- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
Senin o yeşil yazılarını severim. Özledik takımca her gittiğin yerde bu kadar seviliyor olmak nasıl nır duygu acabaslm kızlar hayırlı akşamlar ........
hepinizi özledim 1saatir geçmişe bakındım ama alıntı yapamadım .bugün saat 2de geldim eve ama 2gündür uyuyamadım hem sıcaktı hende yorucuydu geldiğim gibi duş alıp uyudum öyle şişmişimki hele ayaklarım dün bütün gün spor ayakkabıdan başka bişey giymeyen yasemin topuklu ayakkabı giyince ayaklarım mahvolmuş durumda . düğün çok güzeldi elit bir düğün yani çoçuklar çok eğlendiler bende ayıp olmasın diye oynadım ama ayaklarım şişmişti .tabi düzgünde beslenemedim tuvalete bile gidmedimkarnım davul olmuştu. yarından itibaren düzgün belenmeye devam inşallah .
gezegenfeza bacım sen böyle yemeye devam et tamam 1aya 50 kilo olursun kız ne o neler yiyon öyle aeben bacım iyi puan vermiş gene .
aeben bacım bende çok özledim sizi düğün anne baba doktor tek çoçuk çokk şık bir düğün yaptılar gelin yani bizim kızda doktor damatta doktor gelen çoçuklarda doktordu ne eğlendiler ne eğlendiler maşallah ben onların eğlenmesine eğlendim izmirde beraber çalıştığım anestezi doktorları vardı 20 yıl sonra onlarla karşılakmakta güzel oldu epey sohbet ettim onlarla .sabah 9.45te uçağa bindim 2de anca eve geldim.
Sarayca canım diyete hızlı bir giriş yapmışsın çok sevindim abur cuburu kesersen zaten kilo verirsin sen .
moni kaptanım beni etiketlemişsin menü vermedin diye ama hafta sonu yoktum ve kalabalık bir ortamda telefonu elime alacak vaktım yoktu . verecek menüde yoktu zaten
Ben beğendim mönüyü. Spor yürüyüş filan daha ne olsun ..tarcinli yogurt nasıl oluyor lezzetlimi bariIyi aksamlar arkadaslar
Menumu yazayim dedim
Sabah : 1 haslama yumurta
1 dilim peynir
1 kucuk kase tarcinli yogurt
Ogle : 3 kasik semizotu
2 yemek kasigi yogurt
Ara : 1 soda
Aksam :3 tane izgara kofte
1 kase tarcinli yogurt.(yarim yagli)
Az once yuruysten dmgeldik dusumu aldim.Sade turk kahvesi ictim
Su 2.5 lt. Spor 2 mil leslie,600 ip atlama
20.120 adim
Bende bilmiyorum
Benim hosuma gidiyor.Ama asil amac kan sekerini dengelemek ve metabolizmayi hizlandirmak cnm Aciktirmiyor daBen beğendim mönüyü. Spor yürüyüş filan daha ne olsun ..tarcinli yogurt nasıl oluyor lezzetlimi bari
Bu menuyle akrepin hiç şansı yokIyi aksamlar arkadaslar
Menumu yazayim dedim
Sabah : 1 haslama yumurta
1 dilim peynir
1 kucuk kase tarcinli yogurt
Ogle : 3 kasik semizotu
2 yemek kasigi yogurt
Ara : 1 soda
Aksam :3 tane izgara kofte
1 kase tarcinli yogurt.(yarim yagli)
Az once yuruysten dmgeldik dusumu aldim.Sade turk kahvesi ictim
Su 2.5 lt. Spor 2 mil leslie,600 ip atlama
20.120 adim
Süpersin bu hafta bireysel derece bekliyorum senden
Ben de spor yaparım birazdan.
Her cuma kazanan belli olacak canım. 4 hafta sonra eşler değişebilir
Zaten ortalardada yokBu menuyle akrepin hiç şansı yok
Tabi ki yapacağım firsat verir miyim
Sanki ondan önce akıllıydınNaber yafriiii
Böyle giderse sen beni geçersin
Şu spor olayına bir türlü adapte olamadım
gezegenfeza kafama.vura vura apyal etti beni galiba
Tsk ederim.Senin menude guzek mavilim.Biraz kemerleri sikarsak birincilik bizde insallahBen beğendim mönüyü. Spor yürüyüş filan daha ne olsun ..tarcinli yogurt nasıl oluyor lezzetlimi bari
Onun daha ne menusunu nede sporunu goremedik.Bide ben 2. Takimada menumu sporumu yaziyorum.Bi daha bende yazmicam.Bu menuyle akrepin hiç şansı yok
İyi akşamlar sevgili takımım
Bakalım ne yemisim
Sabah
Yumurta
Peynir
Salatalık
Bir kaşık kadar nohut
Öğle
3hurma
Bir avuç kadar taze Antep fıstığı
Akşam
Tavuk göğsü
Yoğurt
Şu,,2-2.5 lt civarında
,gezegenfeza ,,,# @sara_28 moni aeben
Dimemzaten kadın bana takık durumda
Bir kere en küçük benm gruptasize teyze diyebilirmiym
Onun daha ne menusunu nede sporunu goremedik.Bide ben 2. Takimada menumu sporumu yaziyorum.Bi daha bende yazmicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?