bugün saat 2de geldim eve ama 2gündür uyuyamadım hem sıcaktı hende yorucuydu geldiğim gibi duş alıp uyudum öyle şişmişimki hele ayaklarım dün bütün gün spor ayakkabıdan başka bişey giymeyen yasemin topuklu ayakkabı giyince ayaklarım mahvolmuş durumda . düğün çok güzeldi elit bir düğün yani çoçuklar çok eğlendiler bende ayıp olmasın diye oynadım ama ayaklarım şişmişti .tabi düzgünde beslenemedim tuvalete bile gidmedimkarnım davul olmuştu. yarından itibaren düzgün belenmeye devam inşallah .
gezegenfeza bacım sen böyle yemeye devam et tamam 1aya 50 kilo olursun kız ne o neler yiyon öyle aeben bacım iyi puan vermiş gene .
aeben bacım bende çok özledim sizi düğün anne baba doktor tek çoçuk çokk şık bir düğün yaptılar gelin yani bizim kızda doktor damatta doktor gelen çoçuklarda doktordu ne eğlendiler ne eğlendiler maşallah ben onların eğlenmesine eğlendim izmirde beraber çalıştığım anestezi doktorları vardı 20 yıl sonra onlarla karşılakmakta güzel oldu epey sohbet ettim onlarla .sabah 9.45te uçağa bindim 2de anca eve geldim.
Sarayca canım diyete hızlı bir giriş yapmışsın çok sevindim abur cuburu kesersen zaten kilo verirsin sen .
moni kaptanım beni etiketlemişsin menü vermedin diye ama hafta sonu yoktum ve kalabalık bir ortamda telefonu elime alacak vaktım yoktu . verecek menüde yoktu zaten
Hoşgeldin canım bol su ve yeşilçay içerek ödemeden kurtulabilirsin gerçi sen benden daha iyi bilirsin ne yapman gerektiğini
canlarım teşk ederim hb duk hala ayaklarım şiş ellerim şiş gözlerim balonHosgeldiiin.
Bizde seni özledik. Bugün menüm daha iyiydi, ınsallah dahada düzelecek. 3 gündür acaip yoğundum, biraz daha sakinlestim.
Bu 3 gün sabah çok şişmiş halde uyandım, umarım daha iyi oluruz
Hoşgeldin yaso ablaslm kızlar hayırlı akşamlar ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?