Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menün ve suyun çok güzel sporunuda yazarsan canım on numara beş yıldız olur

Çok teşekkürler canım arkadaşlarım
Malasef spor yapamamiyorum

Neden spor yapamıyorsun canım sağlık probleminden dolayımı

rabbim gönlüne ferahlık, yuvana mutluluk, kucağına bebek versin inşallah. aminn.

Amin canım inşallah ama umudum yok ne bebekten yana ne kocamdan yana bu sefer beni çok umutsuzluğa sevk etti hiç bişey istemiyorum sadece kilo verip sağlığımı geri kazanayım sonrasına Allah kerim

iyi akşamlar

2 eylül dünkü menüm gelsin

sabah uyanınca

ballı limonlu ılık su

kahvaltı

1 kk. b.peynir
3 çeri domates
minik salatalık
maydanoz
2 minnak biber
yeşil çay

ara
sade türk kahvesi

öğlen

ızgara balık
roka,soğan,limon

ara

sade filtre kahve

akşam

zeytinyağlı taze fasulye
1 minik salatalık

ara

az sütlü sade filtre kahve

su:3 litre

spor : 30 dakika müzikle hareket

----------------------------

Bugünkü menüm

sabah uyanınca

ballı limonlu ılık su

kahvaltı

2 yumurtadan omlet
1 kk. b.peynir
2 çeri domates
yarım minik salatalık
maydanoz
1 minnak biber

ara

yeşil çay

öğlen

Yarımdan az Kumpir az malzemeli
(Ortaköy'deydik eşimle, kumpir yiyelim dedi. Kumpirin kısırı ekşimişti farkettiğim an bıraktım yiyemedim.)

ara

1 dilim ananas
1 ç.b. Süt

akşam

zeytinyağlı taze fasulye
1 minik salatalık

ara

Türk kahvesi sade

su: 3 litre

spor : 1 saat yürüyüş

gezegenfeza
aeben

rabbim gönlüne ferahlık, yuvana mutluluk, kucağına bebek versin inşallah. aminn.

Ne güzel dua kaptanim gönülden aminn

güzel menü fatmam

TesTeşekkür canım kaptanim

neden spor yapamıyorsun

Canım kaptanim yoğun bir dönem geçiriyorum çıktım biraz önce yürüdüm saate bakmadım ne kadar sürdü bilmiyorum

slm kızlar hayırlı akşamlar ........
hepinizi özledim 1saatir geçmişe bakındım ama alıntı yapamadım .bugün saat 2de geldim eve ama 2gündür uyuyamadım hem sıcaktı hende yorucuydu geldiğim gibi duş alıp uyudum öyle şişmişimki hele ayaklarım dün bütün gün spor ayakkabıdan başka bişey giymeyen yasemin topuklu ayakkabı giyince ayaklarım mahvolmuş durumda . düğün çok güzeldi elit bir düğün yani çoçuklar çok eğlendiler bende ayıp olmasın diye oynadım ama ayaklarım şişmişti .tabi düzgünde beslenemedim tuvalete bile gidmedim karnım davul olmuştu. yarından itibaren düzgün belenmeye devam inşallah .
gezegenfeza bacım sen böyle yemeye devam et tamam 1aya 50 kilo olursunkız ne o neler yiyon öyle aeben bacım iyi puan vermiş gene .
aeben bacım bende çok özledim sizi düğün anne baba doktor tek çoçuk çokk şık bir düğün yaptılar gelin yani bizim kızda doktor damatta doktor gelen çoçuklarda doktordu ne eğlendiler ne eğlendiler maşallah ben onların eğlenmesine eğlendim izmirde beraber çalıştığım anestezi doktorları vardı 20 yıl sonra onlarla karşılakmakta güzel oldu epey sohbet ettim onlarla .sabah 9.45te uçağa bindim 2de anca eve geldim.
Sarayca canım diyete hızlı bir giriş yapmışsın çok sevindim abur cuburu kesersen zaten kilo verirsin sen .
moni kaptanım beni etiketlemişsin menü vermedin diye ama hafta sonu yoktum ve kalabalık bir ortamda telefonu elime alacak vaktım yoktu . verecek menüde yoktu zaten

Hoşgeldin canım bol su ve yeşilçay içerek ödemeden kurtulabilirsin gerçi sen benden daha iyi bilirsin ne yapman gerektiğini

Hosgeldiiin.
Bizde seni özledik. Bugün menüm daha iyiydi, ınsallah dahada düzelecek. 3 gündür acaip yoğundum, biraz daha sakinlestim.
Bu 3 gün sabah çok şişmiş halde uyandım, umarım daha iyi oluruz

Hoşgeldin canım bol su ve yeşilçay içerek ödemeden kurtulabilirsin gerçi sen benden daha iyi bilirsin ne yapman gerektiğini

Hosgeldiiin.
Bizde seni özledik. Bugün menüm daha iyiydi, ınsallah dahada düzelecek. 3 gündür acaip yoğundum, biraz daha sakinlestim.
Bu 3 gün sabah çok şişmiş halde uyandım, umarım daha iyi oluruz
canlarım teşk ederim hb duk hala ayaklarım şiş ellerim şiş gözlerim balon sara_28 canım sen benden daha iyi biliyosun yokakıl akıldan üstündür yarın gelirken bir elma alıp ödem atıcı çay yaparım bikaç gün yapmak lazım bu ödemi atmam için yoksa takımda herkes dövecek beni

Hoşgeldin yaso abla özlettin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…